Şimdi Ara

düzgün erkeklerin hepsinin kapılmış olması (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
2
Favori
3.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kafam Kasınıyor

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Düzgün erkek yoktur :)

Mesaj isim uyumu

ne gibi :D

Faaaruk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş gerçekten haklı çıktı. Benide kapmış bir zalimin kızı. İçki, kumar, sigara dahi yok. Pek küfürde etmem. Spor olarak pokemon yakalamaya giderim şuan kpss çalışıyorum inşallah 4-5 ay sonra maaşımda olacak.

• Konuya girenler sizin mesajlara artı verip çıkıyorlar bu nedir aga
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persom

Konuya girenler sizin mesajlara artı verip çıkıyorlar bu nedir aga

Ben dogruyu soyledim. Artiliyip artilamamak forum kullanicilarinin tercihi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Düzgün erkek yoktur :)

Mesaj isim uyumu

ne gibi :D

Faaaruk

ahahahaha :DDD
    hocam sizde yapmayın allah askına :D

• Konu güncel
  • Bu forumu terk et. Kafa yapisina bak çay demle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtilli

bkz. buranın sözlük olmaması
    burdakilerin çoğunun düzgün erkek olması

Buranin sozluk olmamasi diyip sozluk agiziyla konusmak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Ben düzgünüm hayatimda içki sigara kullanmadim düzenli spor yaparim iddaa kumar falan yok tam bir istanbul beyefendisiyim düşünürsen ara beni yala beni

• Beni de dün kaptılar hayırlı olsun bana size de geçmiş olsun

• Yaş 21 sigara alkol yok,oldugu zaman tuketiyorum çünkü kalmadi,param yok,okuyorum taliplerimi bekliyorum
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Filmi hiç beğenmedim . Hayatımda ilk defa sinemadan yarıda çıktım. Neyse ki para vermemiştim. Swh

• sözlükte ki o konuyu biliyorum, buraya da yazayım.düzgün erkekten kasıt efendi, işinde gücünde, sadık, dürüst, kimsenin tavuğuna kışt demeyen sizin gibi adamlar değil.

kadınların düzgün erkekten kastı romantik komedi erkeği.yani yakışıklı, kaslı, iyi para kazanan, yatakta demir döver gibi sevişen, lüks restoran yemeklerini evde yapabilen, 50 çeşit hobisi olup çoğunda başarılı olan, espirili, sosyal, insanlar tarafından sevilen ama bunlara rağmen kendine harem kurmayıp bir tane kezbana sadık kalabilecek kadar enayi adam.öyle adamı da bu mallara düşürmüyorlar, bunlar da ağlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: khalef

sözlükte ki o konuyu biliyorum, buraya da yazayım.düzgün erkekten kasıt efendi, işinde gücünde, sadık, dürüst, kimsenin tavuğuna kışt demeyen sizin gibi adamlar değil.

kadınların düzgün erkekten kastı romantik komedi erkeği.yani yakışıklı, kaslı, iyi para kazanan, yatakta demir döver gibi sevişen, lüks restoran yemeklerini evde yapabilen, 50 çeşit hobisi olup çoğunda başarılı olan, espirili, sosyal, insanlar tarafından sevilen ama bunlara rağmen kendine harem kurmayıp bir tane kezbana sadık kalabilecek kadar enayi adam.öyle adamı da bu mallara düşürmüyorlar, bunlar da ağlıyor.

Haklısın ve bu benim hoşuma gitmedi

Ama bence konudaki en iyi yorum buydu teşekkürler

• Persom kullanıcısına yanıt
    Harun abi şöyle yani benim bildiğim bu bir çift kafe de buluşuyor erkeğinde telefonunda +18 klasörler var ihtiyacını gideriyor normalde her buluşmadan önce gizliyormuş unutmuş bu sefer kızda bu yokken telefonu karıştırmış bunları görmüş aralarında muhabbet geçerken kız ben de seni benim gibi izlemeyen biri sanıyordum tarzı şeyler diyor erkekte ''İstersen 3-5 tane atayım telefonuna sende nasiplen diyor.''Eksik olabilir bu kadar kalmış aklımda.
  • burdayız kim diyor kalmamış diye. Sadece dışarda fazla dolaşmıyoruz
  • Persom kullanıcısına yanıt
    gençlikleri geçmeye, güzellikleri sönmeye, alfa erkekler tarafından yatakta bile istenmemeye başladıklarında gerçeği anlayıp efendi adamlara koşuyorlar.aklı olan bunlara evet demez.zamanında suratına sümüğünü atmayacak olan kız birden seni istiyor.biraz onuru olan evet diyemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Persom

quote:

Orijinalden alıntı: khalef

sözlükte ki o konuyu biliyorum, buraya da yazayım.düzgün erkekten kasıt efendi, işinde gücünde, sadık, dürüst, kimsenin tavuğuna kışt demeyen sizin gibi adamlar değil.

Haklısın ve bu benim hoşuma gitmedi

Ama bence konudaki en iyi yorum buydu teşekkürler

Üniversite insanı değiştirir mi peki?

• senin terapist vardı nooldu ona?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

senin terapist vardı nooldu ona?

Kime diyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.