Şimdi Ara

Düzce tıp soru cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dönem 5 öğrencisiyim sorusu olan varsa bana ulaşabilir özel mesajdan

Kısaca özet geçeyim Şehir hakkında

-Üniversite ile şehir merkezi arasında araba ile 10dk olan , toplu taşıma ile 45dk olan bir yol mevcut

-Şehir küçük, öğrenciyi sağılacak koyun olarak görüyorlar öğrenci 9.5tl toplu taşıma ücreti (6 ayda bir zam yaparlar genelde)

-Üniversite ile merkez arasında yeşil otobüsler var üni açık olduğunda 15dk bir kapalı olduğunda saat başı geliyorlar (konfor açısından çok kötüler)

-Ev tutmak isterseniz 15-20 bin tl civarı bir parayı gözden çıkarmalısınız, kiralar 4-5 bin tl (1+1)

-Okula yakın bir adet erkek 3 adet kız KYK yurdu var. Kızlar bu konuda şanslı yurt koşulları daha iyimiş diye duydum erkek yurdu cidden kötü

Okul hakkında

-Fakültenin kendi eğitim binası var diğer bölümlerden izole

-Fakültenin kendi kütüphanesi var ama yetersiz

-Hastane ile eğitim binaları arası bina içi bağlantı mevcut

-Temel bilimler genel olarak kötü, Klinik bilimler iyi

Zorlandığım konular :

-Okula giderken yokuş çıkmak zorunda kalıyoruz her gün

-Okulun olduğu yerlerde ev tutarsan çevresinde fırın, manav, kasap yok her ihtiyacını zincir marketlerden gidermek zorundasın (a101-şok-migros-bim)

-Burger king, starbucks vs. yok lokal kafeler var kalitesi değişiyor fiyatlar istanbul'a göre ucuz

-Sınav sonraları istanbul biletlerine otogardaki firmalar zam yapar

-Hastane çevresinde kamu bankası ATM'si yok merkez kampüse yürümek zorunda kalıyoruz en basit bir ihtiyaç için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TidyTie -- 20 Temmuz 2023; 11:20:42 >

• kampüse neden yürüyon ki fakülte girişindeki iş bankası atmsinde tüm kartlardan cekebiliyon

• para kesiyor bir de yatırmam da gerekiyore

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ Soru-Cevap
    7 yıl önce açıldı
    odtü soru cevap
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.