Şimdi Ara

Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.999
Cevap
28
Favori
440.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet sizi biliyorum paylaşım yaptıgınızıda hatırlıyorum, soyledıgınız gıbı sanıyorum ,baya karısmıs sızede hak vermek lazım
  • enteresan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 10 Kasım 2012; 13:35:22 >
  • arkadaşlar elinde the wire ve the exorcist için tasarım olan var mı?
  • theturx Tarih 12 Ocak 2013; 10:21:32
    arkadaşlar elinde the wire ve the exorcist için tasarım olan var mı?

Buyur arkadaşım

Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım
  • Arkadaşlar önceden burada ne kadar güzel paylaşımlar yapılıyormuş taki bu trcover açılana kadar sürmüş sanırım trcover burada önceden paylaşım yapan arkadaşlar tarafından kurulmuş hayırlı olsun . Ama buradaki paylaşımlar neden bırakılmış anlayamadım. Para veripte alma imkanı olmayan arkadaşlara en azından özelden link göndererek paylaşımda bulunulabilir.

Bu gibi ihtiyacı olan arkadaşlar elimde 5Bin civarında cover mevcut isteyen olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım...
  • arkadaşlar arşıvimi satıyorum bir parçasını tabi. fiya çok uygun ve taksit imkanı bütün kartlara.

http://www.sanalpazar.com/Arsivimin-Bir-Kismini-Satiyorum-Ustelik-Cok-Ucuzaaaa.__isp8281164
  • Cover basan arkadaşlar var mı?
  • Merhabalar. Dvd cover yaptırmak ve bastırmak istiyorum. Kesim işini ben yapacağım. Dvd kutusunu şeffaf koyacağım için kapağın iç yüzüde resimli olursa daha güzel olur. 14 mm tekli kutu için yapılacak baskılar. 4 adet film 10ardan 40 cover olacak. Cover tasarlayan ve baskı yapan arkadaşlar bana özelden ulaşabilirler. Hazırlanacak filmler: Çiçek Abbas, 14 Numara, Çirkinler de Sever, Berlin in Berlin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip
  • Oyunlar için güzel olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arnex7 A kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar elimde 100lerce cover resim mevcut yanlız 12 dvd kutularına göre tasarlıyamıyorum
     Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım

• kimseler kalmamış yaww
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

Orijinalden alıntı: ugr-c

kimseler kalmamış yaww

Uğur abi selam verdinde almadık mı

vayyyy Yusuf'um....
    The Walking Dead başladım.Bi kaba resmini atayım bari de konu öne gelsin..acıdım valla bu duruma

•  Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım

daha kabada arkadaşlar.tam bilmiyorum ama yapımcılar 8 sezon demiş.inanmıyorum ben 6 yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugr-c -- 21 Şubat 2014; 19:08:37 >
  • Ben yapıyorum hala devam.Konu biraz hareketlensin dedim ama tırt herhalde
  • Bluraylere disaridan alt yazi ekleniyor mu beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

daha kabada arkadaşlar.tam bilmiyorum ama yapımcılar 8 sezon demiş.inanmıyorum ben 6 yaptım.

her zamanki gibi güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: NiKIL

quote:

her zamanki gibi güzel olmuş

sağolun hocam

• 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.