Şimdi Ara

Düzeltme : Turknet internetimi 23 gündür çözülemeyen problem. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok üzüldüm hocam umarım ikiimizin sorunuda 37 38 gün olmadan, 24,25 gün olmadan çözülür
  • ExWhite E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgede yaşanılan genel bir arıza varsa bu yaşanılan sorunu tetiklemiş olabilir. Siz konu hakkında bize bir kayıt oluşturun. Arkadaşlarım durumunuzla yakından ilgilenir ve size net bir geri dönüşü kısa süre içerisinde yapabilirler.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Sizden hizmet bekliyorum hizmet.Yetkili arkadaşlar içinde şikayet olusturdum tabii ilgilenecek birileri varsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuuusuffu Y kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam , hala cozebilmis değiller doğru düzgün hizmet almadan birde fatura ödemek koyuyor insana.

• ExWhite E kullanıcısına yanıt
    evet hocam benimde bugün randevuya gelicekllerde gelmediler 10. randevuyu geçti bakalım cimerden btk ya şikayet ettim yasal süre 3 ocakta doluyor bakalım tüketici hakem heyeti ve btk ya tekrar başvuracağım şikayetime işlem sağlamadılar diye.
  • bölgenizdeki turk telekom ekipleriyle alakalı bu sıkıntılar.
    2 ay önce snr düştü benim hattımdada hız 100mbps altına düştü.
    turknetten arıza kaydı açtım ve turk telekom yöneticisine durumu anlatan mail attım.

ekipler geldi farklı hatta aldı aboneliği. makineyle ölçtü izledi snr yi. sağlıklı değildi tekrar değiştirdi.
    regleti de iptal etti hatta ankastreden oksit yaptığı için kablolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

bölgenizdeki turk telekom ekipleriyle alakalı bu sıkıntılar.
    2 ay önce snr düştü benim hattımdada hız 100mbps altına düştü.
    turknetten arıza kaydı açtım ve turk telekom yöneticisine durumu anlatan mail attım.

ekipler geldi farklı hatta aldı aboneliği. makineyle ölçtü izledi snr yi. sağlıklı değildi tekrar değiştirdi.
    regleti de iptal etti hatta ankastreden oksit yaptığı için kablolar.
    hayır türknetle alakalı, ben faturayı ödemezsem ödeyememin sebebi patronum maaşımı yatırmadı diyemediğime göre sorunun türktelekomdan kaynaklandığını söyleyemeyiz 37 gündür sorun çözülemiyorsa türknetin suçu tabii ki.
  • yuuusuffu Y kullanıcısına yanıt
    Ortak altyapı üzerinden hizmet veriyoruz. Ortak altyapı olduğu için ve ülkemizde kazı altyapı çalışması vs gibi durumlara sadece yerel operatör tarafı baktığı için ne yazık ki onların işlem gerçekleştirmesini bekliyoruz. Biz sizin için ve ExWhite' kullanıcımız için gerekli iş emirlerini yerel operatör tarafına iletmişiz ve onları bekliyoruz. Hızlı bir şekilde hizmetlerinize müdahale etmeleri için gerekli baskısı yapıyoruz. Her gün açık olan kayıtlarınızın takibi yapılarak yerel operatör tarafına aktarılıyor ve tabir-i caizse bir mücadele içerisine giriyoruz. Her bölgede aynı özenle çalışan saha ekipleri olmadığı için bazı durumlarda süreç direkt olarak bizden kaynaklanan sebeplerde dolayı uzamıyor. Yerel operatör tarafının işlemlerini bekliyoruz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba , hala problemim cozulmedi , demek ki sizin bu yerel operatorlerde doğru düzgün bir iletişiminiz yok.Neden derseniz daha önceden turktelekom saha operatörünün telefon numarasını çalışan arkadaşınız benden istemişti teyit amaçlı , ilgili telefon kayıtlarinda da mevcut.

Arkaplan anladığım kadarıyla bir curcunayla işliyor olursa olur olmazsa giderler kafasindasiniz galiba.

• turk telekom saha ekipleri taşeron arkadaşlar.
    bizim ankastreyi kırdılar 2-3 hafta önce.
    genel müdürlüğe şikayet ettim arı oldular :)
    geçen gün aradılar bölge müdürlüğünden şikayetçi misiniz dedi arayan yetkili . şikayetçi olmadım.

200-300bin tl lik dslam kabinin kapaklarını kapatmıyorlar şaka gibi.2 kez şikayet ettim.gelip kapattılar hemen.

dsl'de çalışıyorsa dua edin bozulmasın
    gittiği yere kadar gidecek bu altyapı her binaya fiber gelene kadar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.