Şimdi Ara

Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.999
Cevap
28
Favori
440.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dms nin a4 boyutunda sticker kağıtları var bunlara nasıl yazdırmam sağlıklı olur?
  • Etiket için tüm teşekkürler.
    Ben kendiniz için bazıları yazdırmak isteyen oldum.
    Bunu yapmak için, ben özellikle yazıcıyı satın ve sanat yazdırmak için yazılım indirilen cd dvd maker
  • 5-10 adet ikili dvd kutusuna ihtiyacım var. Ankara'da birkaç yeri gezdim genelde Elba diye bir marka var ve kalitesi beni pek memnun etmedi.

Kaliteli olarak internette alabileceğim bir yer önerebilir misiniz?
  • Son zamanlarda yine bu olayı düşünmeye başladım.
    Yakın zamanda denemelere başlayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugr-c

Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım

daha kabada arkadaşlar.tam bilmiyorum ama yapımcılar 8 sezon demiş.inanmıyorum ben 6 yaptım.

Çok iyi gözüküyor emeğinize sağlık.

• teşekkürler hocam
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Hocam bende kendi çapımda yapmak istiyorum özelden yardımcı olur musunuz rica etsem? Bu arada instagramda ki @diziciniz siz misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

Hocam bende kendi çapımda yapmak istiyorum özelden yardımcı olur musunuz rica etsem? Bu arada instagramda ki @diziciniz siz misiniz?

O süre zarfından beri hiç uğraşmadım. 200 dvd ye çekilmiş dizi hazır bekliyor kutuda fakat tüm taslakların olduğu hdd nin başına bir şey gelince tüm hevesim kaçtı. Ondan başka şeylerle ugraşıyorum şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

quote:

O süre zarfından beri hiç uğraşmadım. 200 dvd ye çekilmiş dizi hazır bekliyor kutuda fakat tüm taslakların olduğu hdd nin başına bir şey gelince tüm hevesim kaçtı. Ondan başka şeylerle ugraşıyorum şu an.

Hadi ya üzüldüm gerçekten. Benimde ne arşivim gitmişti halini anlayabiliyorum hocam. Peki bu cd üzerine resim baskısı ve dvd cover baskısı yapan bir yer tavsiye eder misiniz? Ya da elinizde fazla dizi varsa satmayı düşünür müsünüz? Himym arıyorum şimdilik. Bir de Breaking Bad..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

quote:

Hadi ya üzüldüm gerçekten. Benimde ne arşivim gitmişti halini anlayabiliyorum hocam. Peki bu cd üzerine resim baskısı ve dvd cover baskısı yapan bir yer tavsiye eder misiniz? Ya da elinizde fazla dizi varsa satmayı düşünür müsünüz? Himym arıyorum şimdilik. Bir de Breaking Bad..

Bazı teknik problemlerden dolayı hdd nin şu arkadaki devre kartı yandı. Hatta on sürücünün bir model yenisini buldum ama kartlar uymadı. Veriler duruyor içinde yani. Medya üzerine baskı yapmadığımda pek tecrübem yok fakat dizileri 175GR kağıda bastırıyordum .

@VeRMİNaaRD

Sağolasın artık pek uğraşacağımı sanmıyorum.Ebayda hdd nin bir kartını gördüm numara filan tam uyumlu gibi son bir kez onu alıp denerim, olmazsa dahada uğraşmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 6 Aralık 2014; 23:06:00 >

• elinde Avengersin Bluray coveri olan varmi ? türkiye sürümü olursa iyi olur nette 2-3 yerde gördüm hepsi paralı üyelik 1 cover için 15tl veremicem

buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 6 Ocak 2015; 13:56:15 >
  • beyler ilk defa giriyorum konuya. öncelikle herkese selam.

bizim evde yazıcı yok. dolayısıyla dışardan bi yerden bastırmam gerek bu kapağı.

birkaç sorum olucak bununla ilgili,

1- nerden bastırmalıyım? necdetozalit diye bir adamın sitesini buldum googledan, burdan bastırmak mantıklı mı? daha iyi bi tavsiyesi olan var mı veya?

2- eğer ki internetten bastırırsam ne kadar alırlar basım için? (kargo hariç)

3- kağıt olarak en iyi kağıt hangisidir? baya bir model var sanırım fakat normal kuşe kağıdı da işimi görür mü?

ve son olarak, normal bir yazıcıdan; kuşe kağıdına veya değişik türde bi kağıda (a4 dışı) basım yapmak mantıklı mıdır? düzgün bişey çıkar mı ortaya, yoksa kalite bozulur mu?

daha önce hiç bu işle uğraşmadığım için tüm detayları sorayım dedim. şimdiden teşekkürler herkese :)

• Merhabalar, elimde bulunan Dexter, Breaking Bad vs. serileri için box set yapmak istiyorum. Forumda sanırım birisi yapmıştı ve çok güzel görünüyordu. Ayrıca harici diskimde yer açmam gerekiyor :)) Bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi var mı? DVD kaplarını hesaplı şekilde nereden alabilirim? Baskı işini ne şekilde halledebilirim?
  • BU iş için önerebileceğiniz bir yazıcı var mıdır?
  • bu işlerle uğraşan pek kalmadı sanırım.bu tip coverları vs bulabileceğim siteler var mı paylaşırsanız iyi olur birde dvd de saklamak nekadar mantıklı arşivleri vs bozulma falan olur mu ileride ?
  • attakkann1 kullanıcısına yanıt
    http://www.covertr.com/
  • Arkadaşlar dvd kapağı degilde nette vhs kaset kapaklari buldum . Dvd kapagi hazirlayanlar belki amlar diye size sorayim . Bu resimleri açma sansımiz varmi . Yani bunlari kapak haline getirme sansimiz varmi
    Tesekkurler

http://i212.photobucket.com/albums/cc35/tombeterams/spaghetti%20western/cinehound%20klein/various%20turk%201_zpsbg1fjqmr.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hala bu işi yapanlar var mı ? Şuan merak sardım Blu-ray olarak yapacak olsam bir film için toplam masraf ne olabilir ki ?

• Konuyu hortlatalım , Yüzüklerin Efendisi blu-ray cover var mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.