Şimdi Ara

DVB-C Tuner bulunan TV'lerde Teledünya yayınlarını izlemek. (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.465
Cevap
60
Favori
792.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kablo tv abonesi değilim ama evde aktif kablo tv kablosu var kablo apt giriş kutusunda takılı hangi kanalları izleyebilirim conax modül alsam şifreli kanalları izleyebilir miyim karttım olmadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlkem22

conax modülle aynı anda uydu yayınlarını izleyebilir miyiz dahili uydu alıcılı tvde?

Olabilir ama Conax modül üzerinden değil. Televizyonunuza modül takınca Kablo TV'den gelen kabloyu normal bir anten fişi ile TV'nizin anten girişine takacaksınız. Ayrıca uydu anteninden gelen kabloyu da F-Konnektör ile TV'nizin uydu anten girişine takacaksınız. Bu şekilde kablo takıp çıkartmadan ikisini de seyredebilirsiniz. Ben bu şekilde uzun zamandır kullanıyorum.

Yalnız televizyonunuzun kumandasından ilgili tuşa basarak hangisini seyredecekseniz seçmeniz gerekiyor. Benim televizyon Vestel, "Yayın Şebeke Türü" seçme tuşuna basınca Sayısal Anten/Analog, Sayısal Kablo/Analog ve Uydu Kanalları olarak üç seçenek çıkıyor. Birincisini seçince analog Kablo TV yayınları, ikincisinde Dijital Kablo TV (Teledünya) yayınları, sonuncusunda da çanaktan alınan uydu kanalları çıkıyor. Tabi önce kanalları aratarak kaydetmiş olmanız gerekiyor.

• Hem uydu hem de kablo tv kanallarını aynı listede izlemek mümkün değil sanırım en azindan samsungta.

• quote:

Orijinalden alıntı: İlkem22

Hem uydu hem de kablo tv kanallarını aynı listede izlemek mümkün değil sanırım en azindan samsungta.

Vestel'de de dediğiniz gibi. Uydu kanalları ve kablo tv yayınları ayrı listelerde görüntüleniyor.
  • tek listede olsa çok iyi olurdu
  • İlkem22 kullanıcısına yanıt
    favori kanal listesini dene onda olabilir...
  • Teledunya yi modul ile izledigimde kanallari istedigim istedigim gibi siralayabilirim degil mi?

Bildigim.kadariyla kendi kutularinda siralama degistirilemiyor.

• rain_man kullanıcısına yanıt
    markadan markaya değişir... arçelik için kablo tv kanalları sıralanıp silinebiliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rain_man

Teledunya yi modul ile izledigimde kanallari istedigim istedigim gibi siralayabilirim degil mi?

Bildigim.kadariyla kendi kutularinda siralama degistirilemiyor.

samsung C serisinde ben sıralama yapabiliyorum rahatlıkla
  • Modül kullanan arkadaşlarımdan yardım rica ediyorum.Yazacaklarım sizlerde de oluyor mu?

Vestel 32 FD 7100 model Conax modül uyumlu tv aldık.1 Aralık tarihinde Türksat il müdürlüğünden modül kiraladım.Aynı gün ekip geldi taktı.Buraya kadar her şey normal...

Tv yi ilk açtığımda; ''Ortak Arabirim Modülü Takılı'' uyarısından sonra ''Doğrulama Başarılı''uyarısı çıkıyor ve tv açılıyor.

Fakat arada bir bazı kanallarda ''Erişim Yok (6)'' uyarısı beliriyor.Alt kısımda da Tamam ve İptal seçenekleri var.Her ikisine de ayrı ayrı tuşlanıp bu uyarı iptal edilebiliyor.Tuşlama yapılmazsa uyarı ekrandan silinmiyor .Can sıkıcı bir durum...

Son olarak,Smart tv ye geçip Youtube dan film izlemek istedim filmin tam ortalarında yine;"Erişim Yok (6)" uyarısı çıkıyor ve Tamam ya da İptal i tuşlasan dahi uyarı geri geliyor.Mecbur tv yi kapattım açtım düzeldi ancak film falan izleyemedim haliyle...

Modülü 2.Oda Kampanya aboneliğimde kullanıyorum ama gel de kutuyu arama...

Aranızda var mı böyle bir sorunla karşılaşan?

• Savisvasa kullanıcısına yanıt
    Vestel kaynaklı bir sorun olabilir. Böyle bir uyarı ile şimdiye kadar karşılaşmadım. Televizyonu açtığımda da herhangi bir uyarı çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

Vestel kaynaklı bir sorun olabilir. Böyle bir uyarı ile şimdiye kadar karşılaşmadım. Televizyonu açtığımda da herhangi bir uyarı çıkmıyor.

İlginiz için teşekkürler.Bir de yazmayı unutmuşum şimdi aklıma geldi.Zaman zaman tv ilk açıldığında da ,"Şifreli Kanal" uyarısı alıyorum ve Tv hiç açılmıyor,kanal değişimi bile yapılmadığından kapatıp açınca düzeliyor.Sinir bozucu bir durum resmen...

Sizin tv niz de Vestel mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savisvasa -- 20 Aralık 2017; 5:6:27 >
    Ben birkaç yıldır modülle Vestel televizyon kullanıyorum. Dediğiniz gibi her açışta "Ortak arabirim modülü takılı" ekranı mutlaka geliyor ve kendiliğinden kayboluyor. Zaten bu müdülün bulunduğunu bildiriyor.

Üst paket üyeliğim olduğu için bende "Erişim yok" uyarısı gelmiyor, belki abone olmadığım sinema kanallarını da listeden sildiğim için karşılaşmıyorum. Bazen sinyal zayıflığından olsa gerek bu ekranla karşılaşsam da nadir oluyor.

Benim televizyon modelim 47PF9090. Smart özelliği pek kulanılabilir bir şey değil, olaağanüstü yavaş. Smart TV kullanımında böyle bir uyarı hatırlamıyorum.

YouTube özelliğini en çok telefondan televizyona video aktarmak için kullanıyoruz ama bunun için smart tv'yi kullanmıyoruz. Televizyon ve telefon aynı ağdayken telefondaki YouTube ekranının üstünde aktarma düğmesi çıkıyor zaten, sıkıntı olmuyor.

• Ayrıntılı bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum.

Yaklaşık 2 saat önce internet üzerinden tv nin yeni yazılımını yükledim (14.11.2017)

Şu an itibarıyla "Erişim Yok (6)" ve "Şifreli Kanal" uyarısı hiç görünmedi :)

Smart tv kısmına henüz bakmadım ama belki o da düzelmiştir...

İnceleyip onu da yazarım.Sanırım benim gibi böyle sorunlarla karşılaşan arkadaşlar tv lerin (varsa) yeni yazılımını yükleyebilirler.

Edit.:Fox Life kanalında yine Erişim Yok 6 uyarısı çıktı:( Yazılımla ilgisi yok demek ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savisvasa -- 20 Aralık 2017; 16:53:49 >
    Bir şey değil. Televizyonum Vestel değil. Paketinize dahil olmayan kanal varsa onda ya da test kanalında yalnızca erişim yok(no access) uyarısı vermesi gerekiyor.Sinir bozucu bir durummuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

Bir şey değil. Televizyonum Vestel değil. Paketinize dahil olmayan kanal varsa onda ya da test kanalında yalnızca erişim yok(no access) uyarısı vermesi gerekiyor.Sinir bozucu bir durummuş.

Üst paket abonesiyim modülle de kartı eşleştirdiler.Gel de kutuyu arama ;)) Sinir bozucu gerçekten de...

Kullanmadığım kanalları da sildim.Bir dostum bazı tv lerin ve modüllerin birbiriyle uyumsuz olduğunu bu işin şansa kaldığını söyledi bana.Bana da bu rastladı...

2.Oda aboneliğim bitene kadar bu şekilde devam edeceğim artık ondan sonra ne yaparım bilmiyorum o günkü şartlarla..

Teşekkürler Üstad...

Önemli değil.
    TV ile uyumsuzluktan kaynaklanan bir sorunla karşılaşmışısnız.Taahhütünüz bitene kadar bu şekilde devam edersiniz. TV uyumsuz olmasaydı kutudan daha çok memnun kalırdınız,şans.
  • Mmerhabalar VESTEL 65UD8900 almak istiyorun aradım müşteri hizmetlerini teledünyanın dvbc uyumlu olması lazım dedi. VESTELİ aradım uyumlu değil dedi. dvbc bir giriş mi oluyor? koskoca 4000 lirelık cihazda yok mu yani anlayamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 21 Aralık 2017; 20:18:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

Mmerhabalar VESTEL 65UD8900 almak istiyorun aradım müşteri hizmetlerini teledünyanın dvbc uyumlu olması lazım dedi. VESTELİ aradım uyumlu değil dedi. dvbc bir giriş mi oluyor? koskoca 4000 lirelık cihazda yok mu yani anlayamadım?

Merhaba,

Almak istediğiniz tv nin kullanma kılavuzunun 11.sayfasında DVB-C uyumlu olduğu yazıyor.Yanlış bilgi verilmiş diye düşünüyorum.Bir de servise sorun derim.

DVB-C tuneri bulunan tv lerde Kablo tv yayınlarını hd kutu olmadan sadece kendi tv nizin kumandası ve alacağınız modüle smart kartı takarak izlemeniz mümkün.

Bu tv ler ayrıca; DVB-S S2 ve T T2 uyumlu olup uydu platformu ve sayısal karasal yayınları (başladığında) izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savisvasa -- 22 Aralık 2017; 3:21:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Savisvasa

Modül kullanan arkadaşlarımdan yardım rica ediyorum.Yazacaklarım sizlerde de oluyor mu?

Vestel 32 FD 7100 model Conax modül uyumlu tv aldık.1 Aralık tarihinde Türksat il müdürlüğünden modül kiraladım.Aynı gün ekip geldi taktı.Buraya kadar her şey normal...

Tv yi ilk açtığımda; ''Ortak Arabirim Modülü Takılı'' uyarısından sonra ''Doğrulama Başarılı''uyarısı çıkıyor ve tv açılıyor.

Fakat arada bir bazı kanallarda ''Erişim Yok (6)'' uyarısı beliriyor.Alt kısımda da Tamam ve İptal seçenekleri var.Her ikisine de ayrı ayrı tuşlanıp bu uyarı iptal edilebiliyor.Tuşlama yapılmazsa uyarı ekrandan silinmiyor .Can sıkıcı bir durum...

Son olarak,Smart tv ye geçip Youtube dan film izlemek istedim filmin tam ortalarında yine;"Erişim Yok (6)" uyarısı çıkıyor ve Tamam ya da İptal i tuşlasan dahi uyarı geri geliyor.Mecbur tv yi kapattım açtım düzeldi ancak film falan izleyemedim haliyle...

Modülü 2.Oda Kampanya aboneliğimde kullanıyorum ama gel de kutuyu arama...

Aranızda var mı böyle bir sorunla karşılaşan?

kablotv modül cıkardığından beridir samsung tv de modülle seyrediyorum ve de şu ana kadar pek ahım sahım sorun olmadı diyebilirim üst paket aboneliğim vede sinema kanalların hepsi açıklar
    daha öncesinden 2 ve hatta 3 odada cihazla kablo tv bağlıyken cihazlardan 1 veya 2 sinde arasırada olsa erişim yok veya şifreli kanal uyarısı alıyordum
    arada 8 li splıter kullanıyordum dağıtıcı olarak sonradan 4 lü splıter ile değiştirince sorunum düzelmişti
    şu an için sorunsuz devam etmekteyim
    acaba sizdede bölücü veya kablolarınızı kontrol etme sansınız varmı
    belki sorun buradanda kaynaklanabilir

• 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.