Şimdi Ara

Nikola Tesla’nın kehanetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nikola Tesla'nın 1926 yılında verdiği röportajdan:
    "Mesafenin hiçbir önemi olmadan dilediğimiz an birbirimizi ile iletişim kurabileceğiz. Sadece bu değil, TV'ler veya telefonlarda birbirimizi o kadar net göreceğiz ki sanki karşımızdaki yanımızdaymış gibi. Ve inanın bunu o kadar kadar kolay yapacağız ki bu cihazları cebimizde bile taşıyabileceğiz. Cinsiyet eşitliğinde kadınlar ilk önce eşitliklerini kazanacak ardından üstünlüğü ele geçirecek. Bu erkeklerin fiziksel görünümünü taklit etmekle olmayacak, kadınların zekasının farkına varması ile olacak."
    Röportajın Türkçe olarak tamamı:http://www.bilgingozel.com/bilim/nikola-tesla-nin-kehanetleri.html

• Adam döneminin Superman'i gibi birşey lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 21 Aralık 2015; 20:31:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten konuda verdiğin icatların çoğunun ilk modelleri teslanın . Adamın 1000 yakın patenti var. Fizik dendiği zaman Tesla herzaman 1. dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 21 Aralık 2015; 20:38:28 >
  • Tesla'nın genelevleri(argo karşılıği) olarak okudum pişmanım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam herşeyi ayıkmış ama sağa sola borcu kitleyip ölmüş o ne ayak
  • Saygımı kazanmış fizikçilerin başında geliyor kendisi, ileri görüşlü olmak büyük bir yetenek gerektirir. Keyifli geceler dilerim kendi şahsi fikrime göre. =)
  • K E N kullanıcısına yanıt
    Yok muydun bayadır ben mi göremiyodum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastidious

Bir süredir yoktum, evet. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastidious

Yoktu harbiden bende görmüyordum.Hazır eksi butonu kalktı geldi hemen
  • farazi şeylere inanmayın beyler. adam o çağın vizyonuyla birkaç öngörüde bulunmuştur. 100 sene sonra orasını burasını değiştirip önünüze koyarlar okuyun inanın diye. hele bu devirde kendi gözünüzle görmediğiniz kulağınızla duymadığınız şeylere en iyi ihtimalle "olabilir", en kötü ihtimalle de "yaw he he" deyin geçin. zihninizin büyük çoğunluğunu doğruluğunu kendinize ispatlayabildiğiniz yada tarafsız düşündüğünüzde kafanıza yatan şeylerle doldurun. yoksa efsanelerle kafa yora yora hayalperest olur çıkarsınız.
  • Tesla'nın ker....haneleri diye okudum
  • Soz konusu nicolaysa gerisi teferruhat ben herturlu hayranıyım

• Kendi şahsi fikrine göre iyi geceler dilediğin için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Niglib

Nikola Tesla'nın 1926 yılında verdiği röportajdan:
    "Mesafenin hiçbir önemi olmadan dilediğimiz an birbirimizi ile iletişim kurabileceğiz. Sadece bu değil, TV'ler veya telefonlarda birbirimizi o kadar net göreceğiz ki sanki karşımızdaki yanımızdaymış gibi. Ve inanın bunu o kadar kadar kolay yapacağız ki bu cihazları cebimizde bile taşıyabileceğiz. Cinsiyet eşitliğinde kadınlar ilk önce eşitliklerini kazanacak ardından üstünlüğü ele geçirecek. Bu erkeklerin fiziksel görünümünü taklit etmekle olmayacak, kadınların zekasının farkına varması ile olacak."
    Röportajın Türkçe olarak tamamı:http://www.bilgingozel.com/bilim/nikola-tesla-nin-kehanetleri.html

Yeni röportaj mı vermiş

• Newton'dan sonraki en kaliteli fizikçidir kendisi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.