Şimdi Ara

Solgar vm 75 kullanan var mı forumda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler solgar vm 75 aldım, aranızda kullanan var mı yorumunuz nedir? Hedefim en az 3 ay kullanmak + 3 litre su içme hedefim var günlük

İdrar rengini değiştiriyormuş ama bu beklenen birşey galiba doğru dimi, yani kalıcı birşey yok?

Alış amacım işte diyet döneminde katkı vermesi, spor salonuna falanda gidecem bu yüzden ordanda destek verir diye düşünüyorum
    Sonra saç sağlığı

Bazı doktorlar multivitaminlere zararlı falan diyomuş veya faydası yok mu diyorlar bilmiyorum ama herkes aynı görüşte değil galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiddlesticks3 -- 12 Nisan 2018; 20:36:11 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Solgar VM 75 Kullanıcı Yorumları: Kilo Alımı ve Diğer Etkiler

Solgar VM 75, çok vitaminli bir takviyedir ve kullanıcı yorumları, kilo alımı üzerindeki etkileri hakkında farklı görüşler sunmaktadır.

Solgar Formula VM 75 Kullananların Deneyimleri

Bazı kullanıcılar, Solgar VM 75 kullanmaya başladıktan sonra kilo aldıklarını bildirmiştir. Bu kilo alımının, takviyedeki yüksek kalorili içerikten kaynaklanabileceği düşünülmektedir. Ancak diğer kullanıcılar ise bu takviyeyi kullanırken herhangi bir kilo alımı yaşamadıklarını belirtmiştir.

Solgar Formula VM 75 Kilo Aldırır mı?

Solgar VM 75'in kilo aldırdığına dair kesin bir kanıt yoktur. Kilo alımı, bireysel metabolizma, diyet ve yaşam tarzı faktörlerine bağlı olarak değişebilir. Takviyeyi kullanmayı düşünüyorsanız, olası etkileri hakkında doktorunuza danışmanız önerilir.

Bu takviyeyle ilgili kullanıcı yorumları çeşitlilik gösterse de, Solgar VM 75'in genel olarak sağlık için faydalı bir takviye olduğu düşünülmektedir. İçeriğindeki vitaminler ve mineraller, genel sağlığın desteklenmesine yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Multivitamin kullandim bir dönem ama bir etkisini görmedim şahsen. Etkisi kişiden kisiye değişiyor olsa gerek.

Ama piyasada gerçekten olumlu etki yapan kapsül formunda takviyeler mevcut. Mesela ZMA(magnezyum&çinko&b6 vitamini), mesela probiyotik kapsüller(kefir ve yoğurt tüketenlerin kullanmasına gerek yok). Sporda orta-ileri düzeye ulaşınca kreatin, arjinin. Onun dişinda lif zengini yeşil yapraklı sebzelerin tüketimi çok önemli. Brokoli ve kirmizi pancar(nitrik asit içerir), kereviz favorim.

Multivitamin ise... Mehhh. Bilemiyorum. Bana ilaç sektörünün bir dayatması gibi geliyor.

Ayrıca kan tahlili yaptırdınız mı yakın bir zamanda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 13 Nisan 2018; 23:38:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 ay önce yaptırmıştım sadece b12-demir-tiroid-d3 baktılar
    geçen birdaha gittim ama bunlar dışında hiçbir şeye bakamayız diyorlar. özelde ise çok fazla para istediler ben de yaptıramadım

b12 çok düşük(1-2 kutu hap kullandım biraz arttı), demir orta çıkmıştı. tiroid normal- d3 de düşük çıktı ama ampülle destekledim
    kırmızı et-tavuk-balık yemiyorum. diyetteyim az yiyorum suan
    @ArchloveKilled

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiddlesticks3 -- 14 Nisan 2018; 9:10:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migrosnet kullanan var mı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.