Şimdi Ara

HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
3
Favori
36.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HP ENVY 15

Özellikler
    İşlemci: Intel Core i7 720QM 1.6@2.8 Ghz
    Ekran kartı: ATI Mobility Radeon HD 5830 1024 MB GDDR3 paylaşımsız directx 11(gpu:500 mhz-Memory:800 mhz)
    Ekran:15,6 1920x1080 Full HD HP Ultra Brightview " 16:9 Led Ekran
    Ram:8 Gb Ddr3 4 Slot Maximum 16 GB Ram
    HDD:500 GB 7200 Rpm
    Wireless: Intel® Centrino® Advanced-N 6200 Ağ Bağlantısı a/g/Draft-N§
    5/1 Kart Okuyucu
    Kamera:HP Night Vision Web Camera
    Işık Algılayıcı Sensör
    Beats Hoparlör
    Usb 3.0 Destekli Toplam 3 tane 2xUsb,1xE-Sata
    1xHdmi,1xEthernet,Tek Çıkışlı Hoparlör Girişi.
    VGA Girişi Bulunmuyor.(Usb to VGA Dönüştürücü Aparat ile Dönüştürülebiliyor)
    Dvd RW:HP External Tray Super Multi 8X DVD+/-R/RW w/Double Layer Support with 2 USB Ports
    6 Cell Lithium Ion Polymer Battery

HP ENVY VİDEO

HP ENVY RESİMLER

KULLANICI RESİMLERİ

HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ... [simage]http://img519.imageshack.us/img519/9879/foto123u.jpg[simage]  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...

YABANCI İNCELEME SİTELERİNDEN ALINTI RESİMLER

HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...

HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...  HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...

İMZA KODU:İmzayı Kendi Bileşenlerinize Göre Düzenleyebilirsiniz.

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_39776005/tm.htm][center][image]http://www.yukleresim.com/images/74fni6qtfmn0jubzmwjt.png[/image][/center] [center][size=1][b][color=#990000]HP ENVY 15[/color][/b][/size][/center][color=#000000][center][size=1][b]CPU: i7-720qm 1.6 @ 2.8 Ghz [b]|[/b]RAM:8 GB Samsung DDR3 1333 Mhz  [b]|[/b]HDD:500 GB 7200 RPM [b]|[/b]  Intel® Centrino® Advanced-N 6200 a/g/Draft-N§ Wireless Ağ Bağlantısı ve Atheros Ethernet Card |ATI Mobility Radeon HD 5830 GDDR3 1 GB Ekran kartı | 5/1 Kart okuyucu | HP Night Vision Web Camera | HP Light Sensor | USB 3.0 2 USB, 1 E-Sata, 1 HDMI |'' 15,6 1920x1080 Full HD HP Ultra Brightview " 16:9 Led Ekran | HP External Tray Super Multi 8X DVD+/-R/RW w/Double Layer Support with 2 USB Ports  | 6 Cell Lithium Ion Polymer Battery  | Windows 7 Home Premium (TR) 64 Bit  |[/b][/link]

HP ENVY KULLANICILARI

HP ENVY

1-EmR_3153
    2-emnbtk
    3-jackal34
    4-pro-redline
    5-nixniz
    6-crocodile_92
    7-river123
    8-ANIL
    9-nixniz
    10-muratakarsu44
    KONUYA YARDIM VE PAYLAŞIMLARINDAN DOLAYI ONUR KONUKLARI

1-bravoecho
    2-Mechatronik
    3-aslanemre58
    4-GeCCCe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 19 Kasım 2010; 12:27:11 >

• arkadaşlar envy ile ilgili konular artmaya başladı.forum temizliği bakımından böyle bir başlık açma gereği duydum.artık sizlere de uyarsa bu konudan istediğinz soruları sorabilr ve yardımları aramızda paylaşabilrz.nasıl dv5 - dv6 gibi konularda tek bir başlık gayet yardımcı oluyorsa ileride envy için de yardımcı olabileceği düşüncesindeyim.
    @bravoecho hocam diğer envy konusunda birçok yararlı resim paylaşmış fakat onun izni olmadan eklemek istemedm.eğer o da konuya girdiği zaman izni olursa ordaki resimleri de ekleriz.hadi hayrlı olsn
  • Neyse tek başına değilsin artık
    emnbtk arkadaşa hayırlı olsun çok güzel alet.Artık bende bir Envy17 getiririm konuya tabi Türkiye'ye gelirse
  • şu anda türkiyede satıştamı bu cihaz?satıştaysa ne kadar?
    ben az önce bi tane hp gördüm tesadüfen buda mı bu seriye ait?

http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=2889&u=Hp%20Pavilion%20G62-130ET
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

şu anda türkiyede satıştamı bu cihaz?satıştaysa ne kadar?

http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=2889&u=Hp%20Pavilion%20G62-130ET

kydklarına göre satştymş hocam.bnce biraz daha bkle hd 5650 li modeller gelnce çok daha ii olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

kydklarına göre satştymş hocam.bnce biraz daha bkle hd 5650 li modeller gelnce çok daha ii olur

tabi canım ben öylesine sordum şu aralar 5650 yada 5730 dan başka ekran kartlı bilgisyar almam..işlemci olarakda i5 tercihim..bekliyoruz bakalım ama 5650 li 17 inç olan envy ye gücüm yetermi bilmem

• quote:

quote:

quote:

tabi canım ben öylesine sordum şu aralar 5650 yada 5730 dan başka ekran kartlı bilgisyar almam..işlemci olarakda i5 tercihim..bekliyoruz bakalım ama 5650 li 17 inç olan envy ye gücüm yetermi bilmem

envy 17 zannetmiyorum uygun gelsin

14 belki. Bak hocam 14 te var bi keramet

14" lük acer, envy 14 vsvsvs

@EmR_3153
    konu için teşekkürler. Gerekliydi artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 15 Mayıs 2010; 21:39:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Mechatronik
    taktın illa aldıracan 14 lük bana ama bugün baktım biraz daha hiç içim ısınmadı boşuna uğraşma

ya dikkatimi bişey çekti yukardaki oyun trailer varya bi tane onu izledim 4830 kullanılmış yazıyor ekran kartında ama sanki hala crysisde ve fear da biraz takılmalar oluyor gibime geldi..acaba videodanmı kaynaklandı?
    çünkü 4830 dada hala takılıyorsa bu oyunlar 5650 yada 5730 lu bi model alınca hayak kırıklığına uğramayalım?
  • @GeCCCe

Çözünürlük full hd de. Bu yüzden zorlanıyor makine.

Pb yi bağlayıp dirt2 yi full hd- high ta sınırda oynamıştım(20-25 fps)
  • yalnz 2 seçenk war ekran kartında
    hd 4830
    hd 5830

hd 5830 seçnce usb 3.0 da yanında geliyor.hd 4830 lu modelde usb 2.0 mesela.
    fll hd oyun oynarken ben kasmıyor hd 5830 da.oynadığm oyunlar call of mw2,battlefield bad company 2,pes 2010.
    ama deli gibi fan dönüyor bad company 2 de neden anlamadm.grafikler bnce mw 2 de daha güzel ama bad company 2 nin fizik motorunda bi saçmalık war ya hadi hyrlısı zaten içinde 3 tane fan war.bad company 2 de harbi coşuyor makne
  • @EmR_3153

Çokmu ses çıkarıyor ya.

jay jay yazmıştı envy konusuna saç kurutma makinesi gibi demişti fan sesi için.

Cidden çıkıyomuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

@EmR_3153

Çokmu ses çıkarıyor ya.

jay jay yazmıştı envy konusuna saç kurutma makinesi gibi demişti fan sesi için.

Cidden çıkıyomuş

oyunda her notebook çıkarır cnm. ama bad company 2 de öyle böyle değil.masaüstü kullanımda arada yükte çalştığı zamn.aslnda bn pek oyun oynamıyorm da ps3 te oynuyorm genellkle.bu arada fifa world cup 2010 pc ye çktı mı ya

• çıkmayacakmış 2010 fifa wc

bilmiyorum hocam kısa bi süre pb ( i5 - 5650 ) kullandım

fan sesi rahatsız edici bir seviyeye ulaşmadı. ve makine cidden iyi soğutuyodu kendini sessiz sessiz

fan sesinden çok cızırtısı rahatsız edici
  • o zman yarın ps3 e world cup 2010 alıyım.madem pc ye çıkmıyor
  • 17'' lik modellerde 5850 kullanılacak abd deki fiyatına kdv ekleyip biraz kar koyunca 2600 lira ediyo ama türkiyede 3500 den aşağıya satılmaz:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkayer62

17'' lik modellerde 5850 kullanılacak abd deki fiyatına kdv ekleyip biraz kar koyunca 2600 lira ediyo ama türkiyede 3500 den aşağıya satılmaz:(

ama 17 lik modelde süper ya 15 in içinde de keşke hd 5850 olsaydı ama hd 5830 da iyidr
  • oh be bitirdm sayfanın düzenlemesini
  • quote:

oh be bitirdm sayfanın düzenlemesini

güzel olmuş ama eline sağlık..ya bu makinanın 1500-1600 gibi fiyatlardan satılabileceği hayalimin gerçek olacağına inansam beklerim gelmesini ama imkansız
    hp nin abartı sayılamayacak konfigürasyonlu bilgisayarları bile 1500 civarında satılıyorken benim ki hayalide geçiyor

• quote:

quote:

oh be bitirdm sayfanın düzenlemesini

güzel olmuş ama eline sağlık..ya bu makinanın 1500-1600 gibi fiyatlardan satılabileceği hayalimin gerçek olacağına inansam beklerim gelmesini ama imkansız
    hp nin abartı sayılamayacak konfigürasyonlu bilgisayarları bile 1500 civarında satılıyorken benim ki hayalide geçiyor

yk ya olur inş sennde envy .

• veeee dv6 950$

http://www.amazon.com/HP-Pavilion-dv6-3050us-15-6-Inch-Laptop/dp/B003KN3IHG/ref=sr_1_42?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&qid=1273925822&sr=1-42

işlemci amd , pavilion larda usb 3.0 yok heralde

veee envy 17 $1,649.99

http://www.amazon.com/HP-ENVY-17-1011NR-17-3-Inch-Laptop/dp/B003L780XS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=pc&qid=1273958645&sr=1-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 16 Mayıs 2010; 0:25:18 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.