|
Bildirim
Abi S21 den ne farkları var ben çözemedim. Hayır işlemci dışında nerdeyse birebir aynısı olmuş. Ülkemize Snapdragon Gen8 ile gelecekmiş. İlk defa exynos adam gibi işlemci çıkardı onu getirmek yerine sorun abidesi SD Gen8 ile getirdiler. Adamlar hangi işlemci sorunlu ise bizim ülkemize getiriyor
|
Yine bir çöp
|
3700 mah ne geriler:)
|
Batarya çok kötü olmuş
|
Şiştim valla hep aynı telefonlar. 2010-2015 dönemindeki heyacanın %10'u yok.
|
Değer kaybı dediğin Türk insanının taktığı bir mevzu, başka bir ülkede bunları takan yok ve iPhone'a ikinci elde bu kadar değer veren bir ülke yok.
|
Exynos 2200 olmaması çok kötü olmuş. Zaten asıl beklenti oydu. Piyasa sd8g1 varyantlarıyla dolu, üstelik doğası gereği samsung rakiplerine göre tuzlu da oluyor. Kırk yılın başı millet yalandan bi hype yaptı, onda da tuttular olmayacak bi işlemci koydular. Benim açımdan tam bir fiyasko olmuş. Geçmiş olsun. |
iPhone 13 pro 6.1 inç 3095mah batarya.
Galaxy S22 6.1 inç 3700mah batarya. Sidik yarıştırmak değilde amacım boş konuşmuşsun. Samsung'un en kötü koyduğu batarya Apple'ın bataryalarından çok daha iyi. |
Telefonu ikinci elde nasıl satarım diye değilde kullanmak için alan biri? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Normalde Avrupa ve Türkiye'de maliyeti çok diye exynos kullanıyorlardı, şimdiyse snapdragon kullanıyorlar. İşin kötüsü 8 gen 1 termal sorunları olan bir işlemci. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hem kulaklığı çıkar hem şarj aletini; üstüne de utanmadan zam yap fiyatlara. Adama sormazlar mı ne iş bu? |
Fiyat Avrupalıya güzelde bize kötü. |