Şimdi Ara

Dv6-3031--Dv6-2175--Dv6-2160

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun...

Hemen konuya girmek istiyorum; yaklaşık 3 haftadır Notebook araştırıyorum öncelikle istanbulbilişim.com'un tam bana göre olduğunu düşünmüştüm taaki forumu okuyana ve kesin olarak ordan almamaya karar verene kadar.
    Fakat başka sitelerden de uygun fiyata bulabileceğimizi keşfettim...
    3 Haftadır inceliyorum eliyorum ve Tamam işte bu diyorum ve Stokta olmadığını görüyordum. Uykumda bile bir o tarafa dönüp 3031 mi diğer tarafıma dönüp 2175 mi yoksa 2160 mı diye başım ağrıyacak duruma gelmiştim. Foruma üye oldum ve forumun farkını gerçekten gördüğümü açıkca söylemeliyim bundan gayet mutluyum...
    Arkadaşlar sizlerin de önerilerini almak istiyorum Notebook olarak Hp pavillion serisi istiyorum fakat o kadar çok model var ki kafam karışıyor. 2,3 seçenek var;

İşte 1.si HP Pavillion Dv6 3031
    http://www.pcdepo.com/asp/product/70108/HP-PVL-NOTEBOOK-WW028EA-DV6-3031-i5-450-3G-500-15-6W7P-5650

Bu da 2. HP Pavillion Dv6 2175
    http://www.pcdepo.com/asp/product/66708/HP-Pavilion-WA047EA-DV6-2175-i5-430-4-320-15-6W7-GT230

Bu da 3. HP Pavillion DV6 2160et
    http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/110390/hp-pavilion-dv6-2160et-wg636ea-.aspx

Sizce hangisini almalıyım benim içimden 3031 geçiyor fakat tek eksiği RAM 3GB olması fakat 8GBe kadar yükseltilebiliyor diye duydum( gerçekten öyle mi?)

1. Alfren arkadaşımızın paylaştığı ürün incelemesiyle hayran kaldım bu notebooka, tek eksiği Ram 3GB,

2. e-sata ve Bluetooth var

3. İşlemci Hızı yüksek ve indirimde....

Bunların haricinde bir öneriniz varsa da bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler

• birinin işlemcisi iyi birinin rami düşük
    tam kafa karıştırmalık ürünler :)

biraz daha kafanı karıştıryım :)
    http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=3010&u=Hp%20Pavilion%20Dv6-3025
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksir

birinin işlemcisi iyi birinin rami düşük
    tam kafa karıştırmalık ürünler :)

biraz daha kafanı karıştıryım :)
    http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=3010&u=Hp%20Pavilion%20Dv6-3025

Bu ne yaw 4. Seçenek Çıktı

• 3GB bence hayli hayli yeterli olacaktır en baba oyunlarda bile ram kullanımı %70'i geçmiyor.. Eski DV6'larıysa bu aşamada tavsiye etmem malum ısınma vs. gibi dertleri var..

İmkanınız varsa bir mağazaya gidip inceleyin çok daha faydalı olacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

3GB bence hayli hayli yeterli olacaktır en baba oyunlarda bile ram kullanımı %70'i geçmiyor.. Eski DV6'larıysa bu aşamada tavsiye etmem malum ısınma vs. gibi dertleri var..

Evet 8GB'e kadar DDR3 desteği diyor bu nasıl oluyor acaba bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: headhunter333

quote:

3GB bence hayli hayli yeterli olacaktır en baba oyunlarda bile ram kullanımı %70'i geçmiyor.. Eski DV6'larıysa bu aşamada tavsiye etmem malum ısınma vs. gibi dertleri var..

1:1GB+1:2GB olmak üzere 2 slotu var.. 8 GB çok abartılı ve gereksiz olur 1GB'liği çıkarıp 2GB takarak ramı 4GB'ye çıkarmak en mantıklısı olur.. ama yinede tekrarlayayim 3GB yeterlidir diye düşünüyorum..

• quote:

quote:

quote:

1:1GB+1:2GB olmak üzere 2 slotu var.. 8 GB çok abartılı ve gereksiz olur 1GB'liği çıkarıp 2GB takarak ramı 4GB'ye çıkarmak en mantıklısı olur.. ama yinede tekrarlayayim 3GB yeterlidir diye düşünüyorum..

Hm Evet anladım bence de... 1GBliği nasıl çıkartcam

• Kasanın altında ram kapağı var.. kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfren -- 26 Temmuz 2010; 15:15:17 >
  • quote:

Kasanın altında ram kapağı var.. kolay

Hmm Vay bee Teşekürler... Cihazın yanında Soğutucu felan da almalımıyım acaba Yanında Ek olarak almam gerekenler neler
  • quote:

quote:

Kasanın altında ram kapağı var.. kolay

Hmm Vay bee Teşekürler... Cihazın yanında Soğutucu felan da almalımıyım acaba Yanında Ek olarak almam gerekenler neler

İsteğe bağlı olarak alınabilir ucuz bir soğutucu.. + kablosuz mouse aldınız mı tamamdır

• Evet İnş. Stoktan kalır ben alana kadar

Ayrıca Bu pcdepo Güvenilir mi yani bir sorun olur mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter333 -- 26 Temmuz 2010; 15:35:42 >
  • 8 gb rami ne yapcan arkadaşım 3gb yeterde artar yetmesse ben san ram alıp yollarım kafan rahat olsun bu 3 seçenekten 5650 li dv6 3000 serisini öneriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knight7Cydonia

8 gb rami ne yapcan arkadaşım 3gb yeterde artar yetmesse ben san ram alıp yollarım kafan rahat olsun bu 3 seçenekten 5650 li dv6 3000 serisini öneriyorum

Yok sadece Bilgi almak için Sordum Evet Zaten Karar Verdim 3031 Tam bana göre.. Zaten Başım ağrıdı Seçenekleri incelemekten kaç haftadır

• pcdepo güvenilir bir site. masaüstü almıştık ordan. bu arada paralel ithalata dikkat et. alırken sormalısın. Kimse reklam anlamasın. konuyu açan arkadaşım olduğu için yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorkestra

pcdepo güvenilir bir site. masaüstü almıştık ordan. bu arada paralel ithalata dikkat et. alırken sormalısın. Kimse reklam anlamasın. konuyu açan arkadaşım olduğu için yazdım

Tamam zaten sadecenotebook.com dan almayı füşünüyorum Teşekkürler
  • sadecenotebook.com un verdiği garanti hp merkezlimi yoksa kendileri mi garanti veriyor bimeks e bakmışsındır ama orda da indirim var gibiydi sanki
  • Arkadaşım Ram konusuna hiç takılma. Ram, bir bilgisayarda değiştirmesi, yükseltmesi en kolay ve en ucuz maliyetli donanım ürünlerinden biridir. 3 gb bilemedin 4 gb hayli hayli işini görür, eğer gününü birinde 4 gb dan fazla ram ihtiyacın olursa emin ol bilgisayarının diğer donanım parçaları zaten yetersiz kalacaktır. Diyeceğim o ki ram konusuna hiç takılma. İhtiyaçların doğrultusunda işlemci ve ekran kartında seçici ol...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

Arkadaşım Ram konusuna hiç takılma. Ram, bir bilgisayarda değiştirmesi, yükseltmesi en kolay ve en ucuz maliyetli donanım ürünlerinden biridir. 3 gb bilemedin 4 gb hayli hayli işini görür, eğer gününü birinde 4 gb dan fazla ram ihtiyacın olursa emin ol bilgisayarının diğer donanım parçaları zaten yetersiz kalacaktır. Diyeceğim o ki ram konusuna hiç takılma. İhtiyaçların doğrultusunda işlemci ve ekran kartında seçici ol...

Hmm Evet Anladım... Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.