Bu linktekilerden birini getirtmeyi düşünüyorum, lakin kararsızlığım had safhada. Ufak olsun, oyun çalıştırsın ama ekranı da HD olsun, Blu-Ray de olsa ne güzel olur, ama mutlaka ucuz olsun vs. vs. vs.
Bir yandan da TC de satın almam, servis ve garanti açısından daha mantıklı geliyor (400$ fark olsa bile) DV4 kullanan birileri bu modellerden birini önerir mi? Yoksa hiç kasma, git paşa paşa DV6 lardan birini al mı der? Ne eder, nasıl eder?
Ben çok taşımayacaksan dv7 bile alsan daha iyi olur diyorum. Garanti olarak TR'de satılan ürünlerden olunca uluslararası garanti oluyor diye biliyorum. Konfig. seçimi konusunda ise bişey diyemem. Çünkü kullanım amacını yazmamışsın.
Kullanım amacımı şöyle ifade edebilirim;
Bir NMT almayı düşündüğüm için film oynatma kısımlarını o cihaza bırakmak mantıklı geliyor ancak bir yandan da henüz oturmamış teknolojilere sahip oldukları için güvenip birini alamıyorum. Bu yüzden HD desteği olsun ki LCD ye bir şekilde bağlayıp film izlemek için opsiyonum olabilsin.
Oyun anlamında 7-8 sene geride kaldım diyebilirim :) Full detail çalıştırmasa da insan arada sırada eğlenmek istiyor, yani sıklıkla olmasa da arada sırada oyun oynamayı düşünüyorum.
Hafifliği de çok şart değil, genel anlamda evde kullanacağım, yer sıkıntısı olduğu için notebook istiyorum.
Kısacası çoğunlukla internet kullanımı olacaktır ancak bir netbook gibi zayıf olmasını da istemiyorum.
DV7 nin hangi modeli uygun olabilir?
bende dv4-1100ea getirttim ingiltereden ama garantisi hiç bir şekilde türkiyede geçerli değil, laptop bozuldu ingiltereye göndermek zorunda kaldım ay sonu tekrar geri geliyor..
seçtiğin laptoplara gelmek gerekirse hepsinde hd desteği var, paran hangisine yeterse onu almanı öneririrm tl olarak ne kadara denk geliyor bu laptoplar ? eğer türkiyedekilerle hemen hemen aynı fiyatsa kârın yoksa trden al, garanti problemi yaşamazsın.
Bende dv4t 1300 us var. benimki de yurt disi ürünü. worldwide garantisi yok mu bi sene. ayrıca buranın hp servisi kabul etmiyor mu garanti bitince
madem oyun oynamayacaksın 2. sini al onun işlemcisi daha ii ekran kartı oyun için değil.
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetsirel
Bende dv4t 1300 us var. benimki de yurt disi ürünü. worldwide garantisi yok mu bi sene. ayrıca buranın hp servisi kabul etmiyor mu garanti bitince
benim laptop bios updateden sonra açılmadı servis hiç bir şekilde kabul etmedi ingiltere garantili laptopu para karşılığında bile yapmadılar... worldwide burada işlemiyor ne yazık ki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme