Şimdi Ara

Bilgisayar topluyorum değerli tavsiyelerinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb arkadaşlar 5 yıldır kullandığım masaüstünden artık verim alamadığımdan yeni bir bilgisayar topluyorum... 5650 TL'lik bir PC topladım... Ancak henüz almadım sizlerin değerli bilgisine başvurmak istedim...
    Ne İstiyorum: Çok sık oyun oynamasam da oyun oynarım... Photoshop, adobe after affect, video edit, convert işleri ile çok sık uğraşıyorum sahip olduğum web siteler nedeni ile... Yani yüksek performanslı bir PC'ye ihtiyacım var... ayrıca 2 monitor kullanıyorum birisi 27 inç Samsung Syncmaster monitor. Bildiğim kadarı ile Ekran kartında bit değeri bellekten daha fazla önemli imiş.
    Tavsiye edeceğiniz ürünlerin fiyatları ucuz da olabilir pahalı da olabilir... Ancak gözle göremeyeceğim, deneyerek tecrübe edemeyeceğim bir hız farklı için ürün başına bin TL gibi bir fark verecek kadar saf da değilim açıkcası... Performansı aşağıdaki ürünlerinden çok daha iyi bir ürün varsa ve fiyat varkı 300TL civarı ise tabiki pahalı olan ürünü tercih ederim. Performansı aşağıdaki ürünler ile aynı ya da çok az düşük ancak 500TL civarı daha ucuzsa tabiki ucuz olan ürünü tercih ederim. Yıllardır AMD kullanırım ve kalitesinden de çok memnun olmama rağmen bu kez Intel ve Nvidia tecrübe etmek istedim ama bir yandan da acaba hatamı yapıyorum da demiyor değilim. İçimden bir ses de "Olum ne riske giriyorsun bu paraya AMD'den canavar alırsın hem de riske de girmezsin" demiyor değil Nese umarım güzel yararlı tavsiyeler gelir... Şimdiden çok teşekkürler

Tercih ettiğim ürünler şu şekilde:

İşlemci: Intel Core i7 4790K 4GHz 8MB Cache LGA 1150 | FİYAT: 1.128,59 TL
    Kendimi bildim bileli AMD kullanırım ve gerçekten memnunum. Ancak bu kez Intel tecrübe etmek istedimden bu işlemciyi seçtim. Yalnız bazıları i7'nin kişisel kullanımdan çok sanal sunucular da daha iyi olduğunu, i5'in tercih edilmesinin daha iyi olacağını belirtiyor...

Anakart: Asus MAXIMUS VII HERO Intel Z97 3200MHz(OC) DDR3 LGA1150 ATX | FİYAT:1.019,69 TL

Bir ara MSI anakart almıştım. O zaman en üst seviye bir anakart idi. Bir-iki yıl sonra yandı... Hayatımda ilk kez topladığım bir PC'nin parçası yandı, hem de o kadar para vermeme rağmen... Onun için MSI kesinlikle almam bir daha. ASUS'un kalitesini övdüklerinden bu anakartı tercih ettim. Z97 yongalar i7'ler için en iyi performansı verdiğinden bu yonga setini seçtim.

Ekran Kartı: Sapphire Amd Radeon R9 285 OC (UEFI) 2GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı | FİYAT: 819,00 TL
    Yukarıda da belirttiğim gibi yıllardır AMD kullanıyorum ve gerçekten memnunum ama bu kez Nvidia deneyimi yaşamak istedimden bunu seçtim. Fakat 2GB ram, 256Bit gerek fiyat gerek performans açısından R9 285 ile aynı performansı verecek bir Nvidia ekran kartı bulamadım. Eğer tavsiye edeceğiniz bu tarz kart olursa tercih edebilirim. 200-300TL pahalı olması önemli değil. Marka olarak MSI kesinlikle olmayacak...

Ram: G.Skill RipjawsX 32GB(4x8GB) DDR3 1600MHz Quad Ram (F3-1600C9Q-32GXM)| FİYAT: 1.069,15 TL
    Açıkcası çok araştırma yapmadım. Set halinde 32GB olarak satıldığı için tercih ettim. İşlemci maksimum 32Gb ram desteklediğinden bütün slotları bir daha ram sorunu ile karlaşmak istemediğimden hepsini dolduracak şekilde ram önerilerinize açığım.

SSD: Samsung 850 EVO 250GB 540MB-520MB/s Sata3 2.5" SSD| FİYAT: 389,07 TL
    Samsung ile Sandisk arasında kaldım ama bunun yazma hızı daha fazla olduğu için bunu tercih ettim.

HDD: Seagate Desktop SSHD 2TB 3.5" 7200RPM + 8GB Hybrid SSD Sata 3.0 64Mb Sabit Disk| FİYAT: 376,16 TL
    SSHD cinsinden bir HDD olan bu disk çok hoşuma gitti. Depolama için kullanacağım genelde. 2TB farklı Hybrid SSD tavsiyeleriniz varsa açığım.

İşlemci soğutucu: Cooler Master X6 İntel 2011/1366/1156/1155/775 AMD FM1/AM Serisi Uyumlu CPU Soğutucusu| FİYAT: 273,57 TL
    Çok fazla bir araştırma yapmadım. Tavsiyelerinize açığım.

Kasa: Aerocool GT-S Black Edition SSD Ready Full Tower Siyah Oyuncu Kasası| FİYAT: 560,67 TL
    Çok fazla bir araştırma yapmadım. Tavsiyelerinize açığım ancak en az 2 adet USB 3 olmalı ve ön tarfta olmalı.. Mevcutta güç kaynağım olduğundan güç kaynağı olmak zoruna değil.

Güç Kaynağı: Thermaltake Toughpower 600 Watt Gümüş PFC-14 Cm Fanlı Psu W0103R
    Mevutta kullandığım bir güç kaynağı... Yeterli olacağını düşündüğümden yeni bir güç kaynağı almayacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niglib -- 31 Temmuz 2015; 21:25:51 >

• Casper çalısanısın galiba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Geldi

Casper çalısanısın galiba :D

ne alaka hocam :) niye böle bir izlenim edindin merak ettim?
  • Niglib N kullanıcısına yanıt
    32 gb ram i7 4790k işlemci amd r9 285
  • Ekran kartını daha yüksek tutarsanız daha iyi olur fiye düşünüyorum oyun için
    Not:Sadece parçalara baktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem5466

Ekran kartını daha yüksek tutarsanız daha iyi olur fiye düşünüyorum oyun için
    Not:Sadece parçalara baktım

Daha önce hiç NVdia ekran kartı kullanmadığımdan NVdia istiyorum ancak 2GB + 250Bit Dx12 destekli uygun bir NVidia bulamadım... Aynı özelliklerde bir AMD ile 400TL'ye yakın bir fark oluşuyor... Performans açısından bir fark göremeyeceğimden o kadar fark vermek mantıksız olur... Dediğim gibi bu tarz bir nvidia kartı 1000TL fiyat civarında bulsam benim de tercihim o yönde olur ancak maalesef bulamadım...
    Şu an listede ekran kartına aşağıdaki koydum
    Asus AMD Radeon R9 380 2GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Geldi

32 gb ram i7 4790k işlemci amd r9 285

Hocam biraz açıklayıcı olsanız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niglib -- 31 Temmuz 2015; 21:42:03 >
  • 5600 Liraya kesinlikle gtx980 veya r9 390x koyulmalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TombalacıMemeT

5600 Liraya kesinlikle gtx980 veya r9 390x koyulmalıdır.

tavsiyeniz için teşekkürler ancak gözle göremeyeceğim sadece benchmarklarda göreceğim bir fark için 1000 TL fazla vermeyi mantıklı bulmuyorum... :)
  • kasa ve power hariç benim sistem olmuş :)
    nvidia kart almanı öneririm 285 almanıza gerek yok illa amd olacaksa 380 nitro olabilir
    ama gtx 970 daha uygun olur sizin için asus strix veya gigabyte g1 gaming serisi olabilir.
    32 GB rame hiç gerek yok 16 şart ve yeterli bana göre witcher 3 de bile 7900 ram kullanıyor şuan bende
    o para o cpu soğutucusuna verilmez o parayı vereceksen noctua u14s al en iyi hava soğutmalarındandır yok daha az dersen 170 tl civarı cooler master 412s

4790k+maximus hero anakart cidden çok çok iyi bir ikili ve bayağı fazla fiyatı. OC ile uğraşmayacaksanız tavsiye etmem. oc yapılmayacaksa bu ikisinden düşürülüp ekran kartına yatırılabilir.
    kasa tamamen kişiye bağlı hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın.
    power supply 80+ ise olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

kasa ve power hariç benim sistem olmuş :)
    nvidia kart almanı öneririm 285 almanıza gerek yok illa amd olacaksa 380 nitro olabilir
    ama gtx 970 daha uygun olur sizin için asus strix veya gigabyte g1 gaming serisi olabilir.
    32 GB rame hiç gerek yok 16 şart ve yeterli bana göre witcher 3 de bile 7900 ram kullanıyor şuan bende
    o para o cpu soğutucusuna verilmez o parayı vereceksen noctua u14s al en iyi hava soğutmalarındandır yok daha az dersen 170 tl civarı cooler master 412s

4790k+maximus hero anakart cidden çok çok iyi bir ikili ve bayağı fazla fiyatı. OC ile uğraşmayacaksanız tavsiye etmem. oc yapılmayacaksa bu ikisinden düşürülüp ekran kartına yatırılabilir.
    kasa tamamen kişiye bağlı hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın.
    power supply 80+ ise olabilir.

Öncelikle vakit ayırıp yazdığınız için teşekkürler :)

1 - gelen yorumlar sonrası R380 düşünüyordum son olarak fiyatı 1000Tl. ancak sizin de tavsiyeniz ile aşağıdaki kart daha bir cazip geliyor şimdi bana? arada 200Tl fark var..
    Asus Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (TURBO-GTX970-OC-4GD5) (1200TL)
    http://www.hepsiburada.com/asus-nvidia-geforce-gtx-970-oc-4gb-256bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-turbo-gtx970-oc-4gd5-p-BD803481

2 - evet 32GB fazla biliyorum ama sonra bir daha şu lanet kasayı açık çık sök kablo ile uğraşmak istemediğimden tüm slotları hazır sıfırdan kuruyorken doldurayım diyorum... Bir de sırf oyun için almıyorum ki zaten çok nadir oynuyorum... daha çok video convertor, adobe phoshop, adobe after effect vs... render işleri için kullancam... 16GB oyun için yeterli ama bu tarz ugulamalar özellikle 1080 FULL HD convert sırasında 32GB'tın çok faydası olacağını düşünüyorum?

3 - Biraz baktım NOCTUA NH-U14S daha iyi gibi geldi... Ağırmış ama çok önemli değil kasayı hergün sırtımda taşımıyorum sonuçta... zannedersem tercihimi bu yönde kullancam... yalnız varsa bu ürün hakkında biraz daha bilgi verir misn kardeşiim? bir de yalnızcahttp://inventus.com.tr satılıyor 260TL. başka online satan bir yer yok mu?
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5964

4 - power supply 80+ derken tam olarak neyi kastettiğını analayamadım açıkcası?
    Şu anki power supply'ım şu: açıklamsa 80Plus ibaresi var ama ilk kez senden duydum bunu? ne demek bu? :)
    http://www.alirimbunu.com/W0103R-600W-48A-14cm-Fan-PFC-80Plus-4-Rail-12V,PR-12002.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niglib -- 31 Temmuz 2015; 22:33:27 >

• OC yapıp yapmayacağınız sorusuna cevap gelmemiş yalnız, yapmayacaksanız o anakart ve işlemciye boşuna para vermiş olacaksınız.

1- Bence de daha cazip

2- Tercih meselesi biraz tabii. Yani çok pahalı bir parça değil zaten, uğraşmayayım sonra diyorsanız koyun geçsin. Oyun için 8GB bile yeterli, ama dediğiniz gibi diğer işleriniz için zaten 16GB gerekecektir. İleride uğraşmamak için alınabilir bence de 32GB. Ama fiyatı biraz pahalı geldi, quad yazıp kazıklamaya mı çalışmışlar nedir . Şöyle 2 tane alırsanız çok daha ucuza gelecektir.
    http://www.sinerji.gen.tr/kingston-fury-black-hyperx-16gb-2x8gb-1600mhz-ddr3-pmu54192 /http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7100

3- Soğutucu inventus linki verilmiş, inventus güvenilir bir yer, oradan satın alabilirsiniz. Sizin ilk seçtiğiniz soğutucunun ismine bakınca o işlemciyle uyumsuz gibi gözüküyor. Üreticinin sitesinden bakmak lazım tabii bir de. Bu arada Noctua soğutucu için tavsiye edilen bir marka.

4- 80+ bir PSU'nun en az 80% verimlilikle çalışacağına dair bir sertifika. Değişik türleri var bronze, silver gold gibi. Her biri biraz daha yüksek bir oran garanti ediyor.
    Bir de PSU'nun yanındaki etiketteki tablonun fotoğrafını koyabilir misiniz? 12V rayından ne akıyor diye bi arattım ama bulamadım bir türlü resmini.

Bu arada bu parçaların fiyatlarını nereden yazdınız, genel olarak fiyatlar yüksek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meniz -- 1 Ağustos 2015; 10:21:39 >

• hocam ben bu konularda eski kafalıyım
    bildiğim markadan şaşmam, ram corsair benim için daima
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-16gb-2x8gb-vengeance-pro-ddr3-1866mhz-cl9-ram.html
    daha iyi bir ram ve fiyat 32 istenilirse aynı fiyat
    işlemcin şahane ama senin için o anakart çok
    g1 sniper işinizi görecektir
    500 ram 500 anakarttan para artar o bütçeyi de ekran kartına gömersiniz
    derseniz ki ileride tekrar pc toplamam sıvı soğutma ve oc ile devam eder yıllarca kullanırım
    anakart ve işlemci uygun ve ram halen corsair olmalı veya kingston hyperx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @Zaman Geldi @Kerem5466 @TombalacıMemeT @TheMuyu @Meniz @TormentedSoul

Arkadaşlar gelen değerli fikirleriniz sonrası ortaya şu liste çıktı... Toplamda 5100TL... Ovarclock da yapacağım için tercihlerimi de o yönde kullandım.. Ancak extreme bir overclok yapmicam... Optimum seviyede yapacağım... Makinayı kastırıp ömrünü azaltmak istemiyorum çünkü...
    Ayrıca parçaları nereden almamı tavsiye edersiniz. Online veya yerinde gidip de olabilir...... Kendim kurcam, gideceğim yerin kurmasına gerek yok...

RAM (523TL)
    Kingston HyperX Beast 16GB(2x8GB) 2400MHz DDR3 Performans Ram (HX324C11T3K2/16) (522,19TL)
    Overclok yapararak 2400Mhz tercih ettim... Bu mhz üzerindeki ramlarde fiyat farkı oldukça açıldığı için f/p olarak bunu tercih ettim...

ANAKART (625TL)
    Gigabyte Z97X-GAMING 5 Intel Z97 3200MHz(OC) DDR3 LGA1150 ATX Anakart
    Açıkcası daha ucuz bir şey de alabilirdim ancak bu kartın overclock potansiyeli daha yüksek olduğu için tercihimi bu yönde kullandım...

EKRAN KARTI (1200TL)
    Asus Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (TURBO-GTX970-OC-4GD5)
    GTX 970 OC 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) kartlar içerisinde en ucuzu bu olduğu için tercih ettim. OC'li olması biraz içime sinmedi ama...

HDD (377TL)
    Seagate Desktop SSHD 2TB 3.5" 7200RPM + 8GB Hybrid SSD Sata 3.0 64Mb Sabit Disk
    Her ne kadar depolama amaçlı kullanacak olsam da şu anki sistemimde HDD kaynaklı yavaşlama nedeniyle HDD'de hıza önem veriyorum... YouTube'daki incelemeleri izlediğimde Hybrid HDD'nin SDD'den yarı yarıya daha yavaş ancak normal HDD'ye kıyasla yarı yarıya daha hızlı olduğu gördüm... Baya bir hoşuma gitti... izlemenizi tavsiye ederim...

SSD (390TL)
    Samsung 850 EVO 250GB 540MB-520MB/s Sata3 2.5" SSD
    Açıkacası yazma ve okuma hızlarına bakarak satın aldım ancak rastgele yazma ve rastgele okuma hızlarının önemli olduğunu öğrendim SSD seçiminde... Rastgele yazma ve okuma hızı daha iyi olan bir SSD varsa 250GB kapasiteli tavsiyelerinizi beklerim...

İŞLEMCİ (1132TL)
    Intel Core i7 4790K 4GHz 8MB Cache LGA 1150
    Bu işlemci hakkında söze gerek yok zaten... Overclok yapmak isteyenleri için biçilmez kaftan diye düşünüyorum....

KASA VE PSU (596TL)
    Aerocool GT-A 750W 80+ Gold USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Kasa (AE-GTBE750)
    Şu an 600Watt 80+gold bir PSU'um var... 12v ise 46a seviyelerinde... Ancak yeni makineyi overcloclu kullanacağımdan yetmeyebilir endişesi ile yine 80+ 750W 12V=62a PSU'su olan bu kasayı tercih ettim... Aklımdaki tek soru? sizce bu PSU yeter mi? Çünkü bence PSU bir makinedeki en önemli parça...Kasanın güzel bir tarafı 3.2 veya 2.5 inçlik HDD'leri veya SDD'leri kasayı açmadan dışarıdan monte edebilmeniz...

İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU (260TL)
    NOCTUA NH-U14S 2011/2011-v3/1150/1155/1156&AMD
    Overclok yapacağımdan tercih ediyorum... Yoksa almayı düşünmüyordum... Bu doğrultuda seçimim şu oldu. 1150 desteği de var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niglib -- 3 Ağustos 2015; 21:52:56 >

• Ekran kartını EVGA - MSI değiştirmenizi tavsiye ederim, Asus'un teknik servisinin çok kötü olduğu söyleniyor.
    Seçtiğiniz SSD çok güzel bir SSD zaten. Daha üst seviyede Samsung 850 Pro serisi var, ama verdiğiniz paraya değmez performans artışı.
    PSU gayet yeterli.
    İşlemci soğutucusu olarak ne seçtiniz, sadece fiyatı yazıyor Yukarıda bahsettiğiniz Noctua ise
    sistem gayet güzel olmuş tüm parçalarıyla. işlemci soğutucusu noctua sanırım öyleseyse oda süper.
    bu arada belirttiğiniz kasda zaten seasonic 750w var 80+ gold olmasıda gayet iyi en yüksek verimlilikte o yüzden sizdeki 600w kullanmanız gerekmiyor.

parçaları inventus veya sinerjiden alabilirsin. sinerjiden biraz daha ucuz olur inventusa göre. ama tüm parçaları aynı yerden bulamayabilirsin
    parçalar farklı yerlerde karışık olarakda alınabilir
    mesela 850 EVO 250 GB 350 TL ye filan geliyor n11 de yeni üyelikle
    hızlıal a filanda bakabilirsin çek filan oluyor indirimli olabilir
  • şimdi sistem şahane olmuş işte alabilirsin hiç problem yok

ama almışken ekran kartını gaming g1 yada evga sc yapabilirsin :D
    aerocool gta a yerine başka kasa al.

kasa sıvı soğutma tiplerine müsait değil Aıo tarzı çift 120 mmlik takarsın arkaya ama pek mantıklı olmaz.

kasa dar ve ufak olduğu için soğutma performansı zayıf

kablo kontrol ve saklama alanı dar.

çok uzun ekran kartları sığmaz.

malzeme kalitesi zayıf.

soğutucu sekmesinde hangi ürün var göremedim kasaya uyum açısından sığarmı bakmak lazım.

Montaj biliyorsan sinerjiden al fiyatları iyi veya her parçayı teknofiyat ile arayıp en uygununu toplayabilirsin

Uğraşmayayım ve montaj kaliteli olsun dersen inventustan al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 3 Ağustos 2015; 16:11:10 >
  • Ekran kartını yükseltmene yönelik tavsiyelere aldırma, neredeyse her konuda oyun bilgisayarı tavsiyesi istendiği için arkadaşlar genelleme yapıp oyun canavarı bir sistem istediğini düşünmüşler, ama çok fazla oyun oynamayacağım diyorsun, o nedenle sıkıntı yok. Ben de geçenlerde sistem topladım, ekran kartı yok ama 4690K'nın dahili grafik işlemcisi (HD Graphics 4600) ile BF3'ü Low ayarlarda sıkıntısız oynuyorum.

Edit programları kullanacağınız için render alırken ekran kartı bildiğim kadarıyla çok önemli değil ama NVIDIA'nın kartlarında CUDA teknolojisi var, bu render alırken olumlu yönde katkı sağlar size, ama ne kadar sağladığını bilmiyorum, araştırmak gerek.

Oyunların ultra ayarlarda olması ya da benchmark sonuçları sizin için önemli değilse çok üst seviye bir ekran kartı almanıza gerek yok. Ben şahsen grafiğe değil ne kadar eğlendiğime baktığım için hiç sıkıntı yaşamam neredeyse.

Gigabyte Z97 Gaming 5'i ben de kullanıyorum, bence bu seviyede en iyi kartlardan biri, MSI'a yaklaşmayın bile, sorun yaşayan birçok kullanıcı var. G5'te DualBIOS ve daha O.C yapacak vaktim olmadı ama sizin için deneyeceğim. Daha üst seviye bir şey isterseniz Evga FTW gibi kartlar var ama gerekli değil bence.

Render alacağınız için i7'nin aşağısına düşmemeye çalışmanız sizin için daha iyi olur. AMD zaten çuvallamış durumda, bu seviyede ürünü yok maalesef, işlemci kesinlikle Intel olmalı. Intel'in Skylake, AMD'nin Zen mimarili işlemcileri çıkacak yıl sonunda aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz ama Intel tekel olmanın verdiği sevinçle iyice gevşediği için %10-15 performans artışı olacaktır muhtemelen.

Casper çalışanısın diyen arkadaşta şunu demek istedi muhtemelen, Casper genelde OC'siz ama üst seviye işlemci + fazla fazla RAM + en kötü ama ultra yüksek çikibayt içeren ekran kartı kullanır. Bu adamlar yüzünden RAM miktarının her şeyden önemli olduğunu sanan tipler dolu etrafımda, tıpkı fotoğraf makinalarında Megapixel'in herşeyden önemli olduğunu sanan güruh gibi. Ama sizin kullanım senaryonuza göre en uygun sistem bu ve Casper'ın çöpleriyle alakası yok.

Güç kaynağınız kaç yıllık bu arada? Sorun çıkartıp başınızı derde sokabilir eski veya sorunlu ise.

Kasa biraz da zevkinize kalmış ama hem tasarım hem de sağlamlık açısından Corsair'in kasaları çok iyidir.
    400R, 500R, C70 olabilir.

Ben tasarımlarını sevmesem de Cooler Master ve Zalman kasaları da tavsiye edebilirim.

Diğer seçenekler için buraya bakın;http://www.corsair.com/en/cases/all-corsair-cases/all-corsair-cases

Önemli bir şey daha, kasa seçimine dikkat edin aldığınız diğer bileşenler sığıyor mu diye.

Daha ayrıntılı oyun içi testleri, ayarları ve O.C potansiyeli hakkında bilgiyi kendi bilgisayarıma geçince veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 3 Ağustos 2015; 15:59:50 >

• Ç.Ö.P

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.