Selam arkadaşlar. İmzamda yazılı şekilde bir sistemim var. Mevcut kasa Strike X, güç kaynağı OCZ Fatal1ty 550w.
Elimde mevcut 4 tane 12 cm Akasa Viper sarı fan, 1 tane 14 cm Akasa viper sarı fan ve 2 tane de akasa apache kamuflaj renkli fan var.
Ben Strike X kasaya bir türlü alışamadım. Yan ızgaralar sürekli açık, hava sirkülasyonu istediğim gibi olmuyor bir türlü. Ayrıca PSU kablolarını gizlemek için yuvalar da yok ve kablolar ortalıkta dolanıyor.
Kabloları ortalıktan kurtarabileceğim, Soğutma konusunda istediğim sirkülasyonu sağlayacak bir kasa arıyorum. Akasa'nın büyük sarı Full ATX bir kasası var. Onu almayı düşünüyorum. Ancak kullanan birisine de denk gelmedim. Bu sebeple enine geniş olan güzel bir kasa önermenizi rica edeceğim. Fiyat önemli değil. (Tabi tutupda 1.500,00 TLlik kasa önermenizi istemem). 200-500 TL arası kaliteli ve göze de hoş görünen kasa önermenizi istiyorum.
Şimdiden herkese teşekkürler, iyi çalışmalar....
Kardeş bu kasa konusunda benim diyeceğim en iyi cevap COOLERMASTER.CoolerMaster 430BLack Elite kasam var.CoolerMaster 430BLACK .Kasayla birlikte 120mm lik bir fanda geliyor.Önde takılı olarak.Ekstradan VATANCOMPUTERDEN aynı fandan iki tane daha aldım.Şu an SpeedFandaki değerler şöyle : TEMP1 : 44C TEMP2 : 38C TEMP3 : 25C HD0 : 36C GPU : 48C
sistemim imzamda zaten yazılı.Ha yük altında sıcaklıklar işlemci 50-55 civarı ekran kartıda 60-65 üstüne çıkmıyor.Yinede sen bilirsin ama bence COOLERMASTER
Arkadaşın önerdiği kasada çok güzelmiş.Hiç Aerocool kullanmadım ama güzele benziyo.Bunuda alabilirsin ;)
Elite 430 Black genişliği 190 mm imiş. Bendeki kasanın genişliği 195 mm olmasına rağmen biraz sürtünerek sığıyor kapak. Elite 430'a sığmaz soğutucu. XPredator ise o 23 cm fanlar beni ürkütüyor. Sese karşı bir takıntım var ve bunun yüzünden 5 tane akasa fan aldım. şimdi incelediğimde 35 dbA gibi bir ses değeri veriyormuş kasa. Elimdeki mevcut sessiz fanları kullanarak daha sessiz bir sistem arıyorum ben. İlgi için teşekkürler ancak daha farklı öneriler var mıydı acaba???