Şimdi Ara

Düzelmeyen Wow Delay sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Farklı internetler kullandım fakat, delay problemi çözülmüyor. 80 ms var ama 1.5 saniye sabit delay var. Oyuna girerken connecting kısmında bu delayın başladığını hissediyorum zaten. Ne yaptıysam çözemedim. Sizler 0 gecikme ile mi oynuyorsunuz ?

• Bende herhangi bir problem yok . 55 - 75 ms arası oluyor genelde. Farklı internetler kullandım derken farklı adreslerdeki farklı internetlermi ?
  • yazılımsal bir sorun olabilir hatta donanımsal da. arka planda bir program hatta kullandığınız modem vs.
  • Diğer oyunlarda falan da var mı sorun yoksa sadece wowda mı
  • Bölge bölge değişiyor.

Arkadaş 8k-9k ms görüyor.

Telekom ise uzunca bir süredir sapıttılar.

130 lira fatura ödüyoruz hizmet beş para etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 20 Eylül 2019; 15:47:0 >
  • eski addonlar varsa onları kaldır, windows da virüs olabilir, virüs olmasa da bilmediğin veya farkında olmadığın bazı programlar neden oluyor olabilir eğer korsan oyunlar oynuyorsan bunlarla beraber gelen bazı programlar olabiliyor.. windows sıkıntılı olabilir bazen güncellemelerden sonra (büyük güncellemeler kastım) sorun çıkabiliyor ve temiz kurulum gerekebiliyor. sürücüler güncel olmayabilir? mesela anakart chipset sürücün, ethernet sürücün bunları kontrol et. DNS sıfırlama yapabilirsin eğer farklı dns kullanıyorsan otomatik olarak dene, arka plan uygulamaları kontrol et. oyundayken arkada başka bir uygulama internet kullanıyor mu? veya wifi de başka aygıt v.s varmı? mesela ben bir uyumsuz ses sürücü yüklemiştim bir keresinde üst sürümdü bilgisayar arada 6 sn takılıp ses bozulması yaşıyor kitleniyordu yani basit gibi duran şeyler saçma sapan sonuçlar yaratabiliyor, sürücülerini anakart modelin ne ise güncel kendi sitesinden indir ve kur bios güncelleme v.s ne varsa. en güncelini kur.

eğer bunlar çözüm olmuyor ise windows u baştan temiz yüklemeyi deneyebilirsin. önce temiz bir halde güncellemeleri yaparsın sonra yedekleri aktarırsın. bunlar aklıma gelenler.

zaten buda çözüm olmaz ise senin bulunduğun bölge sorun olabilir ama diğer her oyunda bu sorunu yaşıyorsan, sadece wow ise sorun başka bir yerde.

kolay gelsin.

• mesajlarından anladığım kadarıyla internetinde problem yok. öteki türlü telefondan girince sorunun çözülmesi gerekiyordu.
    tüm arkaplan uygulamalarını tek tek kapatarak dene. antivürüs dahil.
    uefi kurulumla, yedeklerini aldıktan sonra sıfırdan kurulum yap.
    --------
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.