Şimdi Ara

Düzenli Olarak İncelediğim Kitap Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar okuduğum kitapları ana hatlarıyla incelemesini yaparak blogumda paylaşıyorum.Umarım işinize yarar.
    http://bit.ly/o30pNY

• Güzel bir site teşekkürler..Devamlarını da bekliyorum.
  • Gayet şık yapmışsın,Çoğu okuduğum romanlar olması beni daha çok sevindirdi,aynı kafada arkadaşlar görmek süper,çalışmaların devamını dilerim...
  • kitap tavsiyesi olabilir ancak inceleme kelimesini kullanmak için fazla yüzeysel kalmış yazıların. onun dışında güzel bir blog olmuş.
  • Kişisel bir blog olduğu için güzel bence

• grange kitapları bana ait.neredeyse tamamını okudum.şu anda şeytan yeminindeyim ve okumadığım ölü ruhlar ormanı kaldı.seneye de yeni kitap çıkıyor sanırım.onu da mutlaka okuyacağım.
  • Çok hoş bir site olmuş. Tebrik ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfbkrcn

grange kitapları bana ait.neredeyse tamamını okudum.şu anda şeytan yeminindeyim ve okumadığım ölü ruhlar ormanı kaldı.seneye de yeni kitap çıkıyor sanırım.onu da mutlaka okuyacağım.

yeni çıkıcak kitabıyla ilgili hiç bilgi var mı ?

bu arada site çok hoş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyuzo !

quote:

grange kitapları bana ait.neredeyse tamamını okudum.şu anda şeytan yeminindeyim ve okumadığım ölü ruhlar ormanı kaldı.seneye de yeni kitap çıkıyor sanırım.onu da mutlaka okuyacağım.

bu arada site çok hoş

Grangé Türkiye Forum'da bilgileri görebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Çok hoş bir site olmuş. Tebrik ederim.

bu ufak hortlatma yorum için teşekkürler.
    finaller yeni bitti.epeydir siteyle ilgilenemiyorduk.biraz daha el atalım.yeni okuduğum kitapları paylaşayım
  • quote:

quote:

bu arada site çok hoş

teşekkürler.kitap hakkında bilgim yoktu.üni.nin başlamasıyla kitaplardan biraz uzaklaştım.daha doğrusu polisiye,Grange'a ara vermek zorunda kaldım.
    @Klavyelist in tavsiyesi üzerine grange tr forumda biraz inceledim.biraz özet geçeyim.bu arada @Klavyelist teşekkür ederim.
    kitap Türkçe adıyla Yolcu,Le Passager.forumda tadımlık olsun diyerek kitabın birkaç sayfasını yayımlamışlar.
    Yine belli amaçlar ve mesajlar üzerine işlenmiş gizem dolu cinayetler var.Grange Abi tarzını bozmamış.Merak duygusunu yine tavandan başlatmış.Sürükleyici ve keyifli bir kitaba benziyor.Keyifli derken kan,vahşet,gizem üçlüsünün sunduğu acayip bir keyif
    şimdilik gözlemlediğim bunlar.

• quote:

quote:

quote:

bu arada site çok hoş

teşekkürler.kitap hakkında bilgim yoktu.üni.nin başlamasıyla kitaplardan biraz uzaklaştım.daha doğrusu polisiye,Grange'a ara vermek zorunda kaldım.
    @Klavyelist in tavsiyesi üzerine grange tr forumda biraz inceledim.biraz özet geçeyim.bu arada @Klavyelist teşekkür ederim.
    kitap Türkçe adıyla Yolcu,Le Passager.forumda tadımlık olsun diyerek kitabın birkaç sayfasını yayımlamışlar.
    Yine belli amaçlar ve mesajlar üzerine işlenmiş gizem dolu cinayetler var.Grange Abi tarzını bozmamış.Merak duygusunu yine tavandan başlatmış.Sürükleyici ve keyifli bir kitaba benziyor.Keyifli derken kan,vahşet,gizem üçlüsünün sunduğu acayip bir keyif
    şimdilik gözlemlediğim bunlar.

çok teşekkürler kitap ne zaman cıkıcak acaba ?

@Klavyelist
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 26 Ocak 2012; 23:31:11 >

• 2011 eylül de fransa'da satışa çıkmış.2012 yazında da ülkemizde bekleniyor.
  • çok iyi olmuş.tebrikler
  • Devam etmelisin, güzel olmuş.
  • Okuduğum bir kitap olduğu için uçurtma avcısına baktım hikayenin bazı kısımlarını anlatmışsın
  • Emeklerine sağlık.
    Böyle faydalı işlerden daha çok gerek ülke ve insanımıza.
  • yorumlar için teşekkürler arkadaşlar
    ayrıca sizlerde yazı paylaşmak isterseniz, hatta yazarlık yapmak isterseniz beklerim.
    arada herkesin kafasına eser.bir kaç satır yazar.arada bir yazdıklarınızı blogumda yayınlamaktan memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökŞah

siteyi açamadım yav

farklı tarayıcılarla denediniz mi?
  • Tebrikler guzel site
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.