Samsung'un yeni premium serisi W25 tanıtıldı: İşte özellikleri
-
-
Takoz gibiler. Çinliler yüzüne bakmıyor zaten.
-
Premium diye Çinlilre geçirmeye çalıştıkları chipst hariç eskimiş cihazları Çinlilerin yiyeceğini hiç sanmıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hani çekim gücü düşmanı Exynos.
Cihaz kötü değil. Yorumlar niye böyle anlamadım.
-
Çinliler kendi markalarını desteklemeyi seçtiklerinden dolayı durum böyle. Ama siz sadece tırnak darbesiyle bile çizilen Huawei Mate XT Ultimate gibi 'Çinli' modelleri destekleyebilirsiniz, ne de olsa dayanıklılıktan ziyade 'incelik' her şeyden daha önemli değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Poco her işi görüyor gereksiz
Bomboş bir yorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Senin ki daha boş doldur da görelim
Tırnakla çizilmeyen iz kalmayan katlanan telefon mu var? Git bak foldlara Samsung standlarına. Samsung'un 3 senedir yattığını maliyet odaklı ürünler çıkardığını herkes biliyor en ağır fanboylar bile söylüyor Samsung promotörü falan mısınız?
-
Aynen flip modelini beğendim açıkçası ama almam, 6.8 inç olan ekranı katlanınca da en azından 11 inç olan birşey isterim. Ucuz olursa bunun da gideri var ama 25000 lira üstünü vermem ve Samsung olmasa da olur ama Vestel falan gibi şeyler istemem, Poco,Oneplus, Huawei, Oppo ,Honor, Redmi ,Realme vs Çinli iyi firmalar olur!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 27 Ekim 2024; 20:15:32 >
W Yerine V yapsalarmışya 4e katlanıyor gibi olmuş. ikiye katlanmayı V daha iyi temsil ederdi bence.
-
O katlama izi oldukça, ele takıldıkça alınmaz. Tamamen düz hale gelirse o zaman alınabilir.
Millet uzanamadığı ciğere mundqr
-
Adam samsungtanmi bahsediyo
Bu arada az once bahsi gecen telefonun dayaniklilik testini izledim tırnakla bile cok abarti ciziliyo bu kadarda olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Burak -- 28 Ekim 2024; 16:1:49 >
Batarya (enerji) en büyük problem olmaya devam ediyor bu canavarları uzun süre kullan(ama)mak noktasında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 28 Ekim 2024; 19:13:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
katlanabilir ekranlı telefon/tablet dünyası uzun süre alınabilecek durumda değil.
ekran izleri, katlama izleri ve pil sorununu çözmeleri lazım önce.
-
maaşlı shepple karalaması bitmiyor... iyi ki çöpple tarikatına katılmışlar...
-
senin gibi fakir shepple güruh yüzünden VESTEL telefon işini bıraktı 3 yıl oldu... istesende alamazsın... uyumaya devam et sen...
Çinliler kendi markalarını desteklemeyi seçtiklerinden dolayı durum böyle. Ama siz sadece tırnak darbesiyle bile çizilen Huawei Mate XT Ultimate gibi 'Çinli' modelleri destekleyebilirsiniz, ne de olsa dayanıklılıktan ziyade 'incelik' her şeyden daha önemli değil mi? |
Bomboş bir yorum
|
Cihaz kötü değil. Yorumlar niye böyle anlamadım.
|
Tırnakla çizilmeyen iz kalmayan katlanan telefon mu var? Git bak foldlara Samsung standlarına. Samsung'un 3 senedir yattığını maliyet odaklı ürünler çıkardığını herkes biliyor en ağır fanboylar bile söylüyor Samsung promotörü falan mısınız? |
Takoz gibiler. Çinliler yüzüne bakmıyor zaten.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X