Şimdi Ara

Düzeltme(Retouch) Eski ve Yeni (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
5
Favori
3.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana ileride lazım olacak guzel bir konu olmuş teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzeltmeden çok sizinkiler Photoscape de efekt katma olmuş.
  •  Düzeltme(Retouch) Eski ve Yeni
     Düzeltme(Retouch) Eski ve Yeni

Fotoshop kullanamıyorum ne yazıkki. Sıklıkla yaptığım müdahale Faststone görüntüleme programında ışık ve kontrast düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksel_k -- 26 Mart 2013; 11:46:57 >
  • Takip edelim yararli bir konu olmus
  • ugur@
    lens 12-24 sigma

Piêr Dé Sans
    ben genelde fotoğraflarımda bir hikaye yaratmayı seviyorum. güzel çekim yaptığın takdirde fotoğrafa istediğin havayı katabiliyorsun zaten. kimine belki aşırı oynanmış gelebilir ama buda benim tarzım

Bu arada özelden mesaj atanlar ne tarz işlemler yaptığımı sormuş. ben genelde lightroom ile ps kullanıyorum. ikisi dışında herangi bir program kullanmıyorum.
  • Ben oynanmasın demiyorum zaten. Konudaki bir çok fotoğraf " retouch " dan ziyade " effecting " tanımına giriyor. Yani bir düzeltme, kusur gizlemeden ziyade fotoğrafa efekt verilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Ben oynanmasın demiyorum zaten. Konudaki bir çok fotoğraf " retouch " dan ziyade " effecting " tanımına giriyor. Yani bir düzeltme, kusur gizlemeden ziyade fotoğrafa efekt verilmiş.

hocam tabiki kusur gizleme var. modelin yüzünde ve çevresinde düzeltmeler var. ben orjinallerini akşama gidince yükleyim.
  • Niye üstünüze alındınız ki onu anlamadım. Yukarıdaki fotoğrafları bir gezin dediğimi anlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Niye üstünüze alındınız ki onu anlamadım. Yukarıdaki fotoğrafları bir gezin dediğimi anlarsınız

estafurullah hocam alınmadım vallahi. demek istediğim retouch ve effect hepsi bi arada benimkiler. vallahi alımadım
  • arşivi karıştırdım bi tane buldum. yukardaki bulutlarla beraber çektiğim fotoğrafı ham haliyle paylaşıyorum.

çektiğim exif bilgileride paylaşayım.

makina canon 5d mark3 objektifte yukarıda yazdığım gibi 12-24 sigma
    iso 100
    f 5.0
    perde hızı 1/800 sn

direk jpg formatında çekildi.
  • Önce

Sonra

• Portreler de fotografi canli tutabilmek, yuz kismini puruzsuz yapabilmek icin ne gibi islemler uygulamam gerekiyor? Photoshop CS6 kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Aksu -- 13 Mayıs 2013; 10:10:50 >
  • Bu konunun canlanması gerekiyor. Fotoğraf düzenleme ustaları konuya bekleniyor.
  • konu dışındaki photoshop masterlar bu konuyu görmesinler
  • scapin kullanıcısına yanıt
    hocam avatarın çok rahatsız edici devamlı karşıma çıkıp duruyor. forumdan ve bu başlıktan soğuttun diğer düzeltme konusundan da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri sirin

hocam avatarın çok rahatsız edici devamlı karşıma çıkıp duruyor. forumdan ve bu başlıktan soğuttun diğer düzeltme konusundan da.

neyi var avatarımın ? yuvarlak hareketsiz 4 renkli neyi var ki ?
  • scapin kullanıcısına yanıt
    şu yanıp sönen renkli şeyden bahsediyorum avatar değil mi bunun adı.. imzanda ki avatardan rahatsız olmuyor musun sen?
  • öncesi bu

sonrası bu
    http://500px.com/photo/37712412

18-55 ile çektim
    1/160 f 8 iso 100 650d ile.

1. kırptım
    2. düzeltme fırçası
    3. gözlere dodge and burn
    4. gaussian blur

sizce nasıl olmuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri sirin

şu yanıp sönen renkli şeyden bahsediyorum avatar değil mi bunun adı.. imzanda ki avatardan rahatsız olmuyor musun sen?

Engellemeyi kullan, ben kullandım gözüm rahatladı valla.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.