Dönem 5 öğrencisiyim sorusu olan varsa bana ulaşabilir özel mesajdan Kısaca özet geçeyim Şehir hakkında -Üniversite ile şehir merkezi arasında araba ile 10dk olan , toplu taşıma ile 45dk olan bir yol mevcut -Şehir küçük, öğrenciyi sağılacak koyun olarak görüyorlar öğrenci 9.5tl toplu taşıma ücreti (6 ayda bir zam yaparlar genelde) -Üniversite ile merkez arasında yeşil otobüsler var üni açık olduğunda 15dk bir kapalı olduğunda saat başı geliyorlar (konfor açısından çok kötüler) -Ev tutmak isterseniz 15-20 bin tl civarı bir parayı gözden çıkarmalısınız, kiralar 4-5 bin tl (1+1) -Okula yakın bir adet erkek 3 adet kız KYK yurdu var. Kızlar bu konuda şanslı yurt koşulları daha iyimiş diye duydum erkek yurdu cidden kötü Okul hakkında -Fakültenin kendi eğitim binası var diğer bölümlerden izole -Fakültenin kendi kütüphanesi var ama yetersiz -Hastane ile eğitim binaları arası bina içi bağlantı mevcut -Temel bilimler genel olarak kötü, Klinik bilimler iyi Zorlandığım konular : -Okula giderken yokuş çıkmak zorunda kalıyoruz her gün -Okulun olduğu yerlerde ev tutarsan çevresinde fırın, manav, kasap yok her ihtiyacını zincir marketlerden gidermek zorundasın (a101-şok-migros-bim) -Burger king, starbucks vs. yok lokal kafeler var kalitesi değişiyor fiyatlar istanbul'a göre ucuz -Sınav sonraları istanbul biletlerine otogardaki firmalar zam yapar -Hastane çevresinde kamu bankası ATM'si yok merkez kampüse yürümek zorunda kalıyoruz en basit bir ihtiyaç için < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TidyTie -- 20 Temmuz 2023; 11:20:42 > |
Bildirim