Şimdi Ara

Düzenleme kapsamında 9500 TL’ye alınabilecek en iyi dizüstü bilgisayarlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- kod yazılamaz.

- ofis programları tam anlamıyla çalışmaz (makro örn)

- photoshop çalışmaz.

- yapay zeka projeleri yapılamaz.

- android oyun/uygulama yazılamaz.

vb.

12. Nesil intel işlemcili olan model tam f/p.

Herkesin ekonomik durumu aynı değil maalesef. 77bin TL aylık maaş alan çıkmış maaş yetmiyor diyordu bugün haberlerde. 11bin TL aylık maaş alan ne yapsın. Yanisi Allah yardımcımız olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt

Hocam yapmayın, şu pc lerde PS vs zaten çalışmaz. Ona çalışmak diyorsanız o başka. Demek istediğinizi gayet iyi anlıyorum ama hiç bilmeyen adam için 2 sefer masraf demek bu cihazlar. Kodlama vs yapacak adamda zaten neyi alıp alamayacağını bir zahmet öğrensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 27 Eylül 2023; 1:38:26 >
  • hadi 9500 anladk ta Monster-Casper da bari 30 felan deseydiniz de belki öğrencilerin işine yarasaydı.

• Öğrenmek için i7, i9, Zen4 vs şart değil. Yeterki azim olsun. Patates pc’de bile harika işler çıkar. Ssd’leri var zaten. Rastgele okuma/yazma hızları yüksektir. Derleme konusunda çokta yavaş değildir. Öğrenciliği idare etse yeter.

Bunu alırdım dediğim cihaz bugün 9500₺ yarın zam gelirse, 9500₺’lik listeye girmez hiç alınmaz. Bedelli askerlik gibi yapsalarmış yani fiyat artışını bir formülle otomatiğe bağlasalardı iyiydi. Seneye bu zamanlarda bu 12. nesil i3 bile zor alınır bu fiyatlara.

• 16 gb ramı olmayan sistemlerden uzak durun çünkü paranız bir sonraki işletim sistemi çıkınca direk çöpe gidecek

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

Bu olay kimse faydalanamasın der gibi olmuş. Zaten hergün zam geliyor 9500 skalasında ne ürün kalacak ki? Düz 10000 bile yapılmamış şaka gibi yani gerçekten. Kimseyi düşündükleri yok. Düşünüyormuş gibi yapıp malı götürüyorlar.

• yine göstermelik saçma sapan bir düzenleme yaparak insanların gazını alıyorlar. bu bilgisayarlar üretilmek için üretiliyor. çip ve emek israfından başka bişey değil.

mühendislik, mimarlık ya da bir doktor için bu bilgisayarlar çöp ötesi.. sayın cumhurbaşkanımız hayatında hiç bilgisayar kullanmadığı için bunların ne kadar yetersiz kalacağını da bilmiyor. zaten komisyondaki dinazor ve fosiller de bilgisayar özürlüsü oldukları için onlara fazla gelmiştir.

Teknolojinin doruk noktasındayoz. böyle dönemde gençlere, öğrencilere, yazılım ve programcılara.. reva görülen bilgisayarlara bakın. bunlarla ülke kalkınacak. füze ve roket yaparak ay'a gidecekler. yapay zeka geliştirilecek.

zaten bu düzenlemeden bi cacık çıkmayacağını biliyordum. teknoloji özürlüsü bir ülkede ancak bu kadar olur. gidin almanya'ya rusyaya aylık 40-50 dolara üst seviye donanım alın. orada milletin internete girmek için aldığı bilgisayarı bize iş yapmamız için veriyorlar.

• Üniversite öğrencisinin oyun dahi oynaması lüks. Not: Öğrenci değilim.

• Rtx 4090 lı modeller hangileri ? Destek 9500 dolardı değil mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • işe yarar hiçbir şey yok ya arkadaş hangi kafa ile düşünüyor bunlar

• Birisi hangisinin en iyisi olduğunu yazabilir mi? Aktif öğrenci kaydım var, indirimli alayım bari.

Office ve Premiere kullanıyorum. HP Laptop 15 7P6K2EA bu iyi gibi geldi ama anlamıyorum yeni nesil işlemcilerden.

Yardımcı olan olursa sevinirim canlarım.

• ProjectMan kullanıcısına yanıt
    Win7 ile çatır çatır çalışan i7 işlemcili laptobum win 10 güncellemesi ile kamyona döndü. Siz siz olun işletim sistemi güncellemelerinden uzak durun.

• khrmndgn kullanıcısına yanıt

ayrıca kendisinin fiyat algısı 2005 lerde kalmış. Yahu çevresinde bir kişi çıkıp demiyor mu efendim bu paralara vereceğimiz şeyler lise öğrencisinin işine yarar. Yok arkadaş bu kadar sığ bir yönetim kadrosu tarihte yok.

• teknik ressamım aktif olarak autocad inventör solidworks vs kullanıyorum. senin dediğin pc de bunların açılması için 2001 sürümlerini felan yüklemeleri lazım. :evillol: sende millleti kandırıp salak yerine koyma. 3D modelleme programları ciddi işlem gücü ve ekran kartı gerektirir... senin laptopla 1 çizgiyi zor çizerler bırak modelleme yapmayı.

• Office programları ve günlük kullanım için bile kasar bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam ve ekibi Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin halkından tamamen uzak. Artık bundan eminim. Araba alamıyorsun, bilgisayar telefon ateş pahası, ev alamıyorsun. Lanet etmeye başladım artık bu ülkeye.

Şaka gibi bir fiyat biçmişler öğrenciye. Hadi tıp - ilahiyat - işletme gibi gibi okuyanın işini görür liste, bilgisayarda üst seviye iş yapılan bölüm değil bunlar mühendislikteki çocuk ne yapacak? Adam cad kullanacak? hesaplama yapacak. Android studio kurup işlemciyi yakacak...

Abi siz şaka mısınız? Bu kadar mı vatandaştan uzaksınız

• lextor kullanıcısına yanıt

Uzaklar. Gazetecileri havuzda sineğin yağını sıkıp güzelliyor. Şu muhabbeti bile güzelliyorlar. Trolleri forumlara dadanıyor güzelliyor kurcalayın 3-5 sayfada muhakkak burada bile vardır.

bu kitle köprüyü geçmeye yetiyor yetince gerisi boş.

• Aynen Harun hatta ileri düzey yazılımcılar ve mühendisler içinde harika olmuş. Bu kadar yüksek bir sistem bence gereksiz olmuş daha düşük alınmalı demi Harun ha harun

• Şu yapılanı bile iyilikmiş gibi görmeye ve göstermeye çalışanlar var. Bu ülkeden bi cacık olmaz. :D

• Gençlere çöp satacaklar, (satıcılar ile de anlaştınız mı komisyonda) Bu desteği veriyor birde %16.7 miktarı açıklıyorsan bırak ihtiyacını alacağı bilgisayarı alsın sen ona verdiğin yüzde oranında destek sağla.20.000 Tl bir bilgisayara 3.340 Tl destek ver .... Telefon o kadar önemli değil ama bilgisayarda bu fiyat sınırı tam bir saçmalık

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.