Merhaba Sizin icin internette asagidaki siteyi buldum. uydumarket Modul - UYDUMARKET Uydu Sistemlerinde Profesyonel Çözüm https://www.uydumarket.net/modul-cam |
DVB-C Tuner bulunan TV'lerde Teledünya yayınlarını izlemek. (324. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim, mozaiklenme sorununuzu çözebildiniz mi? Bende de eski tv'mde bazı kanalların hd lerinde mozaiklenme oluyordu, sinyal değerleri normaldi. Geçen sene tv yi değiştirince sorun çözülmüştü.
-
Gunduz ben isteyken cocuklar tvnin arkasina girip kablonun durumunu degistirmisler. Ondan dolayi mozaiklenme vardi. Simdi duvara monte ettim sorunumda haloldu.
-
Arkadaşlar apartmanda ortak uydu var. Evde ilgili uydu kablosunu uydu receiver'ıma takabiliyorum. Bu noktada teledünya, digiturk vb. izlemek için ne yapmam gerekir? Doğru başlıkta mıyım?
-
Digitürk'ü uydu üzerinden, digitürk platformunun vereceği alıcı ile izleyebilirsiniz. Ya da CI ( common interface = modül girişi ) yuvalı universal uydu alıcı temin edip izleyebilirsiniz. Yalnız süper lig tv maç yayınları CI yuvalı universal cihazlarda izlenmiyor.
Teledünya'yı uydu anten tesisatı üzerinden izleyemezsiniz. Oturduğunuz binada kablo tv altyapısı varsa, abone olmanız gerekir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X