|
Bildirim
Burası apple sunumu başlığı değil hocam olur olmadık yerlere koymayin şu görseli artı almak için
Adam s23feye göre bir çok fark koymuş Ekran boyutu değişmiş Ekran kasa orani daha iyi olmus s21 feden bile daha iyi Yeni islemci kamera takmis Bataryayi büyütmüş Tasarimi inceltmis guzellestirmis amiral seviyesine yaklastirmis Samsungun 6.7 inç orta sınıf cihazı pek yoktu tee a73ten beri bununla gelmis oldu Param olsa da ben alsam s21fe kullanicisi olarak s23feyi begenmemistim tasarim nedeniyle bu gayet guzel olmus s24 plus haric s24 ve s24 ultradan tasarim olarak bence daha mantıklı Kötü yanı fiyat ve exynos gerci ben exynosa da okeyim s21fede performanstan yana pek sıkıntım olmadı fiyat olarak 599 olsa güzel olurdu her seyin pahalandigi bir dönemde samsungdan rekabetçi fiyatlar beklerdim açıkçası |
Eksikler:
- 12 gb ram yok. Opsiyon olarak olmalıydı. - 45 w şarj yok - 213 gr ağır, 200 gr altı olmalıydı. Ekranda 6.5 inç olsa iyi olurdu. 6.3 ila 6.5 büyüklük, ergonomi ve ağırlık olarak daha dengede oluyordu. En azından ilk madde olsa Türkiye özel fiyatıyla Poco f6 gibi modellerin yerine güncelleme garantili iyi bir tel olabilirdi. |
önceden yok satar diyorduk şimdi pok satar diyoruz. :D
|
Exynos'lu orta üst seviye cihaz için $700 çok değil mi
|
7 yıl güncelleme garantisi vermiş ama 8 gb ram kurtarmayabilir. 12 gb ram olsaydı buna geçiş yapardım. Ram plus'a fazla güveniyor ve İnatla 8 gb ram'de ısrar ediyor Samsung.
|
S20 FE'den beri gelişme yok. Tasarım olarak geriye gidiş var sürekli. Bu nasıl çerçeve? Samsung batmayı hak ediyor aslında.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
sıradan bir çinko karbon samsung fanboyuna s23 fe ile s24 fe arasında neredeyse hiç fark olmadığını an-la-ta-maz-sı-nız |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunu sık sık diyorum; S24 FE S24 Plus'ın Lite versiyonu gibi bir model olmuş. 😆 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The white warrior -- 27 Eylül 2024; 11:28:46 > |