Bildirim
dvd
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
DVD filmlerde kod çözücülere(codec) gerek duyulmamaktadır. Sadece DVD oynatıcı programlara ihtiyaç vardır. Örneğin PowerDVD, WinDVD, BSPlayer, Windows Media Player, Media Player Classic benzeri programlar işinizi görecektir. Ama yazınızda dikkatimi çeken bir husus var. DVD'yi okumuyor derken disk içeriğini DVD ikonuna sağ tıklayıp "Aç" seçeneğiyle göremiyor musunuz? Eğer görebiliyorsanız yukarıda saydığım herhangi bir program işinize yarar. Ancak Bu şekilde içeriği göremiyorsanız, DVD sürücünüzün firmware(EEPROM Bellek Ünitesi Yazılımı) güncellemesine ihtiyacınız olabilir. Bazı NEC DVD sürücülerde okumama problemi ile karşılaştım. Ama firmware güncelleştirme yaptıktan sonra düzelmişti. -
YA COK SAGOLASIN SU AN İŞYERİNDEYİM AKŞAM EVE GİDİNCE Bİ BAKIM DEDİKLERİNE AMA WİNDOWS MEDİA PLAYER ACMIYO ONU BİLİYOM -
DVD'nin içini dosya olarak görebiliyormusun? -
sonunda izledim neroyla windows media player la niçin izliyemiyorum -
codek leri netten indirmesi lazım yada sen indirip yüklemen lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X