Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dev ekrana ve exynos işlemciye 4700 pil muhteşem olmuş Samsung yine harika işler yapıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 8 GB ram hayal kırıklığı bence.

• fendur kullanıcısına yanıt

- Paket olarak kameraları emin değilim ama muhtemelen daha düşük.

- Chipset daha düşük.

- Ekran 6.5 inç olsa ekran küçük olacaktı.

- Ekran 2k değil 1080p ayrıca ltpo yok.

- Kabul ediyorum 45 değil şarj hızı 25w olsun.

- Arka kapak cam olmasada mat bir plastik olsada olurdu. Bknz. A34, canlı gördüm normal göz ayırt edemez.

Bu kadar fark yetmezmi daha ucuz olmasına? Sadece 12 ram istiyoruz çokmu? Tabi ekranda azdaha ufak olsa daha iyiydi. S24 ve plus arasına segment gibi olurdu.

• ona97 O kullanıcısına yanıt
    arkasında abd olmasa kaç kere batmıştı şimdiye kadar samsung

• gnsnc G kullanıcısına yanıt
    Allah allah öyle mi olmuş. Basit bir ironiyi anlamayacak kapasitede adam bence Samsung un kitlesi. Keşke 4gb ram usonic işlemci koysaymış.

• 25w kablolu şarj 😂

• Exynos adını duydukça sırtımda soğuk duş etkisini hissediyorum.

AMD'nin zamanında bulldozer dediği mimariden ve isminden kurtulması gibi, Samsung'un da en azından bu isimden kurtulması gerekiyor bana kalırsa.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Hocam daha dün çıkmış telefon için nasıl sık sık bunu diyorsunuz :D

S24 plus alamiyok bari bunu alabilsek keşke :(

• S20 FE'den beri gelişme yok. Tasarım olarak geriye gidiş var sürekli. Bu nasıl çerçeve? Samsung batmayı hak ediyor aslında.

• Şunun yerin M55 getirin yahu ülkemizde böyle fiyata resmen çöp bir model olmuş

• faxcon94 F kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimalle Chipset ile ilgili 12Gb ram olayı. 12 gb sadece en üst seride var. Hatta düz s24 de 12 gb yok diye biliyorum.

S25FE de belki 12 gb ram görebiliriz ya da 26FE de.

BU arada FE serileri S serisinin altında konumlandırılır. Bu araya girecek cihaz çıkarmaz Samsung çünkü mantıklı değil.

• Alıntı

metni:
    Kamera kurulumuna baktığımızda, 50 MP ana kamera, 3x yakınlaştırma yapabilen 8 MP telefoto kamera ve 12 MP ultra kamerayı görüyoruz. Ön tarafta ise 10 MP selfie kamerası yer alıyor. Bu kurulum geçtiğimiz senekiyle aynı olsa da, ProVisual motoruyla artan işlem gücü kamera kalitesini iyileştirecek.

Geçiniz, yemezler.

• En azından 67 watt hızlı şarj ve 5000 mAh batarya kapastesi sunmaması tam bir rezalet! Bir telefonla sürekli fotoğraf çekmezsiniz ama sürekli şarj edersiniz, şarj süreci tam bir işkence olmuş. Poco X6 Pro 5G kullanıyorum çıktığından beri, 67 watt şarj, 12 GB RAM ve en azından 5000 mAh batarya şart. Eğer Samsung S24 FE böyle ise, A vs M serileri tam bir fiyaskodur.

• S21 fe 2.neslimle mutluyum

• 128 gb/hafiza karti desteği yok ve 215 Gram.. Yok Artık. Hayırlı işler

• S24 Fe'nin daha doğrusu Samsung telefonların günü kurtardığı tek olay bence Good Lock modülleri... Root olmadan bir sürü eklentiyi telefona kurarak istediğiniz gibi özelleştirme yapıyor olmak bile yazılım olarak Samsung'u epey öne geçiriyor. Tam bir alışkanlık, bağımlılık yapıyor. Tabi ki donanım önemli ama günün sonunda kullanım kolaylığı olarak yazılımsal özellikler daha önemli oluyor. Şuan Xiaomi14T ile S24 Fe kıyaslansa çoğunluk 14T der ama iş yazılıma gelince açık ara S24Fe önde gelir. Bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 27 Eylül 2024; 22:50:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde 3 kişininde samsung vardı. Şimdi 1 poco x6pro, 1 honor 90 var ben ise S20 fe kullanıyorum çok da memnunum. Ama samsung b.k unu çıkardı. 213 gram, 8mm kalınlık, ve s serisinde hala 25 watt... Şarj adaptörü de yok. Boşuna beklemişim lansmanı . Poco f6 alırım. 3 samsung cihazdan 3 Çinli cihaza... sizce samsung nereye gidiyor? Tapmıyorum Samsung a. Byee canım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat050505. -- 28 Eylül 2024; 14:15:53 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.