Yeni kütüphane resmini bulamadık araştırsana sen de jfdn < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Düzce Tıp 2021 Tanıtım [Videolu] (4. sayfa)
-
-
tamamdır bakıyım, fakülte kantinimizi koysanıza
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atsana onu bana
FALDSDFSALŞDFSLŞK HARİKA YAZISMALAR.
-
Hosgeldiniz efenim dnndf
Up
updullah
-
yeni görseller eklendi
-
Up
abiler bilgi verebilecek var mı acaba özelden
-
Tabi
Hocam merhaba. Sıralamam 16.5 k düzce ve afyon arasında kaldım. Memleketime afyon 1 saat düzce 5 saat sizin fikriniz nedir? Afyon ve düzce arasında fakülte olarak çok fark var mıdır? Şimdiden teşekkürler çok kararsızım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aile özlemi çekeceksen yakın olanı yazmalısın ama eğitim kalitesini bilmiyorum afyonun
Sınavların zorluğu ile ilgili ne diyebilirsiniz? Çok yüksek ortalamalara ulaşmak imkansız mıdır yoksa “çok çalışıp yatay geçiş yapan çok gördük” diyebilir misiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ilk 2 komite ezber yükü az ve kolay yüksek alınır diğerleri de çalışarak yapılır hocalar öğrenci yanlisi bi arkadaş boluya geçmişti kolayca diye biliyorum. 90 üstü ortalama AA 4lük sistemde 4 oluyor
ben uşaktayım aynı mesafedeyiz yani iki şehre. benim niyetim zaten uzak olmaktı mesela, bence şehri baz alarak tercih yapmalısın. yakın olursan sık gidip gelebilirsin ama benim gibi ailemi çok aramam, büyük şehirlere yakın olsun, arada sahil kenarına gidebileyim diyorsan düzceyi seçebilirsin.bazen aktarma yapmam gerekince yolculuk bana uzun ve yorucu geliyordu o zaman hafif pişmanlık duyuyordum bunu da belirteyim.
-
Up
youtubeTercih Kılavuzu 2021 - Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesihttps://m.youtube.com/watch?v=rWfoTWstpUQ&feature=youtu.be
uppp
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X