Şimdi Ara

Dvc - Ef Temizlik :D (Pk)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 2 ay önce fln Extremede Titanda dvc kapıda pvp fln yapıyoz :) sıkıldım dedim ben pk olcam bana can basın tmm dediler :) tomb vardı elimde verdim arkadaşa aldım elime arcana full kestim :) temizledim dvc yi :) paylaşmak istedim eski bir anım :D

Dvc - Ef  Temizlik :D (Pk)

Bu resimde ilerden geliyodum clan vardı orda 6 kişi fln onları yatırdım res atıyo bishopları bana dalcaklar:D 2 kere daldilar 2 sindede yatirdim 3. de bıraktım artık kestiler :D

Bide bugün EF yi temizledim onuda yazıcam upload ediyom resimleri :)

•  Dvc - Ef  Temizlik :D (Pk)

Burda başladım kesmeye :) arkada 3 kişi vardı onlara sinir oldum yine aldım ark. tan bi arcana başladım .

Bu resimde tekChi die bi arkadaş pm atmış bende yeni gördüm kusura bakmasın kimse
    budaysa fln eğer önüme geleni kesiyodum türk olduğunu bilmiyodum sorry :)

Neyse devam kesiyoz temizliyoz yolu kapıya doğru gidiyoz :D

Devam baya ilerledim kapıya yaklaştım gaza geldim gidiyom :D:D

Ve derken virajı bi döndüm :D

40 kişi fln var karşımda :D her kestiğim adam gelmiş buraya beni beklemiş :D

Sonra çağırdım gloss ları hero fln geldiler pk duşuruyom :D sonra kalka yata kalka yata
    düşürdük pk yı :)

Ve işte saf ve temiz halim :D %5 kaybettik ama olsun :D:D:D

• allahım banada böle bi char nasip eyle plsss 41 lvl orc destroyer server l2extrme kastien
  • walla bayağı sağlamsın hem de çok.Kötü olmuş ama %5 bile kasmak çok zor o lvl de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flardryn Saeros -- 19 Mayıs 2006; 2:26:45 >
  • ahh bide cp bar calissa demi ama
  • Ya zaten full buff yoktu empowerim olsa bide song of vitality olsa doomlarla 7200 hp yapıyodum kolay ölmezdm :) % de önemli deil benim için fazla 10 kere olmuşumdur 80 çok düştüm kale savaşları fln kaleyi korurken baya yüzde kaybediyoz :) ama gerçekten bi buffla 18 dakikada elven fortess da %3 yapmak zor :) bu arada fullminate seninde olur bi gün korkma :) ben baya zamandır oynuyorum 2 char daha var onlarda 78 :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.