Şimdi Ara

megane 3 gündüz farı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2012 play model aracımda gündüz farı yok maalesef gündüzleri parklar açık kullanıyorum park ampülleri led ampüllerle değişsek olurmu acaba.linkteki ürünü kullanabilirmiyiz?

http://www.ebay.com/itm/2-Super-White-P21-4W-BAZ15D-150-24-SMD-LED-Signal-Light-Bulb-Dual-Filament-/251081605282?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3a75a140a2&vxp=mtr
     megane 3 gündüz farı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 17 Nisan 2014; 16:39:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

2012 play model aracımda gündüz farı yok maalesef gündüzleri parklar açık kullanıyorum park ampülleri led ampüllerle değişsek olurmu acaba.linkteki ürünü kullanabilirmiyiz?

http://www.ebay.com/itm/2-Super-White-P21-4W-BAZ15D-150-24-SMD-LED-Signal-Light-Bulb-Dual-Filament-/251081605282?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3a75a140a2&vxp=mtr
     megane 3 gündüz farı.

ben bunu aldım gayet başarılı oldu sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. bu siteden bedava kargo ile alırsın ve daha ucuz. Tek sorun kargo çinden gemi ile geliyor ulaşım süresi 10 günü buluyor.

http://www.dx.com/p/1156-ba15s-p21w-5w-300lm-27-5050-smd-led-white-light-car-turn-brake-tail-lamp-12v-pair-186248#.U1jwUlV_vec

• SAWASH WOLF kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz ürünü park ampullerinin yerine kullanabilecekmiyiz,park ampül yuvaları bana küçük gibi geldi.
  • quote:

bahsettiğiniz ürünü park ampullerinin yerine kullanabilecekmiyiz,park ampül yuvaları bana küçük gibi geldi.

park ampülü için ; T10 Dipsiz ampül alman gerekiyor.

Park Ampüllerinde led alma ikaz ısıgı verir. Mtec white al park lambası 10 lira fiyatı.

Sana sormak istediğim birşey var yanlız. Araç bilgisayarında gündüz farı aktif-pasif seçeneğin var mı ? Benimkinde yoktu ama gündüz farı yeri vardı. Ancak gündüz farı için ne tesisat çekilmiş nede ampül koymuşlardı. Bende elektrikçide tesisatı çektirip üsteki led ampulden aldım.

Aracın bilgisayarında gündüz farı özelliği görünmüyorsa bu saydıklarımı yapman gerekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: SAWASH WOLF

quote:

Park Ampüllerinde led alma ikaz ısıgı verir. Mtec white al park lambası 10 lira fiyatı.

Sana sormak istediğim birşey var yanlız. Araç bilgisayarında gündüz farı aktif-pasif seçeneğin var mı ? Benimkinde yoktu ama gündüz farı yeri vardı. Ancak gündüz farı için ne tesisat çekilmiş nede ampül koymuşlardı. Bende elektrikçide tesisatı çektirip üsteki led ampulden aldım.

Aracın bilgisayarında gündüz farı özelliği görünmüyorsa bu saydıklarımı yapman gerekecek.

araç bilgisayarında gündüz farı seçeneği yok, gündüz farı yerinin olduğunu nasıl anlarız onuda bilmiyorum. sanırım bir oto elektrikçiye göstermem gerekiyor.

• resimdeki yeşil kablonun olduğu yer gündüz farı için. Ancak tesisatı çekmemişler fabrikada. her iki fara ortak kablo çekip sigortadan gerekli yere bağladı benim elektirikçi. Yanlız şöyle birşey var söylim; Kontagını çevirdiğin andan itibaren gündüz farın sürekli yanacak. Parkların açıkkende yanacak. Kısa farlar devreye girdiğinde ise otomatikman kapanacak gündüz farın.

Benim araçta farları sürekli otomatikkonumda tuttuğumdan hiç oynamıyorum o kendi kendine gündüz farı, normal far olarak değişiyor.

megane 3 gündüz farı.

megane 3 gündüz farı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAWASH WOLF -- 25 Nisan 2014; 17:51:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SAWASH WOLF

quote:

bugün farı kontrol ettim kullanılmayan bir ampül mevcut acaba ne için konulmuş anlayamadım, gündüz farı için konulmuş olabilir mi acaba.birde araç bilgisayarında gündüz farı seçeneğini nasıl anlarım blemiyorum ,servise bilgi sahibi olarak gitmek istediğimden soruyorum size.(resmi büyütüp bakın lütfen)
     megane 3 gündüz farı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 28 Nisan 2014; 0:03:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aracı çalıştırmadan önce; araç bilgisayarında ayarlar menüsüne gel ve yeni menü çıkana kadar değiştirme butonuna basılı tut. Karşına seçenekler çıkacak , o seçenekler arasında gündüz farı diye bir başlık yoksa aracında yazılımsal olarak gündüz farı seçeneği eklenmemiştir.

O zaman sana bi önceki mesajda anlattığımı yapacaksın. Bie elektrikçiye gideceksin ve gündüz farını kablolar yardımıyla sana aktive edecek. Yapacağı tek şey iki far arasına bi kablo çekmek ve gerekli sigortaya bağlatmak. Ha bide benim belirttiğim led lambayı alırsan çok daha beyaz ve kaliteli bi ışık alırsın.

ps: Evet resimde işaretlediğin yer gündüz farı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAWASH WOLF -- 28 Nisan 2014; 19:27:08 >
  • SAWASH WOLF kullanıcısına yanıt
    öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. aracım yerli olduğundan gündüz farı olmadığını diğer forum sitelerinde okumuştum.(yerli araçlarda fulence yazılımı olduğunu yazmışlardı)
    eğer ki işaretlediğim yer gündüz farı ise dediğiniz bağlantıları yaptırdığımda yanması gerekiyor. sanırım kontağı çevirdiğimde sürekli yanacak.
  • Evet aynen öyle olacak. Farlariniz otomatik yaniyorsa kisa farlar devreye girdiginde otomatikman gündüz farı kapanacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.