Şimdi Ara

###***Düzce Üniversitesi***###2015 Girişliler### (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
6
Favori
4.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: faydeemusic

Arkadaslar okul 28inde aciliyor kacinda artik duzceye tasinmaya baslayacaksiniz ?
    Ben 26 gibi dusunuyorum sizce gec mi

ev tutacaksan eşyalrı bayramdan önce götür derim kardeşim
  • quote:

Arkadaslar okul 28inde aciliyor kacinda artik duzceye tasinmaya baslayacaksiniz ?
    Ben 26 gibi dusunuyorum sizce gec mi

Ev mi tutucaksın? 2 gün önce mantıklı bencede yurt ev vs. durumlarına göre değişir
  • Yok ev degil arkadaslar yurtta kalacagimda 26si gibi dusunuyorum cunku daha akbil falan lazim mekanlari az cok ogrenmek lazim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yok ev degil arkadaslar yurtta kalacagimda 26si gibi dusunuyorum cunku daha akbil falan lazim mekanlari az cok ogrenmek lazim :)

Bizim yurt işi belli olsada bizde böyle planlar yapsak
  • 1-2 resim arkadaşlar
     ###***Düzce Üniversitesi***###2015 Girişliler### ###***Düzce Üniversitesi***###2015 Girişliler### ###***Düzce Üniversitesi***###2015 Girişliler###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tembel Kral -- 12 Ağustos 2015; 17:53:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tembel Kral kullanıcısına yanıt
    üniversştesini olduğu yerde yörük köyünde ev tuttum 650 tl ye pahalımı tuttum acaba....(elektrik elektronik müh.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammetsvr

üniversştesini olduğu yerde yörük köyünde ev tuttum 650 tl ye pahalımı tuttum acaba....(elektrik elektronik müh.)

Hersey icinde yurt 525 tl iken sen yemek elektrik su haric bu parayi oduyon :D

• faydeemusic kullanıcısına yanıt
    525 tl de pahalı bence daha ucuz özel yurt yok mu ?
  • faydeemusic kullanıcısına yanıt
    3 arkadaş evi tuttuğumuz için yurttan ucuza gelicek...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhammetsvr

Hersey icinde yurt 525 tl iken sen yemek elektrik su haric bu parayi oduyon :D

3-4 kişi tutunca gayet ucuza gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tembel Kral

1-2 resim arkadaşlar
     ###***Düzce Üniversitesi***###2015 Girişliler### ###***Düzce Üniversitesi***###2015 Girişliler### ###***Düzce Üniversitesi***###2015 Girişliler###

Kampüs nasıl kardeş gezdin gördün anlat bakayım

• FTHBRK28 kullanıcısına yanıt
    Valla beklediğimden daha iyi bi kampüsü vardı her yer yeşillik ve çimendi.

Düzceye göre oldukça iyi kampüs kütüphane bilgisayar salonu falan var tüm kampüste bedava internet var güzel yani ...

Binaların hepsi yeni ve bakımlı ..

Benim bölüm eğitim fakültesinde olduğu için girip sınıflara baktım gayet iyiydi üni havası var yani lise 5 gibi hissetmiyon

Bi de o resimdeki mavi camlı bina mühendislik fakültesiydi sanki sizin mekan ora

Kampüsle ilgili sorunuz varsa sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tembel Kral -- 13 Ağustos 2015; 17:00:43 >

• quote:

Düzceye göre oldukça iyi kampüs kütüphane bilgisayar salonu falan var tüm kampüste bedava internet var güzel yani ...

Benim bölüm eğitim fakültesinde olduğu için girip sınıflara baktım gayet iyiydi üni havası var yani lise 5 gibi hissetmiyon

Bi de o resimdeki mavi camlı bina mühendislik fakültesiydi sanki sizin mekan ora

Muhendislik fakultesinde siniflar amfi seklinde mi dostum :Dd ben disaridan gordum iceri girmedim.

• Oo gençler Düzce'ye hoşgeldiniz
    Sorusu olan varsa sorabilir.
  • quote:

Merkezden kac dakika suruyor kac para verdin minibuse sehir nasil falan dokul bakalim benimde teknoloji fakultesi muhendislikte acmamislar insaati

• valla arkadaşın dediklerine ben de imzamı atarım beklentilerimi minimum durumda tutmuştum giderken ama gördüklerim gayet olumlu ve hoştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp95

valla arkadaşın dediklerine ben de imzamı atarım beklentilerimi minimum durumda tutmuştum giderken ama gördüklerim gayet olumlu ve hoştu.

Öyleyse iyi ya çünkü internette olumlu yapan biri yok
  • FTHBRK28 kullanıcısına yanıt
    Fazla değil merkezden 5-10dk sürer en fazla.Minibus Fiyatını bilmiyorum arabayla girmiştim de internette öğrenci 75kr yazıyordu.

Valla şehirde fazla gezmedim de internette yazanlarla hiç uyuşmuyor yani gayet iyi göründü bana

• quote:

Fazla değil merkezden 5-10dk sürer en fazla.Minibus Fiyatını bilmiyorum arabayla girmiştim de internette öğrenci 75kr yazıyordu.

Valla şehirde fazla gezmedim de internette yazanlarla hiç uyuşmuyor yani gayet iyi göründü bana

güzel haberler gelmeye başladı
  • 4 tavuk doner 3 ayran.ictim 11 tl

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.