Merhaba arkadaşlar,
Yapılan bir düzenleme ile özel bankalar üzerinden vergi ödemelerini yapamıyoruz. Ya kredi kartı olacak ya da devlet bankasında hesabın. MTV'yi ve trafik cezalarını bile başka bankadan ödeyemiyoruz. Amacım siyasi bir tartışma çıkarmak değil. Sadece nedenini merak ediyorum. Çok düşündüm ama bunun nedenini çözemedim. Biri bana devletin neden artık özel bankalar üzerinden vergi ödemelerimizi almadığını mantıklı bir şekilde anlatabilir mi? Gerçekten bu düzenlemenin amacını hiçbir şekilde çözemedim? Kaçırdığım nokta ne çok merak ediyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Merak ettiğim bir konu var. Oyunlarda bir yüksek FPS olayı almış başını gidiyor. Örneğin insan gözü şu FPS üzerini zaten algılamaz ne gereği var bu kadar yüksek FPS'lere gibi tartışmalar da var. Ancak ben olayın teknik ve teorik kısmı ile ilgilenmiyorum. Pratik kısmını merak ediyorum. Benim sormak istediğim ise şu: Mesela ben 30FPS ile 120FPS üzerindeki iki oyun arasındaki farkı algılayamıyorum. Bir oyun 30FPS'nin altına düşmediği sürece benim için 120FPS'nin üzerinde dahi veya 30FPS de olsa hepsi aynı akıcılıkta. Bir fark göremiyorum. Sizde de böyle bir durum var mı?
Uydunet upload sorunu
|
Nikola Tesla’nın kehanetleri
|
TTNet’ten kurtulma rehberi
|
Uydunet hızım aniden düşüyor?
Jazz 9940 (b) mi Logitech Z906 mı?
|
|
|
2 bin 500 dolarlık kulaklık
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 68
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 4.343 (Bu ay: 32)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 155 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware