Kadıköy ilçe merkezinde ev içerisinde sorunsuz alıyorum yayınların TRT paketi için deneme yapar paylaşırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DVB-T & DVB-T2 Ana Konu (119. sayfa)
-
-
merhaba ,ilginiz için teşekkürler.avrupa yakasında ikame edip dvb-t2 ve dab plus yayının alan arkadaşlardan da paylaşım bekliyorum,ben alamadığım için paylaşım yapamıyorum.
saygılar............................................
-
beyler burada zirvedeki kırmızı beyaz uhf panelleri görüyormunuz bunlar uhf 10 kw gücünde deniz seviyesinden 585 metre yükseklikte 11 kanal yani her kanaldan 4-5 dvbt2 yayınla 40-50 hd yayını yüksek kalitede verebilecek güce sahip ki bırakın istanbula bursaya kadar verecek güçte ama olay beceriksiz sadece olayı fm yayıncılığa kuleye çıkıyım manzara seyredeyime bağlayan siyasetle öldürdüler yıllardır bunu anlatmaya çalıştım ama maalesef hala birşey yaptıkları yok..geçen sene ciner iettden 4 kanal şimdi nereden olduğu belirsiz kalitesiz 9 kanal trt kuleyi var bunlar dvbt yayın değil saçmalık kuleyi öldürdüler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X