Şimdi Ara

Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.999
Cevap
28
Favori
440.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: smd

Taşındıktan sonra aranıza geliyorum

Hoşgeldin

Hdd dolunca insan unutuo downloaddayızz bu aralar
  • Ben bugün baya bi düşündüm ve bu cover işini bırakmaya karar verdim zaten masrafıda çok o kadar yapıoz edioz ama ne için izleyip koymak için yerine.Galiba bidaha yapmayacaım cover felan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

Ben bugün baya bi düşündüm ve bu cover işini bırakmaya karar verdim zaten masrafıda çok o kadar yapıoz edioz ama ne için izleyip koymak için yerine.Galiba bidaha yapmayacaım cover felan.

Doğru diyosun masraflı ve yorucu bir iş fakat;

Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım

odaya her girdiğimde keyifle oturuyorum bu masanın karşısına, inanılmaz bir haz veriyor. Hele eve gelen arkadaşlarımın yüzündeki ifadesi bile bu işi bırakmamak için neden sayılabilir Tabi her şeyi coverlamamak lazım, hadi cover çalışması yaptın bastırmıycan hemen yoksa yer kalmaz bir süre sonra

• Bende dizilerden sonr, oyunları coverlayacağım yazın ama eve gelen herkes bi tane götürür diye korkuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Bende dizilerden sonr, oyunları coverlayacağım yazın ama eve gelen herkes bi tane götürür diye korkuyorum.

bende dizilerden çok oyun var . istiyen olursa 3 liraya satıom

ama poşete cover yapıp dvdsini kopyalıom .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A ®h Pozitif -- 24 Mayıs 2009; 1:04:58 >
  • Bütün konuya baktım ama coverların kuşe kağıdınamı standart a4 kağıdınamı bastırıldığını bulamadım :S
  • kuşe kağıt daha ince, pahalı ve parlak

standartlar az daha kalın ve mat... ve de daha ucuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

Bütün konuya baktım ama coverların kuşe kağıdınamı standart a4 kağıdınamı bastırıldığını bulamadım :S

İSYAN ETMENE GEREK YOK

LAZER YAZICI İSE SAKIN FOTOĞRAF KAĞIDI KULLANMA PARLAK ASLA....

BEN SANA 160 GR KALIN A4 KUŞE KAĞIDI ÖNERİYRM.
  • bildiğimiz a4 kağıda kendi yazıcımla denedim sonuç çok kötü değil ama çok iyi de değil
    size nerde bastırıyorsunuz yani genelde nasıl yerler basar?
  • Matbaacıya 'kuşe kağıda baskı' dediğim zaman 'Höe?!!' ifadesiyle karşılaştığım bi yerde yaşıyorum.
    Sinirlendim kırtasiyenin birinden çıkarttırdım, güzel oldu fakat a4 kağıt 2li dvd kutusuna uymuyor.
    Adam zaten yazıcıdan çıkartmaktan aciz, nası yapsak? Öyle bi resim olsunki adam yazdır dediğinde,
    Otomatik kutuya uygun boyutlarda olsun bana sadece kağıtta beyaz kalan yerleri kesmek kalsın.? Yardımcı olabilecek?
  • kutuya uygun boyutlu cover indirirsen sorun olmaz diye düşünüyorum
    örnek olarak ben kendim deneme amaçlı yaptım bir tane kendi yazıcımda a4 kağıda ne çok iyi ne çok kötü oldu.
    coverı freecovers tan indirdim.
    ama benim indirdiğim tek kutuya ayarlı
    sende indirip kendi kutuna göre ps da ayarlayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincee -- 25 Mayıs 2009; 22:51:00 >

• Dvd kutusuna uygun olup olmadığını nasıl anlıyoruz orada? Sadece çözünürlük bilgisi var birde front olduğu yani

teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 25 Mayıs 2009; 23:03:32 >
  • fotoğrafta gördüğün üzere ortada 14mm yazıyor çıkarttım ölçtüm baktım 14mm dvd kutusu var mı? var o zaman dedim uyumlu bu :)
    tabi bilgisayardan da bilinebilir ama o yönünü ben bilmiyorum, ama piyasadaki cover sitelerinde rastgele çözünürlükte vermiyorlar kutuya uyumlu oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

Dvd kutusuna uygun olup olmadığını nasıl anlıyoruz orada? Sadece çözünürlük bilgisi var birde front olduğu yani

teşekkür ederim

GENİŞLİK 276MM
    UZUNLUK HER KUTUDA 184M

GİT 2Lİ KUTU RESİMLERİNİ BASTIRT . BU ÖLÇÜLER TAM OTURUO.

ADAMA COVERLERİ VER ÖLÇÜLERİNİ VER BASSIN .
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincee

fotoğrafta gördüğün üzere ortada 14mm yazıyor çıkarttım ölçtüm baktım 14mm dvd kutusu var mı? var o zaman dedim uyumlu bu :)
    tabi bilgisayardan da bilinebilir ama o yönünü ben bilmiyorum, ama piyasadaki cover sitelerinde rastgele çözünürlükte vermiyorlar kutuya uyumlu oluyor.

133+14+133

14 mm sırtı kardeşim
  • evet deneme, yanılma, ölçme yöntemiyle buldum
    en uygun kağıt kalın A4 kağıt mı diyorsunuz şimdi, 1 kere bastırıcaz adam gibi bişey olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincee

evet deneme, yanılma, ölçme yöntemiyle buldum
    en uygun kağıt kalın A4 kağıt mı diyorsunuz şimdi, 1 kere bastırıcaz adam gibi bişey olsun.

kalın a4 ;)
  • hayırlısıyla haftaya bende bu işlere başlıcam.Öncelikle bir sorum var.A3 mü iyi A4 mü?Gidip A3 le uğraşmak istemiyorum ama A3 ile A4 arasında fark azsa yazıcıdan A4 le yazdıracam.A3 ile A4 arasında nasıl bir fark var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ne[M]esis

hayırlısıyla haftaya bende bu işlere başlıcam.Öncelikle bir sorum var.A3 mü iyi A4 mü?Gidip A3 le uğraşmak istemiyorum ama A3 ile A4 arasında fark azsa yazıcıdan A4 le yazdıracam.A3 ile A4 arasında nasıl bir fark var?

A3 kağıdı A4'ün yaklaşık 2 katı boy olarak kalınlıklık olarak hiç bi farkı yok.Eğer 10 - 12 ve 14lü kutular için yapacaksan A3 diğerleri için A4 kullan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

quote:

Orjinalden alıntı: Ne[M]esis

hayırlısıyla haftaya bende bu işlere başlıcam.Öncelikle bir sorum var.A3 mü iyi A4 mü?Gidip A3 le uğraşmak istemiyorum ama A3 ile A4 arasında fark azsa yazıcıdan A4 le yazdıracam.A3 ile A4 arasında nasıl bir fark var?

A3 kağıdı A4'ün yaklaşık 2 katı boy olarak kalınlıklık olarak hiç bi farkı yok.Eğer 10 - 12 ve 14lü kutular için yapacaksan A3 diğerleri için A4 kullan...

Ben parça parça çıkarıp pritle arkasından yapıştırıom iyi oluo baya
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.