Şimdi Ara

dv6 3030 kararsız kaldım kardeşinize bi yardımcı olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi sorum olacak. zamanında 1960tl ye dv5 1130 almıştım. şu an arıza nedeniyle değiştirilecek. dv6 3030 öneriyolar. yeni kasa dv6lar nasıldır hiç bilmiyorum. bu gün bimekste 5 10 dk inceledim tasarımı biraz hoşuma gitmedi. eski kasa dv6nın dizaynı daha hoş. para iadesi 1 2 ay sürüyomuş bu süreçte de pc lazım. sizce ne yapayım bi fikir verin dostlar kararsız kaldım. o parayla daha iyisini alabilirmiyim beklemeye değer mi?

• yeni kasalarla ilgili pek bir bilgim yok ama daha az ısındıgı ve daha saglam oldugu kesin
  • ayrıntılı inceleyemedim ama orda açık olanın altına elimi soktum sıcaklık yoktu. eski kasaların monitör girişinin olduğu kısıma fan çıkışı yapmışlar.
  • yarın net bi cevap vermem lazım çok kararsız kaldım ne etsek dostlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ik10 -- 8 Eylül 2010; 0:00:29 >
  • Ben haftalardır bu modeli inceliyorum. Alacağım ama tek sorun para. Almanızı tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Ben haftalardır bu modeli inceliyorum. Alacağım ama tek sorun para. Almanızı tavsiye ediyorum.

en ucuz ne kadara buldun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ik10

quote:

Ben haftalardır bu modeli inceliyorum. Alacağım ama tek sorun para. Almanızı tavsiye ediyorum.

1655 tl.

http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=3068&u=Hp%20Pavilion%20Dv6-3030%20%28WN778EA%29

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arada kaldım yardım lütfen
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

1655 tl.

http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=3068&u=Hp%20Pavilion%20Dv6-3030%20%28WN778EA%29

parayı alıp başka pc mi baksam ki. 1900e i7 işlemcili pc alınır o zaman

• quote:

quote:

quote:

quote:

1655 tl.

parayı alıp başka pc mi baksam ki. 1900e i7 işlemcili pc alınır o zaman

Üzerine 200 lira daha ekleyip 3050 i7 li olanı almayı düşündüm ama taşınabilir aletler olduğu için i7 lüks gelir diye düşünüyorum. Isı ve şarj problemleri olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 8 Eylül 2010; 2:38:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.