Lütfen sizlerden bi konuda yardım istiyorum yeni aldığım dv6 6b05st modelinin ekran kartı amd hd 6770. ekran kartını 32 bit olarak görüyor bunu nasıl düzelticem resminide koyuyorum.ekran kartının son sürümü yüklü zaten sorun nedir çözemedim.Yüklediğim oyunu full ekran oynayamadım zaten garip bişey oldu lütfen yardımlarınızı bekliyorum
Arkdaşlar Amd nin sitesinden en son ekran kartı sürücüsünü indirdim kurduktan sonra manuel olarak yaptığımız ekran kartı seçimlerinde seçtiğim seçeneği uygula diyorum tekrardan eski haline geliyor yani ayarı değiştirmiyor.Sorun ne olabilir acaba ?Örneğin
Callofduty için güç tasarruflu Gpu da ben bunu yüksek.. yapıcam Yüksek performansa getiriyorum uygula diyorum ama güç tasarrufluya yani eski ayara getiriyor kendisi nasıl yapıcam yardımcı olursanız çok sevinirim.İyi Günler..
Merhaba.. Bende bu güzel cihazı bugün aldım.
Alırken cihazda iki adet ekran kartı bulunduğunu, birisinin intel onboard diğerinin ise amd nin 6770 olduğunu öğrendim. Sistem ancak ihtiyaç duyduğu anlarda Amd ekran kartını aktif ediyormuş. Sorun bundan da kaynaklanıyor olabilir mi acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: kingthing
Merhaba.. Bende bu güzel cihazı bugün aldım.
Alırken cihazda iki adet ekran kartı bulunduğunu, birisinin intel onboard diğerinin ise amd nin 6770 olduğunu öğrendim. Sistem ancak ihtiyaç duyduğu anlarda Amd ekran kartını aktif ediyormuş. Sorun bundan da kaynaklanıyor olabilir mi acaba ?
manuel olarakta yapabilirsiniz.. bunu yapabilmeniz için son sürüm bios yükleyip cihazınıza biostan graphics mode fixed yapmamız gerekmektedir.