Şimdi Ara

DVB-T & DVB-T2 Ana Konu (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.369
Cevap
32
Favori
164.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TRT kanalları uydudan ! Orada frekanslar görünüyor zaten...

ERT sport kanallarının kaynağı hakkında "uydu yayını" geçmedi ki ! Nereden çıktı ?

ERT sport 1 ve ERT Sport 2 kanalı canlı olarak veriyor demiştim. Onu da resimleyerek ispatladım zaten...

Her neyse... Öze gelecek olursak ? Abi sen neyin peşindesin yahu ? Yani öküz altında buzağı filan aramıyorsun değil mi ?

• 11794 v dan resimler görelim demekki turksat 11958 v dan avrupaya yayın yapıyor ama lyngsatta turkey beam i görünüyor onlar yanlış gösteriyorsa karışıklık ordan çıkıyor

• Olur, birazdan resim ekleyeceğim.

• Buyur, taze taze, sıcak sıcak 11794

DVB-T & DVB-T2 Ana Konu
  • o zaman turksat ve lyngsat turkey beam diye yanlış bilgi veriyor gerçekten turkey beam olsaydı isviçreden alınması mümkün olmazdı.

• Hocam ben İsviçre'de yaşamıyorum. Yukarıdaki mesajlarımın birinde, forumda bir başka konu başlığından link verdim. "TRT sinyal yok sorunu" konulu başlık...

O konu başlığında nerede yaşadığımı belirttim zaten... Türkiye/İstanbul'a kuş uçumu 2200 KM uzaktayım.

Türksat uydusunun Türkiye ışınını sorunsuz çekmekteyim.

TRT sinyal yok sorunu konu başlığında, Türkiye'den izleyemeyenler olmuştu. Bazı kullanıcılar Türkiye'den sinyal yok sorunu yaşarken, Türkiye ışınını ben sıkıntısız çekmiştim. İzlediğimi, o konu başlığında da resimlerle ispatlamıştım.

• Avrupadan sinyal alıp turkiyeden alamamanın sebebi ne olabilir.turksat 4a uydusu tam 10 sene evvel devreye girdi ve kapsama alan haritaları 2014 yılında testler sırasında oluşturuldu.Büyük bir ihtimalle o haritalar şu anki güncel durumu yansıtmıyor.Muhtamelen ,Avrupanın sınırı aşan yayınlar baskısı ile uydunun anten pozisyonu ve açısının ayarları turksat mühendisleri tarafından oynandı.Turkiye beam i avrupadan seyredilmemesi gerekirken seyredilir hale geldi.Sinyal eşik seviyede idi bazen görüntü bozuluyor bazen kesiliyordu.Benim gibi ege sahilinde olanlar yunan dvb-t yayınlarından istifade etti.Büyük şehirlerde yaşayanlar internet, tv plus gibi platformlardan yararlandı.Gerçi türkiyenin maçlarında sinyal seviyesi iyi olduğu için pek tepki çekmedi şimdi sinyal seviyeleri gayet iyi.

Yunan ert sport 1 ve 2 konusuna gelince bunlar ERTFlix internet platformundan yayın yapan kanallar eskiden bu kanalların büyük şehirlerde karasal vericileri de varmış ancak 2020 yılında bunlar ert 1 HD ye dönüşmüş neticede DVB-t ortamında yayın yapan ert sport diye kanallar yok yani bu konu biraz elma ile armut mukayesesi olmuş.Şu anda ert 1,2 ve 3 olimpiyatları yayınlıyor.Bibirimize kırıcı sözler söylemeden medeni bir şekilde doğruları konuşabiliriz.

• Ezbere konuşulursa garabet yaşanır !...

Türksat Türkiye ışınının haritasını açın. Bakın bakalım en zayıf sinyal kaç desibel ile sonlanmış ?

Bilgi edinmek ve öğrenmek emek ister !

Yani sorularınızın yanıtı haritada gözlerinizin önünde duruyor. Tabi uydu teknolojileri hakkında basit bilgilere sahipseniz, inceleyip çıkarımda bulunabilirsiniz. Değilse, benim anlatmam fayda sağlamaz.

Yunan ert kanallarına gelince; dvb-t yayın kaynaklı ert sport kanalları var, diye bir iddia ya da görüş bildirmedim. Nereden çıktı ?

Önceki mesajımda belirttiğim ; ert sport 1 ve ert sport 2 kanalından canlı yayınlandığı idi.

Ert sport 1 ve Ert sport 2 kanalları var. Canlı yayın yaptığını da eklediğim resimle ispatladım. Bu ert konusu 2nci neşriyat oldu bu arada...

Kırıcı söz mevzuuna gelince; "ayakta uyuyorsun" tabirimden başka, tek bir söz göster bakalım ?

Ben hiç olmazsa, önünü arkasını anlamadan - bilmeden, "palavracı" yaftalaması yapmadım.

Yahu her neyse... Bizim Türk toplumu olarak başımıza ne geliyorsa, ön yargılarımızdan ve bilgisizliğimizden gelmektedir. Umarım özümsemeden fikir belirtme gafletine düşmezsiniz.

• anlaşıldı sizinle adam gibi konuşmak mümkün değil keşke yaşadığınız avrupa ülkesinden biraz medeniyet dersi alsaydınız

• tom wong T kullanıcısına yanıt
    Tabii uygulamasında olimpiyat yayınlarına özel altı farklı kanal var. Tartışmaya bulaşmadan bilgilendirmiş olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s-adebisi -- 29 Temmuz 2024; 13:55:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu son mesajınla kendini komik duruma da düşürmüşün...

Hakkımda yazdıkların ortada dururken, tahkir edip, hiç bir şey söylemiş gibi üste çıkmak, egolu kişiliğe işaret eder.

Benim yaşadığım yerde, kediye kedi deriz. Omurgalı yazmak sahibini değerli kılar.

• s-adebisi kullanıcısına yanıt

Internet yayınları saylanmaz abisi. Internet yayınları saylanırsa, arkadaşımız yunanı nasıl kıskanır sonra ?  DVB-T & DVB-T2 Ana Konu 

• sen önce ağzını boz hakettiğin karşılığı alıncada sonra yağ gibi üste çıkmaya çalış ,turkiye beam inin en zayıf halkası sarejevo üstünde 44 dbw senin yaşadığın ülkede kaç dbw kaç cm anten kullanıyorsun? satbeam deki foot print haritasında 44 dbw dan zayıf alanlar gösterilmiyor.Türkiye beam i türkiyede 56 dbw ama avrupa futbol şampiyonasında biz 70 cm antenle bu yayını neden alamadık.Madem bu işleri iyi biliyorsun bunu açıkla

• Saçmalamanın dibini yaşıyorsun, hala çamur atma peşindesin. Pişkinliğin de bu kadarı... Gaeriye doğru yazdığım mesajlarımı oku bakalım ? "Ayakta uyuyorsun" tabirimden başka bir sözüm var mı ? Ki, o sözümü de haklı olarak söyledim.

Neden haklı olarak söyledim ? Çünkü ezbere fikir beyan ettiğiniz için...

Oysa senin yazdıkların ? Palavracı sözü tokat gibi sana iade oldu. Daha ne diyeyim ? Utanma olmayınca böyle mi oluyor ?

Devamında kapsama alanı ile yazdıklarına ayrıca yanıt vermeyeyim. Çünkü incelememişsin. Ya da konunun teorisinden uzaktasın.

Yaşadığım yere gelince; bu forumda bir başka konu başlığının link'i vermiştim. O konu başlığına giderek gelişmeleri başından sonuna okursan, orada her şeyi açıkladım. Tabi okumak, bilgilenmek, fikir edinmek zaman alır.

Özün özü; laf yetiştirme, kendini yetiştir.

• senin gibi adamla yazışıp vakit kaybetmeğe değmez

• Bilmukabele...

• tom wong T kullanıcısına yanıt

trt 2 kanaldan yayın yapıyor.

saygılar...........

• kaç sene daha bekleriz.....tahmini olan............

saygılar.........................

• multisongohan M kullanıcısına yanıt

Ortada herhangi bir gelişme vs. yok iken neyi merak ediyorsunuz resmi kurumlara soru sormayı denediniz mi? bizi de bilgilendirmiş olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maxi909 M kullanıcısına yanıt

merhaba,resmi kuruma neyin sorusunu sorucam.resmi kuruma kalırsa ''100 fm radyo istasyonu kusursuz bir şekilde İstanbul da hizmet vermektedir.'' o kadar.

bİrde şey var........ 18 tane anolog tv kanalı yayın yapmaktadır var...........................................

saygılar..................................

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.