Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

işte ne istediğini bilen gerçekçi bir kullanıcı. alternatif çok, artık eskisi gibi tekellilik yok androidde. performans mı istiyorsunuz bütçenize göre x6 pro, f6, f6 pro gayet mantıklı. kamera mı istiyorsunuz honor 200, 200 pro. saf bir arayüz, iyi batarya ve farklı tasarım mı istiyorsunuz nothing phone 2 neden olmasın. örnekler çoğaltılabilir. bir gerçek daha var ki hızlı şarj büyük nimet. kullanmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun yerine honor 200 mü honor 200 pro mu ? sonund samsungu terkedecez anlaşıldı kamerayla işim çok yok ara sıra oyun oynasam yeter

• Ben o yüzden zaten sittin sene samsungdan başka kullanmamıyorum, benim için en önemli özelliği dosyalar uygulamasının one drive ve google drive ile entegre olması.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt

Gayet tercih edilebilir bir yazılımsal güzellik :) Samsung One Ui ile ciddi şekilde çağ atladı. Arayüz konusunda hiç bir marka eline su dökemez..

• System Lord S kullanıcısına yanıt

oyun olacaksa 200 pro.

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt

s 24 plus oyunda 40 derece honorun yazılımını bilmiyoruz ambargodan önce huwaei kullandım yazılımı iyiydi .. yoksa hala huwaei kullanacaktım .. honor yazılım olarak huwaei alternatifi olur mu ? samsung s24 te s23 ün kopyasını yapmış apple a benzemeye başladı ..

• s 24 fe alacaktım fiyatı yüzünden vazgeçtim .

Samsung Galaxy S24 FE tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

bu iki telefon arasında kararsız kaldım ..

• System Lord S kullanıcısına yanıt

Tabiki HONOR 200 PRO hocam, S23 gibi bir hata yapmayın. Honor 200 PRO'nun rakipleri S24+ ve Xiaomi 14T Pro'dur. O telefonlarında 40k fiyatlara satıldığını göz önünde bulundurursak, Honor 200 PRO bu fiyata rakipsiz oluyor.

• ruaF1912 kullanıcısına yanıt

tab s9 ya da s10 alırım samsung koleksiyonu tamamlarım diye düşünüyorum honor telefonda iyi samsung ekosistem + yazılım kararsızım . şimdiki telefon s10 e 4 yıldır kullanıyorum .. s23 alırsam bu da en az 3-4 yıl gider büyük telefon sevmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi System Lord -- 30 Eylül 2024; 13:54:45 >
  • Samsung Galaxy S24 FE tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

planım bu telefonda kararsızım s23 mü s24 mü s24 fe mi s23 de 8 gen 2 var en büyük avantaj bu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.