Merhabalar.Aracıma orijinal arka park sensörü taktırmak istiyorum.Yani erkanada mesafe şeklinde beliricek modül takılacak.Ender elektronik dışında bu işi yapan bi yer var mı? Yetkili servis bile orijinal parça takmıyormuş.Bilgisi terübesi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum.
Doğru bilgileri almışsın zaten. Skoda servisleri takıyormuş diye duymuştum vakti zamanında. Ne kadar doğru bilmem
Hurdacıdan , hurdaya ayrılmış bir aracın park sensörü ve tesisatını modülü ile birlikte alıp, oto elektrikçi ye monte ettirebilirsiniz
Burada ki tek sorun,
Park sensörünüzün programlanması gerekir
Orjinal Vas5054 plus + odis cihazı olan bir profesyonel 5 dk içinde online olarak programlar
Ender Elektronik ve Vural Car Audio Apo Usta takar.
quote:
Orijinalden alıntı: OnurD7
Ender Elektronik ve Vural Car Audio Apo Usta takar.
siz hangisini önerirsiniz ?
Neden illa orjinal istiyorsunuz ki? Bu size maliyetli olur.Şahsi düşüncem piyasadaki sensörlerden alıp taktırmanız.Ekrana da ihtiyacınız olacağını sanmıyorum sesten ne kadar mesafe kaldıgını rahatlıkla anlayabiliyorsunuz tabi yinede siz bilirsiniz.
Orijinale o kadar para vermek boşa bence
Park sensörü olmayan vw golf var mı ki?
quote:
Orijinalden alıntı: aaguler
Park sensörü olmayan vw golf var mı ki?
Malesef var
98889
kullanıcısına yanıt
Ama tahmin ediyorum pireminyum bir model olan golfün tüm donanım seviyelerinde hız sabitleyici standarttır.
EmperorMan
kullanıcısına yanıt
İkisi de işlerinde iyiler hangisi size yakınsa ve daha uygun fiyat veriyorsa orada yaptırın.
quote:
Orijinalden alıntı: aaguler
Ama tahmin ediyorum pireminyum bir model olan golfün tüm donanım seviyelerinde hız sabitleyici standarttır.
Highline hariç hiç bir donanımda hız sabitleyici standart değil. Golf R da bile
ender elektronik vw servislerinden daha kazık....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme