Şimdi Ara

DVB-T & DVB-T2 Ana Konu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.368
Cevap
32
Favori
164.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dvb-t2 yayını neden uydudan yapılmıyor?
  • F kullanıcısına yanıt
    Çünkü ikisi farklı teknolojiler.DVB-S2(uydu)de sinyaller uydudan veriliyor.DVB-T2(Karasal)de ise sinyaller büyük çaplı verici antenlerle dağıtılıyor.Uyduda çanak anten ihtiyacı varken,karasalda küçük bir anten işe yarıyor.Şu an tek isteğim şu teknolojinin ülkemizde bir an önce bitirilmesi.Uydu bağımlılığından kurtulmak istiyorum.
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    DVB-T anca uydu çanağı kurulamayan yerde iş görür gerçek anlamda kaliteli yayın zor 10 yılda bitiremezler...
  • dvb-t2 de son gelişmeler nasıl.kaç sene oldu.
  • Ben gibi anadolu da yaşayanlar için hayal olur :)
    bu üründen alıp ruslar gıbı bizimde izlemek hakımız ama olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren16

dvb-t2 de son gelişmeler nasıl.kaç sene oldu.

Son olarak 2011 de tüm Türkiye'de izlenebilir hale geleceğinin açıklaması yapılmıştı. :))

Gayet hızlı gidiyor çalışmalar yani. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışmalar nadıl gidiyor

• Çalışmalar iyi gidiyor fakat proje bitiş süresi 2018 ocak denmeye başlandı bu hiç hoş değil
  • Olumlu. Ve ilginç gelişmeler var

http://www.ntv.com.tr/ekonomi/istanbula-ikinci-kule-geliyor,5TjATl0pJ0SxmHDSSOmLDw

Haberde 80 adet radyo yayın yapacak deniyor sizce yeterli mi

• bayramdan önce açılışı yapılacak diyorlardı ses çıkmadı,yetişmedi herhalde bi başka bayrama kaldı :D  DVB-T & DVB-T2 Ana Konu
    haber
    ikinci kule geliyormuş :)

• Arkadaşlar şimdi ben telefon için olan aşağıdaki dvb-t cihazını veya dvb-t2 cihazını alıp taksam Zonguldak Merkez de hiçbir kanal izleyemez miyim?

DVB-T

DVB-T2

• @ugur426a daha ülkede yayını yokki :)
  • ugur426a U kullanıcısına yanıt
    Malesef arkadaşım bu sistem henüz ülkemizde kullanıma geçmedi o sebeple Zonguldaktan çok zor. Açıkçası benim Dvb-T2 için pek ümidim kalmadı çünkü ülkemizde ki başta adı sayılıyır GSM ve Telekominikasyon şirketleri bu teknolojiye karşı bir cephe oluşturmuş durumda. Bu halka kaliteli ve ekonomik yenilikleri hep çok görüyorlar çünkü ellerindeki kendi rant ve çıkarlarından vazgeçmek istemiyorlar.
  • @HAKANIM1987 @oqsijen teşekkürler arkadaşlar, bir an için heveslenmiştim. peki analog uhf vhf yayınlarını tvlerde izliyoruz tv üste antenlerle, yukarıda verdiğim linklerdeki gibi bir ürün yok mudur telefona takıp internetsiz analog yayın almak için.
  • malesef öyle bır aparat yok eskıden telefonların ıçınde kendısı gelırdı (örnek samsung star tv) öyle antenlı fılan ılgınç telefon :)
  • Anladım hocam, teşekkürler.
  • gsm ve mobil internetteki gelişmeler dolayısıyla bakanlık bu konunun artık gündemlerinde olmadığını, 5g için yapılan yatırımlara hızlanarak odaklanılacağını belirtti. yani kısacası, bize avrupalılar gibi öyle heryerde bedavaya kaliteli tv yayını izlemek haram. ancak şuanda 4.5g ile ilerde (50 sene sonra) 5g ile tivibuya vodafon tv ye veya turkcell tv+ a ücreti karşılığında abone olup öyle izleyeceksiniz. tabi şehirden uzak yollarda izleyememek şartıyla. alın size müjde işte.
  • Arkadaşlar panik yok kule inşaatının %80 i bitti gerisi sizlerin ve benim kişisel görüşlerimiz
  • AKP çoğunluğa erişti üye sayısı olarak. DVB-T2 ve DAB için çalışmalar hızlanır artık.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RTÜK'e 3 yeni üye belirlendi

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyeleri belirlendi. Gizli yapılan oylamada AK Parti'den iki ve CHP'den bir kişi seçildi

Gizli yapılan oylamada 346 oy kullanıldı. AK Parti kontenjanından Ebubekir Şahin (291) ve Taha Yücel (314) seçilirken, CHP kontenjanından İlhan Taşçı (317) seçildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    hükümetin gündeminde olursa bu iş fazla uzamaz. üye sayısını artık bahane etmemeleri lazım.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.