Şimdi Ara

İdrarım Çok Kötü Kokmaya Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4 gündür böyle. Tuvalete girmek istemiyorum artık kokudan. O kadar kötü bir koku geliyor ki idrarımı yapınca deli oluyorum.
    Acaba kötü bir şey midir yoksa normal mi ? Hiç böyle olmamıştı çünkü

• İltihap kapmış olabilir. En yakın hastanede idrar tâhlili yaptırarak kesin sonuca ulaşırsın. Veya yediğin birşey etkili olabilir. Özellikle pastırma, sucuk gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emmmreee -- 20 Kasım 2009; 20:31:43 >
  • İlaç kullanıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmmreee

İltihap kapmış olabilir. En yakın hastanede idrar tâhlili yaptırarak kesin sonuca ulaşırsın. Veya yediğin birşey etkili olabilir. Özellikle pastırma, sucuk gibi.

Ne zamandır pastırma sucuk falan yemiyorum.

4 gün önce doktora gittim grip diye 2 tane ilaç verdi de biri ateş düşürücü biri de antibiyotik yanlış hatırlamıyorsam
  • Kullandığın ilaçlar yapıyor.. koku ve renk değişimi görüle bilir ilaç kullanırken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: Emmmreee

İltihap kapmış olabilir. En yakın hastanede idrar tâhlili yaptırarak kesin sonuca ulaşırsın. Veya yediğin birşey etkili olabilir. Özellikle pastırma, sucuk gibi.

Ne zamandır pastırma sucuk falan yemiyorum.

4 gün önce doktora gittim grip diye 2 tane ilaç verdi de biri ateş düşürücü biri de antibiyotik yanlış hatırlamıyorsam

Tamam sebebi anlaşıldı. Antibiyotik sayesinde iltihapı idrarınla dışarı attığın için var bu koku. Korkmana gerek yok.
  • Rahatladım o zaman teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.