Telefonu ikinci elde nasıl satarım diye değilde kullanmak için alan biri? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S22 ve S22+ tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı (3. sayfa)
-
-
Apple tasarım değiştirmiyeeeer diyen Samsung'çular gümledi
Epıl batarya az koyuyeeee diyen Samsung'çular bir daha gümledi
Samsung güzel işlemci kullanıye diyenler SDG8 ile bir kere daha gümledi
-
Gelmiyormuş, merak etmeyin:)
-
Birebir aynısı olmamış, daha kötüsü olmuş. Kamera tasarımında S21 Ultra bu tasarıma açık ara fark basar.
-
iPhone 13 pro 6.1 inç 3095mah batarya.
Galaxy S22 6.1 inç 3700mah batarya.
Sidik yarıştırmak değilde amacım boş konuşmuşsun. Samsung'un en kötü koyduğu batarya Apple'ın bataryalarından çok daha iyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone 12 veya iPhone 13 serisi telefonlardan herhangi birisini kullanmadığın çok belli.Yazılımda optimizasyonlar ile son 3-4 senedir batarya kısmında en iyisi Apple artık.iPhone 13 Pro’daki 3905mah batarya Samsung’da 5000mah’e filan denk gelir.Her şey kağıtta yazılanlar gibi teorik değil, işin pratiği daha önemli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eski iphone'lara göre iyi gidiyor diyelim diğerleri olması gerektiği gibi. 13,13 pro ve mini 7-8 saat ekran süresi veriyor. Bu süreler öyle aman aman abartacak süreler değil.
-
-
Her sene yeni bir çöp üretebilmeyi nasıl becerebiliyorlar acaba?
-
S10e gibi pili çok kötü. S22 günü kurtarmayacaktır 3700 mah pil günümüz için artık günü kurtarmayacak seviyede. Minimum 4000 mah olmalı 4 bin bandını görmeliydi.
-
Bu versiyon Demo surumu gibi bisey.S21 ultra bile daha iyidi Iphone dan. S22 cok daha iyi olacaktir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinde s9 s10 s20 s21 olanlar için s22 ye geçecek bir sebeb göremiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
karar verin eksinos mu sinep dıragon mu ?
-
Yaklaşık 3 ay önce eşime S21+ aldım.
Gerçekten süper cihaz.
Amma.
Bende Huawei P30 pro var.
Batarya kapasitelerine bakınca (ekran büyüklükleri aşağı yukarı aynı) S21 plus'ın daha iyi olmasını bekliyorduk ama maalesef batarya konusunda hayal kırıklığı.
Samsung S21 de malzeme kalitesi, dizayn, kamera çok iyi ama batarya konusunda S22 ye bakınca da halen almaları gereken çok yol var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 11 Şubat 2022; 13:23:19 > -
100-150 dolarlık telefonlarda bile 5000 mAh batarya var. Buradan kısmaları biraz saçma olmuş. 1 günü zor çıkarır.
-
O da bi şey mi? Dünya bize gerçek çöplüklerini de yolluyor.
-
Konu giderek ilginçleşmeye başlıyor. Samsung inatla Exynos 2200 üzerindeki giz perdesini kaldırmıyor. Üstüne üstelik daha çok örtüyor. Her şey olabilir. Konuyla ilgili bir takım yanıltıcı haberlerin kaynağı incelendiğinde hiç bir gerçekliği olmayan sadece tahminden ibaret savlar, sanki test edilmiş kesin sonuçlar varmış gibi lanse edilse de kimsenin elinde net ve gerçek bir veri yok. Maalesef telefonlar çıktığında gerçeği öğrenebileceğiz. Avrupa gibi pazarda iddia edildiği gibi bi işlemciyi samsung sürmeye cesaret edemez. Sanırım exynos 2200 pahalıya mal oldu. Hindistan pazarına da snap sürdüklerine göre istedikleri miktarda çıkaramadılar gibi geldi bana. Bilmiyorum. vulcan tarafında yakıp yıktığı söylentisi var exy ama bununda net bir kanıtı yok. Sonuç tam bir bekle ve gör ;)
-
Sürekli aynı tip telefonlar baydı artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben böyle kibar böyle göze hoş bir telefon görmedim. Bugün iyice inceledim. Baktım. İphone 13 alacaktım ama vazgeçtim. Bunu alacağım.sanki benim için üretilmiş. Yerim bataryasını eski telefon 2900 Mah aynı ekran.ilk yıllar beni rahat rahat idare ediyordu. Buda eder.
-
Samsung mu aman aman samsung benim için bitti artık müşteriyi düşünen değil tamamen parayı düşünen bir firma oldu, note serisini bitirdiler exynos inadiyla s serisini de bitirecekler kendi ayaklarina sıkmaya devam ediyor samsung
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X