Şimdi Ara

düzgün erkeklerin hepsinin kapılmış olması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
2
Favori
3.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sigara bile içmiyorum ulan ben niye boştayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin dediklerini göre kız arkadaşı, sevgilisi olmayan tipler sap , olanlar ise düzgün adamlar anladığım kadarıyla. Bir insanın karşı cinsle ilişkisi iyi olabilir veya çevresi geniş olabilir, bunların olması (ya da olmaması) bir insanın düzgün olarak nitelendirilmesine sebep olamaz bence.

• Sene 2013. O zamanlar çok güzel kızlar takılırdı donanımhaberde ama kimsenin haberi olmazdı. Bir tanesi gitti kendini ifşa etti ego kasmak için, sonrasında gelen tekliflerdem sonra sosyal medyasını kapatıp üyeliğini de banlattırdı.
    Niye anlattım bunları bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Sene 2013. O zamanlar çok güzel kızlar takılırdı donanımhaberde ama kimsenin haberi olmazdı. Bir tanesi gitti kendini ifşa etti ego kasmak için, sonrasında gelen tekliflerdem sonra sosyal medyasını kapatıp üyeliğini de banlattırdı.
    Niye anlattım bunları bilmiyorum.

çünkü konu dışı bölümünün kızlar ile ilgili tek anısı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ara beni. Bak o kadar düzgünüm ki numara bile vermiyorum.

Arayan elbet bulur.

• Persom kullanıcısına yanıt
    Evet forumda ki tek kızlarla ilgili olan anım bu malesef. :) Daha önceden de çok kişi vardı ama dediğim gibi ifşa etmediler kendilerini. Genelde sıcak fırsatlarda takılanlar vardı, şimdi bilmiyorum ama ne yapıyorlar. O kendini ifşa eden baya iyiydi ama
    Bu arada laf çarptın farkındayım, ama şuara kafamı dinliyorum canım, 1 seneden sonra ben razıyım tek anımın dh de kız olmasına. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Evet forumda ki tek kızlarla ilgili olan anım bu malesef. :) Daha önceden de çok kişi vardı ama dediğim gibi ifşa etmediler kendilerini. Genelde sıcak fırsatlarda takılanlar vardı, şimdi bilmiyorum ama ne yapıyorlar. O kendini ifşa eden baya iyiydi ama
    Bu arada laf çarptın farkındayım, ama şuara kafamı dinliyorum canım, 1 seneden sonra ben razıyım tek anımın dh de kız olmasına. :)

Yanlış anladın konu dışının kızlar ile ilgii tek anısı dedim seninle ilgili bir şey yazmadım orda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardwell076

Asosyallerin hepsinin kendini iyi adam sanması ve bu yüzden yalnız olduklarını düşünmeleri ne kadar acınası

.

• Düzgün erkekten kasıt nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Persom

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Orijinalden alıntı: Persom

Kız olduğumu sandın galiba ekledin ama ben ne kızım ne de hanımım

Ben bayanım

Fake'in hasını yedin, kız olduğun için niye ekleyeyim? Hiç huyum değildir aa bak bu kızmış ekleyeyim belki ekmek çıkar diye. Öyle yazdığıma bakma yani, büyük ihtimalle sen ekledin beni

İzmir Bey kim bilir hangi hain sebepten beni arkadaş eklediniz şimdi bilmezden geliyorsunuz
    Sanırım ben sizi arkadaş eklemiştim bir konudaki yazdığınız yorumu beğenmiştim de başka yazdıklarınızı da okumak için eklemiştim

Burda karşılaşmamız ise sadece bir tesadüftü

Yoksa değil miydi?

Neyse ekleşmişiz bir yerden işte

Bu arada tesadüflere inanmam

• düzgün kız olmadığı için düzgün erkek bulamadığınızı düşünün kızlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al1mert

İstersen 3-5 tane atayim telefonuna sende nasiplen

Yoksa 5-10 mu demeliydim ehe
  • Hayatım boyunca kızlar tam baba olacak kişisin dediler. Cevabım değişmedi, nerde bi serseri varaa onla gezer benim gibiler ile evlenmek istersiniz.

Biz neden sizin. Gibiler ile evlenelim ki?

• Şeytantüyü diyorlar ama ben inanmıyorum, kızlar şeytan tüyü peşinde koşacaklarına aklını başına alıp kendilerine düzgün birini bulsunlar... Açık açık söylüyorum, o bahsettiğim ai gibibiri varken benim gibi bir adama kaşgöz süzen biri benim kendi kızım olsa ilerde dizimi dövmemek için gerekirse...
  • şu ekşiden başlık çalma olayını bi bitirin artık baydı

• Persom kullanıcısına yanıt
    Düzgün erkek yoktur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafam Kasınıyor

Mesaj isim uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Orijinalden alıntı: Kafam Kasınıyor

Mesaj isim uyumu

ne gibi :D
  • kimsenin kimseyi kaptığı yok.

• Sevgilim yok boştayım, düzenli spor yaparım, içki-sigara-uyuşturucu-bonzai yok , iddia kumarımda yok taliplerimi bekliyorum.

Not: Yeşil gözlüyüm
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.