Şimdi Ara

DV6-3104 Ram Slot Sorunu ve Herkese Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar laptopı yaklaşık bir ay önce aldım ilk geldi tamam tipi duruşu vs. hoş ama ilk günden itibaren sistemde bi tutarsızlık vardı. neyse olur her bilgisayarda dedim üstünde çok durmadım akabinde 64 bit bir sistem kurdum win7 ultimate sorunlar devam etti temelde windows sorunlarıydı ve üzerinde pek duradım en son dün eve geldiğimde açtım cihazı ve windows açılır açılmaz mavi ekrana düştü tekrar denemeler sistem geri yükleme denemeleri vs. bir sonuç alamadım. uzun zamandır aklımda olan 32bit'e geçme fikrimi uygulayayım dedim neyse format attım cihaz 3-5 dakika çalıştıktan sonra yine mavi ekrana düşünce eyvah dedim:) neyse sistem diagnostic'ten (açılış ekranında esc'e basıldığında çıkan ekranda 2. seçenek hp laptoplarda) tarama yaptım ve acı gerçekle yüzleştim 2. ram slotunda donanımsal arıza olduğu bildirisi ile bakışıyorduk artık:)

neyse lafı fazla uzattım özet olarak hp karşıtı falan değilim daha önceki laptopım da hpydi ama maalesef hp bu modelde fena batırmış ki daha mousepadin berbat kontrolünden bahsetmedim bile.

alacak arkadaşlar fiyat uygunluğuna aldanıp almasınlar benim gibi:)
    hp almayın demiyorum çünkü ben cihazın düzeltilip geri yollanacağını veya paramın ödeneceğini veya daha üst bir modelin bana verileceğini biliyorum ve içim rahat bu konuda ama bu model sizleri üzer. bilgilerinize.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.