Şimdi Ara

DVB-T2 (digital karasal yayın) DESTEKLEYEN TV LERİ BURAYA YAZALIM (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
13
Favori
92.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

Orijinalden alıntı: muammerakgun

quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

firmalara bakarsan net sonuç çıkmaz 2012 yılından beri üretilen ARÇELİK, BEKO'larda DVB-T2 alıcı var ama DVB-T diye belirtiyorlar satış temsilcileride yüzeysel bilgili... her an bir süpriz yapabilirler...
    +
    İZMİR'de DVB-T2 test yayını var mı?

vestel müşteri hizmetleri de DVB-T2 desteğinin olduğunu söyledi.

Bunu ne zaman söyledi? Banada ilk görüştüğümde DVB-T2 nin olduğunu söylemişlerdi.

Forumdaki DVB-T2 seçeneğinin yanında NOT OKEY yazan menüden bahsettiğimde, ikinci ve üçüncü telefonla görüşmemde bu özelliğin hiç bir Vestel modelinde kesinlikle olmadığını söylediler.

DVB-T2 tunerin bulunduğunu 10 gün kadar önce müşteri hizmetleri söyledi.
    9116 modelinde panel koruması olduğunu da söyledi.
    3D derinlik ayarınında vestel televizyonlarda bulunduğunu söyledi. (forumda son versiyon atıldığında derinlik ayarı çıktığı yazılmıştı)

• quote:

quote:

quote:

quote:

firmalara bakarsan net sonuç çıkmaz 2012 yılından beri üretilen ARÇELİK, BEKO'larda DVB-T2 alıcı var ama DVB-T diye belirtiyorlar satış temsilcileride yüzeysel bilgili... her an bir süpriz yapabilirler...
    +

Bunu ne zaman söyledi? Banada ilk görüştüğümde DVB-T2 nin olduğunu söylemişlerdi.

Forumdaki DVB-T2 seçeneğinin yanında NOT OKEY yazan menüden bahsettiğimde, ikinci ve üçüncü telefonla görüşmemde bu özelliğin hiç bir Vestel modelinde kesinlikle olmadığını söylediler.

3D derinlik ayarınında vestel televizyonlarda bulunduğunu söyledi. (forumda son versiyon atıldığında derinlik ayarı çıktığı yazılmıştı)

ben vestel'in sitesi üzerinden iletişim formunu 3 farklı zamanda doldurmuştum. Ve 3 farklı zamanda beni aradılar. İlk yaptığım konuşmada smart özellikli 2012 ve 2013 model tüm Vestel LED TV'lerde DVB-T2 olduğunu söylemişlerdi. İkinci ve üçüncü görüşmelerimde ise, sistem menüsünde yazan DVB-T2 NOT Ok için, hiç bir vestel LED TV'de DVB-T2 kesinlikle yoktur denildi, size önceki arkadaşlar yanlış bilgi vermişler dediler.

Almadan önce sistem menüsünden kontrol edin. Vestel yeni modeller çıkarmaya devam ediyor fakat hala sanırım DVB-T2 özelliğini eklemediler. Yazılımsal olarak destekliyor fakat DVB-T2 donanımsal olarak yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+

ben vestel'in sitesi üzerinden iletişim formunu 3 farklı zamanda doldurmuştum. Ve 3 farklı zamanda beni aradılar. İlk yaptığım konuşmada smart özellikli 2012 ve 2013 model tüm Vestel LED TV'lerde DVB-T2 olduğunu söylemişlerdi. İkinci ve üçüncü görüşmelerimde ise, sistem menüsünde yazan DVB-T2 NOT Ok için, hiç bir vestel LED TV'de DVB-T2 kesinlikle yoktur denildi, size önceki arkadaşlar yanlış bilgi vermişler dediler.

Almadan önce sistem menüsünden kontrol edin. Vestel yeni modeller çıkarmaya devam ediyor fakat hala sanırım DVB-T2 özelliğini eklemediler. Yazılımsal olarak destekliyor fakat DVB-T2 donanımsal olarak yok.

en iyisi klavuzlarında yazması ama yazmıyor.
    net bir bilgiye ulaşılamıyor.
    O kadar bekledik 3 ay daha bekleriz yayınlar hele bir başlasın DVB-T2 olup olmadığı o zaman belli olur.
    İstanbul kasımda benim burada aralıkta başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makgun64 -- 7 Eylül 2013; 13:36:40 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+

en iyisi klavuzlarında yazması ama yazmıyor.
    net bir bilgiye ulaşılamıyor.
    O kadar bekledik 3 ay daha bekleriz yayınlar hele bir başlasın DVB-T2 olup olmadığı o zaman belli olur.
    İstanbul kasımda benim burada aralıkta başlıyor.

1 kasımda Ankara ve Bursa'da başlıyor.

8 aralıkta İstnabul'da başayacak. 1 kasımda ankara ve bursada oturan arkadaşlar bilgi verirler diye düşünüyorum. 2014 model olan pek çok TV'yede bu özellik eklenir. En başta Vestel bu özelliği ekler diye düşünüyorum. 2014 Şubat ayındada samsung, LG yeni modellerini tanıtır.

• DVB-T2 li TVlerde gelişme var mı?
  • quote:

DVB-T2 li TVlerde gelişme var mı?

Yok. Ben 32" TV aldım, alırken DVB-T2 olan TV aradım, araştırdım ettim ama bulamadım. Forumda birkaç ismi geçen TV olmasına rağmen hiçbirinin kitapçıklarında DVB-T2 yazmıyor ve satanlarda bilmiyor. Eğer acil olarak TV almanız gerekmiyorsa bence bekleyin.

Vestel 2014 serisi modellerinde DVB-T2 ile gelecekmiş. Bu nedenle şu an ellerindeki stokları eritmeye çalışıyorlar. Örneğin birkaç ay önce 1900 - 2000 TL olan "Vestel 42PF8080 42" 107cm 400Hz 3D Pixellence uydu alıcılı Slim LED Smart TV" şu an 1400 liraya satılıyor. Normalde bu paraya bu özellikte TV bulmak çok zor. Muhtemelen ellerindeki stokları eritip yeni serilere girecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xu

quote:

DVB-T2 li TVlerde gelişme var mı?

Yok. Ben 32" TV aldım, alırken DVB-T2 olan TV aradım, araştırdım ettim ama bulamadım. Forumda birkaç ismi geçen TV olmasına rağmen hiçbirinin kitapçıklarında DVB-T2 yazmıyor ve satanlarda bilmiyor. Eğer acil olarak TV almanız gerekmiyorsa bence bekleyin.

Vestel 2014 serisi modellerinde DVB-T2 ile gelecekmiş. Bu nedenle şu an ellerindeki stokları eritmeye çalışıyorlar. Örneğin birkaç ay önce 1900 - 2000 TL olan "Vestel 42PF8080 42" 107cm 400Hz 3D Pixellence uydu alıcılı Slim LED Smart TV" şu an 1400 liraya satılıyor. Normalde bu paraya bu özellikte TV bulmak çok zor. Muhtemelen ellerindeki stokları eritip yeni serilere girecekler.

Vestel hala yeni model çıkarmaya devam ediyor. Yani sotklarını eritmeye çalıştığını zannetmiyorum.

Örnek yeni çıkardığı bir model:
    http://www.hepsiburada.com/liste/vestel-32pf7030-32-600hz-dlna-uydu-alicili-usbmovie-full-hd-smart-led-tv/productDetails.aspx?productId=evves32pf7030&categoryId=163192&navq=categoryid%3d163192%26fh_view_size%3d20%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-max_createddate_pl%26sc%3d1%26fh_maxdisplaynrvalues_brand%3d-1%26fh_secondid%3devves32pf7030%26fh_lister_pos%3d3%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bvestel%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638_17201%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638_17201_163192%257d%26fh_refview%3dlister

http://www.hepsiburada.com/liste/vestel-32pf7030-32-600hz-dlna-uydu-alicili-usbmovie-full-hd-smart-led-tv/productDetails.aspx?productId=evves32pf7030&categoryId=163192&navq=categoryid%3d163192%26fh_view_size%3d20%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-max_createddate_pl%26sc%3d1%26fh_maxdisplaynrvalues_brand%3d-1%26fh_secondid%3devves32pf7030%26fh_lister_pos%3d3%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bvestel%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638_17201%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638_17201_163192%257d%26fh_refview%3dlister

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• coderMX C kullanıcısına yanıt
    Bu model yeni değil. Temmuz ayından buyana TV araştırıyorum. Bu model bayilere Ağustos ayında geldi. Şu an gidin bayilerde bulamazsınız. İnternet sitelerinden sınırlı stok modeli ile satıyorlar. Hepsiburada.com da benzer şekilde satıyor.

2013 bitene kadar sıfırdan yeni model yapacaklarını sanmıyorum. Vestel Mega Fabrikalar belgesini izledim, oradaki yöneticiler üretim bandının 1 yılda değiştiğini söylemişti. 2013 modelleri 2012'de tasarlanıp çalışmaları başlatılıyormuş. Şimdi de 2014 modelleri için çalışıyorlardır ve üretim bandını 2014'ün ilk aylarında değiştirip yeni serileri sunacaklardır. İzlemeyen varsa Vestel Mega Fabrikalar belgeselini izlesin, Vestel'in tüm yeni sürüm politikasını anlatıyorlar.
  • Dvb t2 de yalan oldu. Hiçbir yayın yok , boşuna sevinmeyin yıl sonu oldu hala bir hareket yok. Bu iş 2015 yılına kadar uzarrrrr.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Dvb t2 de yalan oldu. Hiçbir yayın yok , boşuna sevinmeyin yıl sonu oldu hala bir hareket yok. Bu iş 2015 yılına kadar uzarrrrr.

Eğer uzarsa, 1000-1500 TL civarına 40" yada 42" TV alır geçerim. Zor tutuyorum kendimi TV almamak için. 1 Kasım'ı bekliyorum. Eğer 1 kasımda bu yayın başlamazsa, alıcam herhangi bir tv.

Eğer uzasaydın, RTÜK sitesindeki yayın takvimini güncellemesi gerekirdi. Diğer bi taraftanda forumda, bir tane DVB-T2 yayını izledim diyeni duymadım.
  • technisat technistar k1 cihazı bu yayını desteklermi
  • takip

• coderMX C kullanıcısına yanıt
    Bende 3. TV için bir heves bekliyordum ama sonra beklemekten vazgeçip aldım.

10-15 dolarlık USB boyutunda HDMI portuna bağlanan ufak aletler ile bu yayını alabiliyorsunuz. Bende bu iş üzerine çok kafa yordum ve DVB-T2 olsun istiyordum fakat dışarıdan eklenebilen basit ve ucuz bir parça ile işin halledilebildiğini görünce vazgeçtim.

Çin sitelerinden 10-15 dolara ücretsiz kargo ile sipariş verilebiliyor. Hem USB hemde HDMI ile bağlanabiliyor. Scart'dan bağlananları da 15-20 dolar arasında.

DVB-T2 (digital karasal yayın) DESTEKLEYEN TV LERİ BURAYA YAZALIM

Bu aleti de TV yayıncıları hediye olarak dağılabilirler, bir ara bu gündemdeydi. Çinden yüksek adetli aldıklarında çok daha ucuza gelecektir.

• televizyonların uydu alıcıları yavaş ve biss sıkıntılı

TVyi alıp daha sonra DVB-T2 destekli uydu alıcı almak mantıklı mı?
  • quote:

televizyonların uydu alıcıları yavaş ve biss sıkıntılı

TVyi alıp daha sonra DVB-T2 destekli uydu alıcı almak mantıklı mı?

Sen hiç panasonic TV'lerin kanal değiştirme hızını gördün mü? En hızlı uydu alıcısından daha hızlı kanal değiştiriyor.

Panasonic DVB-T2 özellikli TV çıkarsın, 3000 TL'de olsa alırım.

• daha önce verildi mi ?bilmiyorum, dijital karasal yayına geçiş tarihleri yayınlandı illere gore bu linkte

http://www.rtuk.org.tr/upload/File/(4)DVBT2%20.pdf
  • Millet Marsa gitti yıllardır di,jital yayın bekler dururuz
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    Sadece DVB-C tuneri mevcut
    DVB-T2'yi desteklemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Sadece DVB-C tuneri mevcut
    DVB-T2'yi desteklemez

peki bu cihaz türkiyede kullanılamazmı ,kablolu yayınlarda vs eğer öyle bişey varsa ya satarım yada takas yaparım o zaman
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    Kablolu yayın (kablo tv) haricinde pek kullanışlı olmaz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 4 Ekim 2013; 15:45:37 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.