Öncelikle özür dileyerek başlamak istiyorum.Forumda 4-5 tane araştırma yaptım ve istediğim gibi bir program bulamadım ve bilgisayara pek vakit ayıramadığım için konu açmaya karar verdim. Konuya geçecek olursak benim egzersiz programına ihtiyacım var ve 2-3 ayda olumlu sonuç almam gerekiyor.Elimde 5-10 kiloluk dambıllar mevcut. Daha öncesinde egzersiz yapıyordum ve spor salonuna da gidiyordum fakat neredeyse 9 ay oldu birşey yapmayalı ve kasların neredeyse hiç belli olmaması beni üzdü.Bu yüzden tekrar kas geliştirmek istiyorum.Yemek olarak yediklerime dikkat eden biriyim ve kola,gazoz,ekmek vesayre şeylerden uzak duran biriyim ayrıca geçmişim olduğu için çok basit bir program istemiyorum sadece 2-3 ayda net bir sonuç alıp vücudumun geliştiğini görmek istiyorum kısacası. Özelliklerime gelince 85 kilo 1.90 boyundayım.Bu konuda uzman olanlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.(Programda herşey olabilir mekik şınav 20 dakikalık kardiyo hareketleri vesayre)
190 boyundasın demek ben 16 yaşındayım 178 boyum var sen 16 yaşından sonra kaç cm boy attın ? en büyük hayalim 190 olmak, geçen sene 171 dim şimdi 178 16 ya 28 nisanda giricem yani 6 gün sonra 16 yım :) bu arada çıplak ayak 178 im, sakal yok ergenliğe 14 yaşından sonra girdim, annem 165 babam 178 dedem 185 civarı sence 190 olabilirmiyim ne yapmam lazım bana yardımcı olurmusun?