Tercih döneminde aklınızda soru kalmaması için gönüllü öğrenciler tarafından açılmış olan bir konudur (Resmi değildir) Tanıtım filmi buldum tercih edecek arkadaşlar için iyi olur : Düzce Üniversitesiyoutube Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Dönem 4 Öğrencisi Stj. Dr. Bahar Bostancı, YKS 2021'in ardından tercih yapacak aday öğrencileri için Üniversitemiz Tıp Fakültesi ile Hastanesini sizler için tanıttı.
https://youtu.be/YUY1ttlq7z8
https://youtu.be/rWfoTWstpUQ
https://youtu.be/8N_su0bkgM8
baharbosstanci.7@gmail.com https://www.youtube.com/watch?v=Ovs5lu1qsAU&feature=youtu.beFakülte 1992 de kurulmuş olup 2006 yılında düzce üniversitesine bağlanmıştır yani 29 yıllık bir geçmişe ve oturmuş bir sisteme sahiptir. Okul coğrafi konum olarak büyük şehirlere yakın (istanbul anadolu yakasına 2 saat)(ankara 2 saat 30 dakika). Düzce Tıp Fakültesi üniversitenin merkez kampüsü olan Konuralp yerleşkesinde bulunuyor. Sık sorulan sorular : -Üniversitedeki kütüphane, çalışma salonu olanakları nasıldır ?: Tıp fakültesinin kendisine ait kütüphanesi bulunmaktadır. Merkezi kütüphane ise 7/24 hizmet vermektedir. -Kadavra var mı ? : Evet 3 adet -Tıp Fakültesinin eğitim sistemi nasıldır? : Komite sistemi uygulanmakta örneğin sindirim sisteminin kimyası,anatomisi,fizyolojisi,histolojisi,mikrobiyolojisini görüp bu derslerden topluca sınava giriyorsunuz. -Kampüse ulaşım nasıl ? : Kampüsten şehir merkezine her 10dk da bir araç kalkıyor. -Uzaktan eğitim imkanı ? : Üniversitenin kendi sistemi üzerinden canlı ders yapılıyor.Pratik derslerin videoları üniversitenin kendi sistemine yükleniyor.Online sınav imkanı da var.Canlı derslerden sonra soru-cevap düzenleniyor. -Kendi hastanesi var mı ? : Evet var Genel görünüm : 1=Morfoloji binası (laboratuvar binası) 2=Hastane ana bina (poliklinikler) 3=Teorik eğitim binası (Amfiler) 4=Hastane binası - yemekhane de var 1.bina ile 2.bina arasında tüp geçit var Amfi : -Konferans imkanları ? : Her hafta değişik konularda konferanslar düzenleniyor kaçıranlar için youtube kanalına da yükleniyor. -Fakültede eğitim sürecini iyileştirmek için ne gibi çalışmalar yapılmaktadır ?: Her komiteden sonra öğrencilerin fikirlerini almak için geri bildirim anketi düzenleniyor -Erasmus ? İtalya, İskoçya, Polonya,Bulgaristan, Makedonya -Şehirdeki yurt olanakları nasıl? :
Yurt sıkıntısı çekmezsiniz 8 adet KYK yurdu bulunmakta, üniversiteye yürüme mesafesinde yüksek kapasiteli 2 adet kız 1 adet erkek yurdu, Şehir merkezinde 1 adet erkek , Kalıcı konutlar bölgesinde 1 adet erkek, Şehir merkezi ile üniversite arasında ise 1 adet kız 2 adet erkek yurdu bulunuyor. -Evlerin kira durumları ve özellikleri nasıldır? : Tıp fakültesine 5dklık konumda kafelerin bulunduğu yerde 1+1 daireler bulunmakta fiyatları 750tl-1000tl civarında -Starbucks var mı ? : Evet var yeni açıldı :) Aklıma geldikçe editleyeceğim ek olarak şehir hakkında bilgilerde eklenecek ... Şehir hakkında bilgiler : İklimi nasıl ? : istanbul anadolu yakasına çok benzer olmakla beraber uç noktaları da içeriyor Avm sayısı : 2 tane ama bir tane daha yapılıyormuş Şehirde bulunan zincir fast food dükkanları : Starbucks,burger king,mc donalds,KFC,pidem,Mado Başlıca giyim mağazaları : Lcw,Mavi,Defacto,Koton,Flo,Ltb,Tudors ... İnternet hızı: 50-100mbps arası 4,5G , üniversite 50mbps civarı Elektronik marketler : Teknosa,vatan < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-892006E95 -- 10 Ağustos 2021; 17:59:59 > |
Düzce Tıp 2021 Tanıtımını Keşfet
Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi, Düzce Tıp 2021 Tanıtım Videosu ile geleceğin hekimlerine çağrıda bulunuyor. Bu video, fakültenin sunduğu imkanlar, eğitim kalitesi ve öğrenci hayatı hakkında kapsamlı bir genel bakış sunuyor.
Tanıtım videosunda, fakültenin son teknoloji altyapısı, alanında uzman öğretim kadrosu ve modern eğitim yöntemleri vurgulanıyor. Öğrenciler, tıp eğitiminin temel yönlerini uygulamalı olarak öğrenebilecekleri simülasyon merkezleri ve laboratuvarlarla tanıştırılıyor.
Düzce Tıp, öğrencilerine sadece akademik bilgi değil, aynı zamanda araştırma ve sosyal sorumluluk projeleri aracılığıyla kapsamlı bir deneyim sunuyor. Video, öğrencilerin topluluk sağlığına katkıda bulunma ve tıbbi alanlarda yenilikçi çözümler geliştirme konusunda teşvik edildiklerini gösteriyor.
Fakülte, öğrencilerine üniversite hayatının ötesinde de destek sağlıyor. Kariyer planlama hizmetleri, mezunlar derneği ve uluslararası değişim programları, öğrencilerin gelecek kariyerleri için güçlü bir temel oluşturmalarına yardımcı oluyor.
Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin bu tanıtım videosu, tıp alanında kariyer yapmak isteyen adaylar için değerli bir kaynak. Video, fakültenin sunduğu fırsatları ve öğrencilerini geleceğin sağlık uzmanları olarak yetiştirmeye olan bağlılığını net bir şekilde ortaya koyuyor.