Şimdi Ara

Kararsız kaldım üstadlardan yardım istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi kendi laptopumu sattım yeni bir tane alıcam fakat çok kararsız kaldım

-kasa kalitesi ve sağlamlık hissi benim için çok önemli biraz takıntım var bu konuda
    -İşlemci ilk önceliğim
    -sonra ram zaten çoğunda 4 gb oluyor ancak işlemciyle uyumlu olması için fsb hızları 1066 olursa iyi olur ayrıca ddr3
    -Ekran kartı ile çok fazla işim yok gt 130m civarı olsun belki lazım olur ilerde
    -Hdd çok önemli değil 250-320 yeterli
    -hdmi çıkış mutlaka olucak

diğerleri önemli değil standart zaten genelde bana bu tanıma uyan max 1500 tl ye kadar f/p ı yüksek bir laptap önerirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozborme -- 4 Şubat 2010; 14:59:44 >

• http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tj75-jn-104tk-tj75-core-i3-330m-2.13-ghz-4096mb-320gb-dvdrw-15,6-1024mb-hd5650-bt-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=42324
  • Yöneticimizin önerdiği bilgisayar sizin için yeterlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozborme

Arkadaşlar şimdi kendi laptopumu sattım yeni bir tane alıcam fakat çok kararsız kaldım

-kasa kalitesi ve sağlamlık hissi benim için çok önemli biraz takıntım var bu konuda
    -İşlemci ilk önceliğim
    -sonra ram zaten çoğunda 4 gb oluyor ancak işlemciyle uyumlu olması için fsb hızları 1066 olursa iyi olur ayrıca ddr3
    -Ekran kartı ile çok fazla işim yok gt 130m civarı olsun belki lazım olur ilerde
    -Hdd çok önemli değil 250-320 yeterli
    -hdmi çıkış mutlaka olucak

diğerleri önemli değil standart zaten genelde bana bu tanıma uyan max 1500 tl ye kadar f/p ı yüksek bir laptap önerirmisiniz?

Henüz almadıysan ASUS N61VN280BD istediğin özelliklerde hatta daha iyisi. Fakat 1500ün üzerine 400 küsür daha koymanda fayda var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kararsız kaldım sizce hangisi?
    5 yıl önce açıldı
    Yardım istiyorum Arkadaşlar :'(
    16 yıl önce açıldı
    Arada kaldım yardım lütfen
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.