Şimdi Ara

dvb-s kartlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dvb-s kart alıcam yanlız piyasada hep dvb-t var neden var bende anlamış değilim ülkemize 2014 te gelicek alanların ne işine yarıyacak ozamana kim bilir ne kartlar çıkacak ben laptopum için bir dvb-s kart arıyorum ama benim laptop express 54 yani L şeklinde kartım ona göre bulamadım bir kart olanlar ise dvb-t dvb-t de uydudan gelen kabloyu çalıştırmoyormuş :( o yüzden bana tavsiyeniz ne olabilir önceliklerim avermedia skystar ve flytv

NOT: usb olmasın arkadaşlar express 54 olsun laptopumun markası acer 5920G

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambam61 -- 13 Ocak 2009; 3:56:45 >

• arkadaşm bende tv kartı almayı düşünüyorum ama benimki analog olacak nedenleri

1. bende notebook kullanacısıyım kücük tv kartımı çıkarıyorum yüksekte ise atv-show-trt gibi kanalları iyi veya orta düzeyde çekiyor rahatça kullanabiliyorum yani notebook gibi taşınabilir oluyor.

2. olarak notebook evde sabit bir noktada kablo nereye kadar uzanıyorsa o daire içinde kalıyor digital kullandığım zaman.

3. burası Türkiye şu anda 2010 yılı dbt geçiş deniliyor ve bazı bölgelerde birden fazla kanal deneme aşamasında uygun performans alınırsa biliyorsun ki kanallar özel kuruluşlar direk geçilme olasılığı çok yüksek. geçmezsede daha sonra

şimdi senin soruna gelelim. bence express kart alma nedeni ise şu. önceki laptopum asus f3fm di pcmcia 34 mm express tv kartı kullanıyordum yeni notebook aldım asus50vc driver yazılımı yeni notebooka uymadı netten indirdiklerim yetmedi. nedeni şu olabilir tam nedeni bende bilmiyorum (ürünü iade ettim) ama yeni seri notebooklarda veri yolları mikroişlemci yapıları ve hızları Irq alanları sürekli genişliyor değişmeler oluyor yarın birgün notebook yenileme gereksinimi duyarsan benzer veya aynı problemle karşılaşabilirsin.

söylediğin markalar arasında benim yaptığım araştırmalarda dbs kartlar içi skstar kartlar öneriliyor. anakartta çakışma problemi olmadığı müddetçe kullanan kişilerin hiçbirinde şikayet duymadım. averin ürünleri içinde genelde sağlam ve kaliteli arazı halinde teknik desteğe derdini anlatıp sorun giderilmiyorsa iade imkanın var son söylediğin marka flytv yi hiç kullanmadım ne dağıtıcısı hakkında nede yorumları hakkında fikrim yok. dbs dersen ilk önerim skystar olur bildiğim kullanlar memnun. ama onun express 54 için yorumunu okumadım. yani usb alacaksan skystar tavsiye edebilirm hem memnuniyet hem de download açısından kullanıcıları memnun. inşallah yardımcı olabilmişimdir.

• eyvallah kardeş bu kadar dil tükettin Allah razı olsun ama şöyle birşey var express card alma sebebim içinde capture card da geliyor s-video girişi oluyor birde express kard 4 kat daha hızlı ama benim laptopa uygun express card hiç biyerde yok dvb-s olan :( benim kart L şeklinde yani express card 54 piyasada bunlardan var ama uydu desteklemiyor dvb-t olanları var yani :( bir türlü bulamadım teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.