Şimdi Ara

Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.999
Cevap
28
Favori
440.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben kutuları aşağıda ki gibi gg üzerinden satın alıyorum... Kargo sağolsun 5-6 tanesi kırık geliyor ama pek sıkıntı olmuyor... Uzun zamandır almadığımdan fiyatlar biraz artmış gibi 23-25 arasına satın aldığımı hatırlıyorum...

14 mm

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/tekli-14-mm-dvd-kutusu-100-adet-59924860

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/tekli-14-mm-dvd-kutusu-100-adet-kaliteli-62253523

• quote:

Orijinalden alıntı: JtxUpLo@DeR

quote:

Orijinalden alıntı: angelofiori

quote:

quote:

quote:

quote:

/>

al kardeşim cevap gelmedi banada önceki sayfaları gezerken buldum.

çok sağolasın kardeşim bide birşey daha sorcam müsadenle.İstanbul da beylikdüzü-avcılar-beyken-florya en fazla bakırköy gibi yerlerde boş kutu satan yer biliyor musun?

Onu malesef bilmiyorum dostum ankarada olsa söylerdim ama dost kitabevi falan varsa saydığın yerlerde belki bulabilirsin ben ankara dosttan alıyorum boş kutuları. iyi akşamlar olsun.

Teşekkürler ankaradan da alabilirim sık sık gidiyorum 1 kutunun ücreti nedir acaba?
    Hayırlı akşamlarr

tekli bluray kutu 1.5 TL, diğerlerini de söylemiş olayım 6 lı dvd kutusu 2.5 lira, 8li ve 10 lu dvd kutusu 3 lira,12 li kutu 3.5 lira.

Tamam çok sağolun ama ben yenimahalle arcadium karşısındakine baktım orda yoktu her dost ta yok herhaldeee

kızılay dost şu film plak satılan olan yerde satılıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

/>

çok sağolasın kardeşim bide birşey daha sorcam müsadenle.İstanbul da beylikdüzü-avcılar-beyken-florya en fazla bakırköy gibi yerlerde boş kutu satan yer biliyor musun?

Onu malesef bilmiyorum dostum ankarada olsa söylerdim ama dost kitabevi falan varsa saydığın yerlerde belki bulabilirsin ben ankara dosttan alıyorum boş kutuları. iyi akşamlar olsun.

Teşekkürler ankaradan da alabilirim sık sık gidiyorum 1 kutunun ücreti nedir acaba?
    Hayırlı akşamlarr

tekli bluray kutu 1.5 TL, diğerlerini de söylemiş olayım 6 lı dvd kutusu 2.5 lira, 8li ve 10 lu dvd kutusu 3 lira,12 li kutu 3.5 lira.

Tamam çok sağolun ama ben yenimahalle arcadium karşısındakine baktım orda yoktu her dost ta yok herhaldeee

Peki kızılay ve ulus civarlarında nerelerde basım yaptırabiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: bluextr

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

/>

Hayırlı akşamlarr

Peki kızılay ve ulus civarlarında nerelerde basım yaptırabiliriz?

kızılay galeri ekin kuşe kağıda a4 tane 60 kuruş kızılay dost yakınlarında.

• @angelofiori bu bilgiler harika oldu.teşekkürler.hem ankara'dayım hem senelerdir yapmak isteyip de vazgeçiyordum.
  • Rica ederim işine yaradıysa ne mutlu
  • baskıya vermek ıcın coverların botuyu ne olmalı.bırde bılen arkadaslardan rıca edıyorum leyla ıle mecnun dızısı ıcın arsıv yapanlara cover yapılabılır mı.mesela 12 li dvd kutusuna olacak sekılde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

baskıya vermek ıcın coverların botuyu ne olmalı.bırde bılen arkadaslardan rıca edıyorum leyla ıle mecnun dızısı ıcın arsıv yapanlara cover yapılabılır mı.mesela 12 li dvd kutusuna olacak sekılde.

ilk mesajda ölçüler yazıyor

leyla ile mecnun bu sezon final olcak bitince kendim için yapacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

baskıya vermek ıcın coverların botuyu ne olmalı.bırde bılen arkadaslardan rıca edıyorum leyla ıle mecnun dızısı ıcın arsıv yapanlara cover yapılabılır mı.mesela 12 li dvd kutusuna olacak sekılde.

ilk mesajda ölçüler yazıyor

leyla ile mecnun bu sezon final olcak bitince kendim için yapacam

hadi ya final mi...nereden duydunuz?kesın mı

• hmm uzuldum sımdı..coverı beklıyoruz bıtınce o zaman
  • quote:

hmm uzuldum sımdı..coverı beklıyoruz bıtınce o zaman

ben kendime yapacam paylaşım yapmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

hmm uzuldum sımdı..coverı beklıyoruz bıtınce o zaman

ben kendime yapacam paylaşım yapmıyorum

evet siz kendiniz için yapın paylasım ruhlu dh uyeleri elbet vardır.attıgım mesajda paylasacak bırisi demiştim atlamasaydınız ıyıydı
  • Buralar eskiden hep dutluktu

Amma oldu cover işine merak saralı,gerçi 1 senedir duruldum ama havalar sogusun 400 500 dvd var kutulanmayı bekliyen onlara gireşecem

Son hali

Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım
  • ya bir site vardı kendi cover ını kendin tasarlıyordun böyle seri halinde sıralandığında coverlar dizinin resmini oluşturuyordu örneğin şunun gibi
    bilen varsa siteyi yazabilir mi?
  • quote:

ya bir site vardı kendi cover ını kendin tasarlıyordun böyle seri halinde sıralandığında coverlar dizinin resmini oluşturuyordu örneğin şunun gibi

ya bilen yok mu daha önce bu konu altında verilmişti sanırım hatta ben buradan bulmuştum ama şimdi bulamıyorum hazır şablonlar ve resimler vardı siteden kendi coverini kendin tasarlıyordun

• quote:

quote:

ya bir site vardı kendi cover ını kendin tasarlıyordun böyle seri halinde sıralandığında coverlar dizinin resmini oluşturuyordu örneğin şunun gibi

ya bilen yok mu daha önce bu konu altında verilmişti sanırım hatta ben buradan bulmuştum ama şimdi bulamıyorum hazır şablonlar ve resimler vardı siteden kendi coverini kendin tasarlıyordun

http://tvcovers.com/us/index.php

• kimse paylaşım yapmıyormu burda artık önceden paylaşımlar olurdu
  • yada bildiğiniz özel yapım dvd blu ray kapaklarının paylaşıldıgı ozellıkle ucretsız ve vıpsız bır sıte bılen arkadaslar varsa yazsın lutfen...
  • Bu başlık karman corman oldu.ben yaptıgım şeyleri paylaşıyordum ama çok karısık bir ortam oldugundan vazgectim.
    eger sadece cover paylaşımları ile ilgili yeni baslık acılırsa paylasımlarımı yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiKIL

quote:

quote:

http://tvcovers.com/us/index.php

sağol dostum bu değildi dediğim site ama yaklaşık bu tarz bir siteydi işimi görür

• 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.