Şimdi Ara

dv6000 lap-top'da Acil sorun,Lütfen yardım edinnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumları karıştırabildiğim kadar karıştırdım.Ama bütün sorunlar tek başlıkta toplanınca işin içinden çıkamadım valla.Hem çaresizim hem de çok kafam karıştı yani.

Herzamanki gibi bilgisayarımda biraz oyun oynadım.Sonra bi süre internete girdim.En son da bikaç ders notunu düzenleyip sunu çalışmalarım kontrol ettim ve bilgisayarımı kapattım.ertesi gün bilgisayarımı açtığımda bilgisayar açıldı.Fakat windows XP logosu çıkmadı.Onun yerine ekranda"MBR Okuma Hatası"şeklinde bi yazı çıktı.Bilgisayarımı yeniden başlattığımda da PC_recovery işleme girdi.Ben de sistemi onarı seçtim.25 dakika kadar bi yükleme yaptı.İşlem tamamlandı yazdı.bilgisayarımı tekrar başlattığımda gene "MBR Okuma hatası"uyarısı veriyo ve bilgisayar açılmıyor.Fakat bundan sonra PC-Recory'e de giremedim.Şimdi bilgisayarım açılmıyor.İşin kötüsü PC_Recovery için yedek cd veya dvd de oluşturmadım.Daha sonra bi arkadaşımdan xp pro cdsi aldım.Önyükleme yaptım ve sonuç.Benim daha önceden Recovery olarak kulandığım "D" sürücüsü "C" olmuş.Daha önceki C sürücüsü de yok.Onun yerine 2 tane biçimlenmemiş alan gözüküyor.

lütfen bi Allah'ın kulu yardım etsin.Nasıl recovery diski kurtarabilirim ve tekrar lisanslı XP Media Center'ime dönebilirim?.........

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.