Şimdi Ara

DVB-T kartları ile Dijital Yayın İzleyebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Notebookta kullanmak için satın aldığım "Gigabyte Hybrid TV Dongle U8000" marka ve model numaralı tv kartının üzerinde Dijital+Analog yazıyor.Fakat dijital kullanmak için kartı çalıştırdığımda hiçbir kanal bulamıyorum.Daha sonradan baktığımda kartın üzerinde DVB-S yerine DVB-T yazdığını gördüm.Kartın DVB-T desteklemesi demek,DVB-S olarak kullanamayacağım anlamına geliyor sanırım,çanağa bağladığımda kanal bulamamamda bunu destekliyor sanırım...Bu kartı bilenler yada bu konuda fikri olanlar yardım edebilir mi acaba? Eğer o şekilde kartı kullanamayacaksam,sabah kartı verip DVB-S özelliği olan ve notebookta kullanabilmem için usb girişli yeni bir tv kartı ile değiştirecem.Önerebileceğiniz herhangi bir kart için yardımlarınızı bekliyorum.Teşekküler...

• dvb-t için özel antenler var. ve ülkemizde malesef yaygın bişey değil hala test aşamasında bişey sadece trt ve birkaç özel kuruluş var yayın yapan. tabi sadece bazı bölgelere yapılıyor yayın.
  • Sanırım bu benim işimi görmeyecek o zaman,dijital yayınları izleyemeyeceksem,bir ayrıcalığı kalmıyor sanırım.Peki önerebileceğin bir tv kartı mı acaba,usbli vd dijital olan?
  • izlenmiyor karasal yayın izleyebilirsin
  • dvb-t: KARASAL DİJİTAL YAYIN, şu an istanbulda bildiğim kadarıyla TRT1 ve TRT2 var..

Bu tv kartına çanak anteni direk takarak TV izleyemezsin, desteklemiyor.. Onun için dijital ekran kartı alacaksın..

Elindeki TV Kartıyla karasal yayınları ve karasal dijital yayınları izlersin..
  • Peki teşekkür ederim çok,ama önerebileceğiniz usbli bir dijital ekran kartı var mı?
  • skystar 3 var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.