Şimdi Ara

ERKEK TİPİ SAÇ DÖKÜLMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erkek tipi saç dökülmesine önleyecek tek ilacın proscar(finestarid) olduğunu biliyoruz. Yanlız bu ilacın ciddi yan etkileride var. Bu başlık altında bu ilacı yada benzerlerini kullanan arkadaşlar saçlarında gözlemlerini ve yan etkilerini paylaşırsa çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende bugün doktora gittim doktor bana betasalic losyon ve minoxil verdi erkek tipi dökülme kısmına minoxili para para dökülen yerlere ise betasalic losyonu uygulamamı söyledi
  • Minoxil bende kullanıyorum 2 aydır. Tüylenmeler başladı ilk başta çok dökülme olmuştu ama şimdi iyi durumda. Bahsettiğiniz diğer ilacı duymadım araştıracagim. Banada shen min ve minoxil vermişti fakat sonra araştırdım ki shen minın içerisinde ddt yı azaltacak bir madde yoktu:-( sadece saçlar canlandı ama dökülmeye etkisi olmadı bende proscar 1/5 kullanmaya başladım umarım sonuç iyi olur. Minoxil sprey şeklinde olandan mı kullanıyorsunuz

• daha kullanmadım akşam başlıcam :) sprey şeklinde olması lazım mavi kutuda.peki minoxil bir yararını gördünüz mü ? ne kadar süre kullanıcaksınız ? ben araştırdım bıraktıktan sonra tekrar ilaçla gelen saçlar döküldü falan diyolar da
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfb_tayfa

daha kullanmadım akşam başlıcam :) sprey şeklinde olması lazım mavi kutuda.peki minoxil bir yararını gördünüz mü ? ne kadar süre kullanıcaksınız ? ben araştırdım bıraktıktan sonra tekrar ilaçla gelen saçlar döküldü falan diyolar da

Evet gördüm tüylenmeler başladı. Malesef bu ilaç ömür boyu kullanmak zorundayız. Bıraktığınızda ddt hormonu tekrar saç köklerine zarar verecek ve dökecektir. 2 ay oldu kullanalı etkisini görmeye başladım. İlk 4 ay sabah akşam sonra günde 1 kere sonra 2 günde bir kere sonra hafta 1e kadar düşürerek kullanacaksınız. Hem ilaca karşı vücut bağışıklık kazanmayacak hemde ilacı kullanmış olacaksınız. Ben eczaneden almadım çok pahalı internetten yurt dışından aldım ve daha ucuz ama etki gösterdi sonuç ne olur bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin5306 -- 25 Mart 2014; 14:25:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.