Şimdi Ara

DVB-S uyumlu modüller DVB-T uyumlu tvlerde çalışırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu doğru yere açtımmı bilmiyorum forum olaylarında biraz yeniyim size sorum arkadaşlar d-smart modül vb tarzda modül ve kart almak istiyorum fakat bunlar genelde dvb-s uyumlu ve benim tv(lg 42lw4500) dvb-t destekli malum şurda 20 gün kaldı dvb-t yayının gelmesine açıklamalara göre benim öğrenmek istediğim bu kartı almış olsamhttps://store.donanimhaber.com/1a/a3/04/1aa304ae736b5783dc6eceb9f2ced3f7.jpg benim tv de işe yararmı şimdiden teşekkürler tv özellikleri bu linkte varhttp://www.makroreyon.com/urun/lg-42lw4500-3d-led-televizyon.aspx?ref=akakce&v=1.4.4
     DVB-S uyumlu modüller DVB-T uyumlu tvlerde çalışırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celiktepelee -- 18 Kasım 2013; 7:06:09 >

• Merhaba;

D-Smart ve Dıgıtürk platformları Uydu üzerinden yayın yaptığı için (DVB-S/S2) bu platformda kullanılan modüllerde, uydu alıcı receıver veya dahili uydu alıcılı (DVB-S/S2) Tv lerde çalışır...

Sizin verdiğiniz linkteki LG Panelin teknik özelliklerini incelediğimde tuner olarak DVB-T (karasal dijital yayın) ve DVB-C (kablolu dijital yayın) kullanıldığını gördüm. Dolayısı ile D-Smart modül sizin panelinizde çalışmaz.

Fakat sizin panelde kablolu tv platformu olan teledünya modülü kullanabilirsiniz.... Son olarak DVB-T yayınlarda şimdilik şifreli bir platform olmayacağı için herhangi bir modül filanda almanıza gerek yok.. Zaten karasal yayınlar için herhangi bir platformda kurulmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janjarre -- 18 Kasım 2013; 8:17:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjarre

Merhaba;

D-Smart ve Dıgıtürk platformları Uydu üzerinden yayın yaptığı için (DVB-S/S2) bu platformda kullanılan modüllerde, uydu alıcı receıver veya dahili uydu alıcılı (DVB-S/S2) Tv lerde çalışır...

Sizin verdiğiniz linkteki LG Panelin teknik özelliklerini incelediğimde tuner olarak DVB-T (karasal dijital yayın) ve DVB-C (kablolu dijital yayın) kullanıldığını gördüm. Dolayısı ile D-Smart modül sizin panelinizde çalışmaz.

Fakat sizin panelde kablolu tv platformu olan teledünya modülü kullanabilirsiniz.... Son olarak DVB-T yayınlarda şimdilik şifreli bir platform olmayacağı için herhangi bir modül filanda almanıza gerek yok.. Zaten karasal yayınlar için herhangi bir platformda kurulmadı.

Cevabınız İçin Teşekkürler

• sizi biraz fazla rahatsız ettim ama peki HD yayınları alabilirimiyim bu tv ile yani DVB-T2 @janjarre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celiktepelee -- 19 Kasım 2013; 3:33:23 >
  • TV nin kullanma klavuzunda doğrusu yazar ama verdiğin linkte MPEG-4 (H.264) yazmışlar yani izlersin.
  • çok teşekkürler
  • Lafımı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVB-C ve DVB-C/T tuner
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

Modullu uyeliklerde, TV uzerinden kullanacagimiz icin, kanal siralamasina izin veriliyor mu?
  • Evet, ister Tv nize takın ister kendinize ait receıvara farketmez....Kanal sıralaması, Favori düzenleme sizin kontrolünüzde....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.